Elektrische haard met stoom en verwarming – een krachtige blikvanger

Elektrische haard met stoom en verwarming

Elektrische haarden zijn op de markt verkrijgbaar in tal van varianten en uitvoeringen. De hoge mate van interesse aan de kant van de klant wordt al snel duidelijk als we kijken naar de vele opties. De fabrikanten willen specifiek inspelen op alle wensen van de klanten en troef dienovereenkomstig af met een breed scala aan producten op. Elektrische haarden met stoom en verwarming zijn een bijzonder aantrekkelijk ontwerp.

Het betrouwbare en krachtige ontwerp, gekoppeld aan een vlamsimulatie die een bedrieglijk echt karakter laat zien. Dit alles leidt ertoe dat steeds meer mensen zo’n blikvanger de hunne willen noemen.

Hoe echt ziet het vuur eruit met een elektrische haard met waterdamp en verwarming?

Het vuur maakt een zeer realistische indruk in een elektrische haard met waterdamp en verwarming. De technische aanpak die in het apparaat wordt gebruikt, zorgt ervoor dat u een echt uitziend vlammenspel kunt bekijken, zelfs met een langere levensduur. Vlamsimulatie met behulp van waterdamp is een van de meest populaire op de hele markt, wat op zijn beurt spreekt voor de hoge kwaliteit tijdens gebruik.

Heeft de prijs van een elektrische haard met stoom en verwarming invloed op het resultaat?

Over het algemeen kunt u er met dit type elektrische kachel van uitgaan dat u een zeer hoge prestatie voor uw geld krijgt. Net als bij veel andere producten is echter te zien dat je voor een hogere geldinzet ook een beter resultaat Toevoegen. Vooral tijdens het ontstaan van de vlammen zijn soms grote verschillen herkenbaar.

Vaak worden nog krachtigere en preciezere componenten gebruikt in de dure apparaten, die vervolgens leiden tot een uiterst realistisch resultaat. U zult echter snel zien dat zelfs goedkopere modellen met een elektrische haard met waterdamp en verwarming al voor uitstekende vlamsimulaties kunnen zorgen.

Elektrische haard met stoom en verwarming “Juist” van Albero Möbel

Bij nadere beschouwing van het vlammenspel gegenereerd met stoom, kunt u bijna geen verschil maken voor een echte open haard vanwege het hoogwaardige ontwerp. Het geweldige ontwerp, in combinatie met de talrijke, snel en gemakkelijk instelbare functies, overtuigt over de hele lijn. Over het algemeen heb je de mogelijkheid tussen 2 verwarmingsniveaus Selecteren.

Afhankelijk van de heersende mate van kou buiten, kunt u individueel bepalen hoe warm het in de kamer moet zijn. De verwarmingsniveaus zijn verdeeld in 1000 watt en 2000 watt. De verbinding is zeer eenvoudig en tijdbesparend. De oververhittingsbeveiliging garandeert een veilig gebruik, zelfs op de lange termijn.

Wat zijn de grootste voordelen van een elektrische haard met stoom en verwarming?

Zelfs als een elektrische open haard met waterdamp en verwarming geen echte open haard is, zal zelfs de grootste scepticus niet veel verschil in het vlambeeld herkennen. Zo’n elektrisch fornuis is ook “rokend” en “blazend”, maar zonder het milieu te vervuilen en een risico in het appartement te creëren. Integendeel.

De Technologische aanpak op basis van waterdamp zorgt ervoor dat er op regelmatige tijdstippen verfrissend vocht in de ruimte wordt afgegeven. Het binnenklimaat profiteert hier flink van. Je kiest voor een goede mix van functionaliteit en design met een kachel van deze categorie. De geïntegreerde kachel kan worden gebruikt als een enkele of aanvullende verwarming. Hierdoor stijgt de mate van werkelijkheid weer en versmelt het vlammenspel groots met de troostende warmte.

Elektrische haard met stoom en verwarming – Bergamo “Simplico” model

Het model “Simplico” van het bedrijf Bergamo overtuigt op verschillende manieren. Aan de ene kant is de installatie moeiteloos, zodat u het apparaat zonder verdere hulp kunt aansluiten en positioneren. Het kunstmatige vuur gecreëerd met behulp van waterdamp ziet er heel echt uit, dus u zorgt voor een authentieke flair in het appartementn kan.

Breng het koude seizoen binnen extra warmte in de kamer door de geïntegreerde ventilatorkachel te gebruiken en te kiezen tussen 2 verwarmingsniveaus. Dit zijn 1000 watt en 2000 watt. Geniet van de vrijheid om de ventilatorkachel onafhankelijk van de rest van de functionele inhoud te gebruiken. De slim geplaatste decoratieve elementen zorgen voor een goede sfeer, zelfs ver weg van het eigenlijke vuur.

Hoe worden de vlammen gegenereerd in de elektrische haard met stoom en verwarming?

Een elektrische haard met stoom en verwarming kan alleen zo sterk van buitenaf bogen omdat een state-of-the-art en effectieve technologie het voorbereidende werk binnen doet. Vanuit een watertank gevuld met ontkalkt of gedestilleerd water wordt de inhoud tijdens gebruik doorgestuurd naar een verdamper of vernevelaar. Eenmaal daar wordt er weer voor gezorgd dat er een constante, fijne waterdamp vrijkomt in de lucht. Ondertussen zijn xenonlampen verantwoordelijk voor het verlichten van precies deze waterdamp die in de lucht opstijgt.

Kleine spiegels zorgen ervoor dat er een breking van het licht plaatsvindt. De xenonlampen, die meestal in een gelige toon komen, produceren uiteindelijk de zo populaire aan de kant van de klant, realistisch vlammenspel. De technologische benadering, ook wel bekend als “Opti-Myst”, schittert met een onnavolgbaar vlamresultaat, dat visueel in de buurt komt van een echt vuur. Omdat het vlammenspel zelfs reageert op kleinere luchtstromen, is het algehele resultaat nog realistischer.

Is de geïntegreerde verwarmingsventilatie voldoende om de kamer alleen te verwarmen?

In het algemeen kan niet worden beantwoord of het uitsluitende gebruik van geïntegreerde verwarmingsventilatie voldoende is voor voldoende warmteontwikkeling in de ruimte. Aspecten zoals isolatiekwaliteit van het appartement, koude perceptie en buiten heersende temperaturen moeten altijd door u in aanmerking worden genomen. De meeste mensen gebruiken de verwarmingsfunctie als extra warmtebron en laten deze parallel lopen aan de normale verwarming.

In kleinere tot middelgrote ruimtes Zelfs de enige inbedrijfstelling kan echter voldoende zijn. Omdat de meeste modellen met twee afzonderlijke verwarmingsniveaus kunnen worden gebruikt, hebt u de mogelijkheid om op elk moment op individuele omstandigheden te reageren.

Is het gebruik van een elektrische haard met stoom en verwarming duur?

U moet de verschillende werkingsmodi van de elektrische haard afzonderlijk van elkaar overwegen en op basis hiervan de vraag naar de kosten stellen. Als de ventilatorkachel wordt gebruikt, maakt u verschillende kosten, afhankelijk van het verwarmingsniveau. Kijkend naar de gemiddelde kWh van 30 cent (jaar 2018) zou het gebruik met 1000 watt per uur ongeveer 30 cent kosten. Bij 2000 watt zou 60 cent per uur dienovereenkomstig verslaan.

In directe vergelijking is het gebruik met de verwarmingsfunctie uitgeschakeld echter kosteneffectief. Voor de zuivere generatie van het vlammenspel is slechts een paar cent per uur verschuldigd. Zoals je ziet is het gebruik van een elektrische haard met stoom en verwarming dus voor iedereen betaalbaar.