Elektrische inzethaard – direct voor de muur voor installatie

Elektrische inzethaard voor de muur

Met een elektrische inzethaard kunt u zorgen voor een behoorlijk stukje gezelligheid binnen uw eigen 4 muren. De flexibel te positioneren elektrische haarden zijn bijzonder effectief als wandinstallatie. Door dit soort gebruik profiteer je niet alleen van de high Verwarmende eigenschappen, maar je krijgt ook waar voor je geld op het gebied van design en stijlbewustzijn.

Algemene informatie over het gebruik van elektrische haarden

Als je kijkt naar het innovatieve en volwassen ontwerp van een elektrische haard, kan deze worden omschreven als de meer eigentijdse en toekomstgerichte versie in directe vergelijking met een echte open haard. Het is waarschijnlijk te wijten aan de vele voordelige en praktische kenmerken dat de interesse van de kopers nog steeds ongebroken is. Niet alleen weet de ongecompliceerde opdrachtgever te overtuigen, maar het zijn ook de vele verschillende varianten die zorgen voor enthousiasme bij geïnteresseerden. Elektrische inzethaarden zijn een uitstekend voorbeeld van hoe flexibel de gezelligheid brengt technologie kan zijn. Als wandinstallatie overtuigen de elektrische haarden over de hele lijn, zodat u al zeker bent van een onnavolgbaar karakter.

Elektrische haard insert “Neptune” van Glow Fire

De elektrische haardinzet “Naptun” is een krachtig en gebruiksvriendelijk apparaat, dat steeds meer zijn weg vindt naar Duitse huishoudens vanwege een royaal scala aan diensten. De elektrische haard voor de muur wordt geleverd met een 1500 watt ventilatorkachel, die de opkomende kou in de wijnbereidingsperiode snel weet te verdrijven. Dankzij een afstandsbediening kunnen de talrijke functies van het apparaat eersteklas en eenvoudig worden opgeroepen.

Dat realistisch vlammenspel kan worden aangepast, zodat u bijvoorbeeld kunt beslissen welke intensiteit de kunstmatig gecreëerde vlammen moeten hebben. Zoals de vele klantrecensies laten zien, kunt u de elektrische haard uitstekend gebruiken voor wandmontage. Een duurzame ruit zorgt voor een hoge mate van veiligheid en zorgt ook voor een goed zicht op de brand.

Waar kan een elektrische haard inzet worden geplaatst?

Over het algemeen zijn er geen grenzen aan de positionering van de elektrische haardinzet, omdat het hele ontwerp een zeer individueel gebruik mogelijk maakt. De gebruiksvriendelijke basisoriëntatie zorgt ervoor dat je vaak niet veel meer hoeft te doen dan het toestel via “plug-and-play” aanzetten. Kies een plek, zet hem uit, sluit hem aan en je gaat aan de slag! Maar zelfs als er veel vrijheden zijn bij het kiezen van de juiste locatie, hebben sommige plaatsen in het bijzonder bewezen bijzonder populair en charmant te zijn. We willen u graag kennis laten maken met precies deze in de volgende sectie:

 • Positionering in de echte open haard:

  Het komt steeds vaker voor dat de eigenaren van een oude haard niet meer overtuigd zijn van het oorspronkelijke gebruik, omdat bijvoorbeeld de punten van reinigings- en bewakingsintensiteit, brandstofinkoop en onderhoudskosten niet in verhouding staan tot het werkelijke voordeel. Precies op dit punt denken veel mensen na over de aanschaf van een elektrische haard voor installatie. Een elektrische haard insert kan meestal perfect worden geïntegreerd in de basisstructuur van een echte open haard. Het vaak zeer massieve ontwerp van een echte haard biedt de perfecte rand voor de nieuwe elektrische haard insert. Met deze aanpak kan de oude open haard blijven worden gebruikt als een geweldig decoratief element en kan deze hand in hand gaan met de nieuwe aankoop. In plaats van moeizaam de echte open haard te verwijderen, slaagt u erin om het oude en het nieuwe perfect samen te voegen met deze aanpak.

 • Positionering op de muur:

  Een elektrische haard aan de muur geeft veel op het gebied van charme. Dit type positionering heeft ook het grote voordeel dat zelfs bewoners van vrij kleinere kamers kunnen genieten van een elektrische kachel. Waar grote modellen die op de grond staan vaak de grenzen van de ruimte aan de kleine kamers laten zien, is de Ruimtewonder voor de muur meestal nog probleemloos integreren. Bovendien komen de elektrische haarden voor de muur meestal in een tijdloos en elegant ogend ontwerp, dat beter kan worden geïntegreerd in een bestaand ontwerpconcept dan het geval zou zijn met een retro-stijl.

 • Positionering in de muur:

  Positionering in de muur wordt steeds populairder, omdat bijna geen enkele andere displayvariant het kunstmatig gecreëerde en bedrieglijk echt ogende vlammenspel en deze kan ensceneren. Met dit soort bevestiging en presentatie zorgen ze voor een echte blikvanger in huis.

TAGU PowerFlame elektrische haard inzetstuk

De elektrische haard inzetstuk van het bedrijf TAGU kan ideaal worden geïntegreerd in het appartement als een wandinstallatie en overtuigt daar met veel geweldige functies. Niet alleen krijg je een vlameffect dat een uiterst realistische uitstraling heeft, maar ook de vele functies laten niets te wensen over.

Met behulp van een timer heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je gebruiksmethoden op te slaan. De elektrische haard voor de muur haalt deze opgeslagen gegevens vervolgens onafhankelijk op, waardoor u een nog ongecompliceerde gebruikerservaring krijgt. Op koude dagen maakt de elektrische haard het gemakkelijk te installeren dankzij een geïntegreerde ventilatorkachel Verwarm in de kamer.

Hoe wordt de bevestiging van een elektrische inzethaard ontworpen?

De bevestiging van een elektrische haardinzet is meestal heel eenvoudig, zodat het werk vaak door slechts één persoon kan worden gedaan. Afhankelijk van welk model je kiest, zijn er verschillende benaderingen.
In de regel hebt u bij het positioneren op de muur alleen een klopboormachine nodig om de nodige gaten te plaatsen. Dit wordt gevolgd door de Montage van de montagestrip, wat er later voor zorgt dat de elektrische haardinzet veilig kan worden opgehangen.

Het is complexer als u de elektrische open haard in de muur wilt installeren. Afhankelijk van hoe je woonsituatie is ingericht, heb je verschillende mogelijkheden om dit soort plaatsingen te realiseren. Ofwel wordt een besparing geïntroduceerd in de bestaande huismuur, meestal rechthoekig, waarin de elektrische haardinzet wordt geplaatst, of een kunstmatig verhoogde, extra muur wordt gebruikt. Afhankelijk van of de woonruimte een huurwoning of een privéwoning is, heeft u met deze procedures altijd het juiste antwoord klaar. Om ervoor te zorgen dat er altijd een goede grip wordt gegeven, zijn in dit geval ook de klopboor- en bevestigingsrails verschuldigd.

Klarstein elektrische haard “Lausanne” voor plaatsing aan de muur

Klarstein elektrische haard, elektrische kachels voor woonkamers & interieurs, elektrische open haard met...
Klarstein elektrische haard, elektrische kachels voor woonkamers & interieurs, elektrische open haard met…

 • GEZELLIG &ROMANTISCH: De elegante elektrische open haard roept realistische vlamillusies op. Het zachte licht van deze open haard imiteert bedrieglijk echt…
 • REALISTISCHE VLAMMEN: Wanneer de LED-vlammen op deze elektrische haard worden ingeschakeld, is de verbazingwekkend realistische vlam en…
 • ZONDER VUUR EN ROOK: Na een dag hard werken kunt u met deze vrijstaande kachel licht en warmte bedienen via de afstandsbediening.

De “Lausanne” elektrische haard inzethaard vervaardigd door Klarstein combineert elegantie, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid op een perfecte manier. Zoals de vele positieve klantrecensies laten zien, kan het apparaat ook heel snel en gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Dit betekent voor u dat u de elektrische haardinzet zonder verdere hulp op de gewenste positie kunt installeren.

De bedrieglijk echt ogende vlamsimulatie zorgt voor een behaaglijke warmte in de koudere maanden. De twee selecteerbare warmteniveaus, die zich bevinden in 1000 watt en 2000 watt zijn een weerspiegeling van het hoge individuele karakter van het functierijke apparaat.