Elektrische haarden van El Fuego – een bedrijf met kwaliteit

El Fuego Elektrische Haarden

De beslissing om een elektrische haard te kopen is genomen, maar u verliest het enorme aanbod snel uit het oog? Zoals met alle producten, zijn er ook talloze fabrikanten van haarden die verschillende functies beloven. We namen een van deze bedrijven onder de loep en namen het bedrijfsportret en de bijbehorende elektrische haarden onder de loep. Het bedrijf El Fuego staat bekend om zijn hoogwaardige haarden, die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan ontwerpen.

Welke elektrische haarden El Fuego in zijn assortiment heeft en wat de modellen onderscheidt, leert u in dit artikel. In onze grote elektrische haard gids vindt u ook andere populaire modellen en waar u op moet letten bij het kopen.

Het verhaal achter EL Fuego

Het bedrijf werd ongeveer 10 jaar geleden opgericht. Hoewel het zich destijds richtte op de productie van grills, heeft het vandaag het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Met barbecueaccessoires en tuinmeubelen kon het bedrijf El Fuego zijn naam gestaag consolideren en was het een integraal onderdeel van de markt.

Hoe meer El Fuego groeide, hoe meer producten werden aangeboden. Korte tijd later, Elektrische haarden en kachels Bovendien. Ondertussen is El Fuego een van de bekendste leveranciers op het gebied van elektrohaarden, waardoor het bedrijf een van de toonaangevende fabrikanten is.

De filosofie van het bedrijf

El Fuego legt vooral de nadruk op de goede prijs-prestatieverhouding en staat ook voor goede kwaliteit in alle prijscategorieën. Juist deze kwaliteit overtuigt niet alleen particuliere huishoudens, maar ook grote retailers, maar ook postorder- en online retailers. El Fuego werkt al jaren succesvol samen met bedrijven en schittert met een rijk aanbod, waaronder elektrische haarden.

Beoordelingen door El Fuego

Als je rondkijkt op online platformen zoals Amazon, vind je al snel wat je zoekt op het gebied van elektrische haarden. Naast vele andere gerenommeerde fabrikanten is El Fuego ook te vinden tussen de zoekresultaten. Wat op het eerste gezicht opvalt:

Naast elektrische haarden in steenlook, biedt het bedrijf ook die in effen wit of als wandhaarden. Maar niet alleen het grote aanbod wordt door klanten positief beoordeeld. De uitstekende kwaliteit, evenals de bedrieglijk echte verschijning kan kopers overtuigen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat El Fuego producten worden beoordeeld met gemiddeld 4.6 sterren.

Welke functies biedt El Fuego?

Als u de elektrische haarden bekijkt, zult u merken dat alle producten altijd zijn uitgerust met twee verschillende verwarmingsniveaus zijn uitgerust. Hiermee kunt u de open haard zowel op koelere dagen in het voorjaar als in de diepten van de winter gebruiken.

Kies je voor een model inclusief verwarmingsfunctie, dan is deze nog steeds het hele jaar door te gebruiken. Onze elektrische haard van El Fuego Test heeft aangetoond dat de vlamsimulatie op elk moment onafhankelijk van de ventilatorkachel kan worden ingesteld en dat u daarom zelfs in de zomer kunt terugvallen op de oranje vlammen.

Elektrische haarden van El Fuego in steeneffect

Wil je zo dicht mogelijk bij het origineel van steen komen, dan kan dat sowieso met de elektrische haarden van El Fuego in steenlook. In plaats van roet en rook is er echter alleen een zacht vlammenspel met verwarmingsfunctie direct op het stopcontact.

El Fuego elektrische open haard “Locarno”

Het Locarno-model heeft een stijlvolle stenen look en biedt tegelijkertijd twee verschillende verwarmingsniveaus. Met 1000W of 2000W kun je zelf bepalen hoe warm je je kamer wilt hebben. De gebruikte materialen zijn ook gemakkelijk schoon te maken en laten daarom niets te wensen over.

EL FUEGO Elektrische Open haard Rocky Mountains

Deze elektrische haard van El Fuego wordt ook geleverd met een onderhoudsvriendelijke polystone. Twee verwarmingsniveaus, 750W of 1500W, geven een aangename warmte af en zijn ook onafhankelijk van de vlamsimulatie. Zo kunt u deze open haard zelfs in de zomermaanden gebruiken en wat sfeer creëren door de brandende vlammen. Dankzij de afstandsbediening kan dit model comfortabel vanaf de bank worden bediendDit is niet het geval in de Verenigde Staten.

El Fuego kiel in helder design

Als uw appartement voornamelijk helder wordt gehouden, is een even lichte elektrische open haard ideaal geïntegreerd in het appartement. Deze open haard is ook instelbaar en biedt twee verwarmingsniveaus. Je kunt dus kiezen tussen 750W of 1500W. Dankzij de eenvoudige stroomaansluiting kan de El Fuego Kiel ook op elk moment flexibel worden ingesteld en verplaatst.

Elektrische haarden van El Fuego in tijdloos design

Als je het wat simpeler vindt, of als de stenen look niet geschikt lijkt, heb je veel meer modellen beschikbaar. In onze elektrische haardtest van het bedrijf El Fuego konden we onder andere wandhaarden vinden, evenals eenvoudige witte haarden met MDF-panelen.

El Fuego elektrische open haard “Zurich” voor de muur

De open haard “Zurich” is in elk geval een van de elegante en nogal onopvallende modellen van het bedrijf. Het donkere frame en de gebogen zwarte veiligheidsglasplaat geef een nobele charme. Met 1000W of 2000W kan de leefruimte snel en eenvoudig van warmte worden voorzien. De LED-verlichting kan ook met een druk op de knop met een afstandsbediening worden geregeld.

EL Fuego Elektrische Haard Trondheim met MDF

Als u het liever in het oog springt, maar tegelijkertijd toch eenvoudig is, vindt u ook een witte elektrische haard in het brede assortiment. Deze kan overal aan de muur worden geplaatst en wordt alleen aangedreven door elektriciteit. Bovendien creëert de open haard een andere plank, die ideaal is voor decoratie. In combinatie met een foto of spiegel is het model “Trondheim” perfect geënsceneerd.

Elektrische haard in populair retro-ontwerp

Verlang je naar vroegere tijden, of kun je terugkijken op een interieur in retrostijl? Dan vind je hier zeker wat je zoekt. Zo biedt het bedrijf een breed scala aan Modellen in retro design op.

Elektrische haard “Leeds” van El Fuego

Het hoekige ontwerp met gebogen voeten biedt echte charme voor de woonkamer. Deze open haard wordt dus geleverd met een typisch klein glazen raam inclusief knop. Maar hoewel het ontwerp is gemodelleerd naar vroegere tijden, is de technologie zeer modern. “Leeds” biedt ook twee verschillende verwarmingsniveaus, die naar wens kunnen worden aangepast.

Met een gewicht van slechts 8 kilogram is de elektrische haard op elk moment eenvoudig aan te passen. Door het allround chique design is dit altijd vrijstaand. Dit betekent dat u de open haard overal in de kamer kunt plaatsen, op voorwaarde dat er een stopcontact in de buurt is.