Infraroodstralers van Könighaus – kwaliteit Made in Germany

Infraroodstralers van Könighaus

Zoals met alle producten, zijn er ook tal van fabrikanten van infraroodverwarmers, die allemaal proberen hun modellen aan de man of vrouw te verkopen. Natuurlijk staat niet elk bedrijf voor dezelfde kwaliteit en is het vaak lastig om de overvloed aan aanbiedingen bij te houden. De Duitse fabrikant Könighaus is een van de weinige bedrijven die door jarenlang hard werken en hoogwaardige producten een bekende en gerenommeerde reputatie heeft weten op te bouwen.

In de volgende tekst zullen we u in meer detail kennis laten maken met het bedrijf, de kwaliteitskenmerken van Könighaus infraroodverwarming bespreken en u ten slotte kennis laten maken met enkele voorbeeldproducten van de fabrikant.

Profiel

Könighaus is een succesverhaal van de Rijn. Het bedrijf werd in 2011 als jong familiebedrijf opgericht door de afgestudeerde bedrijfseconoom Till Könighaus in Emmerich am Rhein, Noordrijn-Westfalen. Vanaf het allereerste begin heeft het bedrijf service, innovatie en kwaliteit als uitgangspunten gedefinieerd. en onderhoudt zijn klant- en partnerschapsrelaties dienovereenkomstig, nauwe en directe uitwisseling is een centraal aspect bij Könighaus.

Omdat het familiebedrijf zich ervan bewust is dat het alleen succesvol kan zijn als de producten overtuigend zijn, investeert Königshaus veel tijd, geld en energie in productie en kwaliteitscontrole. Koninklijke familie hecht enorm veel belang aan de feedback van haar klanten en integreert klantwensen in tal van ontwikkelings- en onderzoeksprojecten van het bedrijf.

Om zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling verder te optimaliseren, heeft de fabrikant van verwarmingssystemen competente partners aan boord gehaald. Königshaus werkt onder meer zij aan zij met diplomastudenten van de Hogeschool Gelsenkirchen, de Hogeschool HAN Arnhem en de Universiteit Freiburg aan nieuwe modellen en technologieën.

De diensten en interne processen van het bedrijf worden ook voortdurend herzien en verbeterd om te voldoen aan het leidende principe van de fabrikant: “Toekomstgericht en vertrouwend op succes” . Dit continue werk loont en Königshaus heeft zich de afgelopen jaren kunnen vestigen als een van de toonaangevende fabrikanten van infraroodverwarmers in Duitsland.

Uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van de producten van de fabrikant uit de Rijn is in het verleden al bevestigd door verschillende onafhankelijke instellingen.

Zo werd het Könighaus Fern infraroodverwarmingsmodel van 600 W* in de test door het Duitse Instituut voor Productkwaliteit in samenwerking met de Goethe Universiteit Frankfurt als “zeer goed” (1,4) beoordeeld en kon zo Vergelijkingswinnaars verlaten het veld.

Bovendien zijn de verwarmingssystemen van Könighaus allemaal gecertificeerd door TÜV en hebben ze het GS-keurmerk voor geteste veiligheid. Dit betekent ook dat de Veiligheid van verwarmingsmodellen onafhankelijk bevestigd.

Beoordelingen

De uitstekende reputatie van Könighaus kan ook worden bewezen door de vele positieve beoordelingen van klanten die op verschillende online platforms te vinden zijn.

Op het eTrusted-platform bijvoorbeeld, waarop de betrouwbaarheid en kwaliteit van Europese bedrijven en instellingen kan worden beoordeeld, behaalde Könighaus een algemene beoordeling van “zeer goed” met een gemiddelde van 4,63 / 5,00 punten. In de beoordelingen van de klanten worden vooral de “snelle levering” en de “zeer goede verpakking” van de “goedkope en individuele infraroodverwarming” benadrukt. De service van het bedrijf wordt ook geprezen en beschreven als “competent” en “persoonlijk”.

Op Amazon zijn klanten net zo enthousiast over Könighaus en zijn producten. Van de veel meer dan 1.000 reviews op het online platform, indrukwekkend 95 procent positief. In de reviews wordt bijvoorbeeld een “zeer goede klantenservice” met een “vriendelijk en goed advies” geprezen. Ook de eigenlijke producten van de fabrikant komen er goed vanaf en worden onder andere omschreven als knap en van hoge kwaliteit. Bovendien behoren veel koninklijke modellen tot de bestsellers op Amazon, opbijvoorbeeld in de categorie elektrische radiatoren.

Productpresentatie Könighaus – Klassieke infraroodstralers

Een klassieke infraroodverwarming is een plat wit verwarmingspaneel voor wand- of plafondmontage. Könighaus biedt een verscheidenheid aan verschillende modellen met verschillende uitrusting en productkenmerken.

Könighaus infraroodverwarming 2016 Elegance P-Serie 450W

Aanbieden

Könighaus infraroodverwarming vrijstaande unit ✓ Elektrische kachel met poten en thermostaat ✓...
Könighaus infraroodverwarming vrijstaande unit ✓ Elektrische kachel met poten en thermostaat ✓…

 • ✔️ STERKE VERWARMINGSKRACHT – Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van infrarood kunnen wij hoge calorische waarden garanderen. Watt | Verwarmingsoppervlak: 450…
 • ✔️ GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID – Könighaus infraroodkachels zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • ✔️ MOBIEL &FLEXIBEL – Zorg altijd voor infraroodverwarming waar je het nodig hebt. Maximale flexibiliteit dankzij praktische rolvoeten

Deze conventionele infraroodverwarming van de P-serie is met zijn 450 watt geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. Door hun wandmontage en hun aansluiting voor het stopcontact is inbedrijfstelling binnen enkele minuten mogelijk. Omdat dit model ook geschikt is voor vochtige ruimtes, kan de kachel bijvoorbeeld zonder aarzeling in de badkamer worden gebruikt. In de overwegend positieve reviews op Amazon wordt het betrouwbare verwarmingsvermogen van de radiator positief benadrukt.

Könighaus infraroodverwarming 500W

Iets krachtiger is dit model, dat ook uit de P-serie van Könighaus komt. Met zijn 500 watt kunnen ruimtes tussen de 8 en 15 m² verwarmd worden. Qua klanttevredenheid scoort dit model punten op Amazon. De goede prijs-prestatieverhouding en de eenvoudige installatie van de verwarming behoren tot de redenen voor de overwegend goede beoordelingen.

Könighaus infraroodverwarming 1000W met thermostaat

Könighaus infraroodverwarming - 1000 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele...
Könighaus infraroodverwarming – 1000 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele…

 • ✔️ ONZE PERFORMANCE CRACKER – Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van infrarood kunnen wij hoge calorische waarden garanderen. Watt | Verwarmingsoppervlak:…
 • ✔️ GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID – Könighaus infraroodkachels zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • ✔️ SLIM SHAPE – Onze infraroodverwarming heeft een eenvoudig en onopvallend ontwerp dankzij het hoogwaardige gepoedercoate aluminium frame.

Deze kachel weet niet alleen indruk te maken met een krachtig vermogen van 1000 watt, maar onderscheidt zich ook van de massa door een meegeleverde thermostaat. Omdat royalty veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van zijn product, biedt de fabrikant vrijwillig 30 dagen tevredenheidsgarantie en 10 jaar fabrieksgarantie. Bij het kopen van dit model neemt u geen enkel risico.

Könighaus infraroodverwarming 800W met thermostaat en smart home oplossing

Könighaus infraroodverwarming - 800 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele...
Könighaus infraroodverwarming – 800 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele…

 • ONZE PERFORMANCE CRACKER = Dankzij onze jarenlange ervaring in de infraroodsector kunnen we hoge calorische waarden garanderen. Watt | Verwarmingsoppervlak: 130 W |…
 • GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID = Könighaus infraroodverwarmers zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • SLIM SHAPE = Onze infraroodverwarming heeft een eenvoudig en onopvallend ontwerp dankzij het hoogwaardige gepoedercoate aluminium frame

U bent technisch op de hoogte van deze 800W kachel. Het toestel wordt geleverd met een smart home-stopcontact, waarmee je de verwarming altijd en overal onderweg via de app kunt bedienen. Bovendien heeft het model een digitale thermostaat met 7 dagen planningsfunctie – het kan niet handiger zijn. Deze kachel is een optimale aanvulling op je Smart Home.

Productpresentatie Könighaus – Picture heaters

Naast het klassieke model is de beeldverwarmer ook een van de stokpaardjes van de fabrikant. TotaalAls klant kunt u kiezen uit zo’n 100.000 motieven of een infraroodverwarming laten bedrukken met uw eigen foto. Er zijn dus geen grenzen aan je creativiteit en je zult zeker een model vinden dat bij jouw interieur past.

Könighaus Picture Heater 450W

Könighaus infraroodbeeldverwarming – HD-kwaliteit met TÜV/GS + 5 jaar fabrieksgarantie ✓...
Könighaus infraroodbeeldverwarming – HD-kwaliteit met TÜV/GS + 5 jaar fabrieksgarantie ✓…

 • DIE KÖNIGHAUS BILDHEIZUNG = De Bild infraroodverwarming is ideaal voor montage op schuine plafonds. Wij garanderen hoge calorische waarden. Watt…
 • GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID = Könighaus infraroodverwarmers zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • BEDRUKT VOOR U = Onze foto infrarood kachels worden op aanvraag voor u geprint en geproduceerd in Duitsland. De drukinkten gebruikten…

Bij dit model kunt u kiezen uit meer dan 30 motieven. De meeste hiervan zijn landschapsmotieven die bijvoorbeeld in Canada, Thailand of Frankrijk zijn genomen. Maar deze kachel kan ook bedrukt worden met enkele artistieke motieven. Het vermogen van 450 watt is geschikt voor verwarming van 5-12m². Met dit apparaat verleent Königshaus u een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Könighaus Picture Heater 1000W

Könighaus infraroodbeeldverwarming – HD-kwaliteit met TÜV/GS + 5 jaar fabrieksgarantie ✓...
Könighaus infraroodbeeldverwarming – HD-kwaliteit met TÜV/GS + 5 jaar fabrieksgarantie ✓…

 • DIE KÖNIGHAUS BILDHEIZUNG = De Bild infraroodverwarming is ideaal voor montage op schuine plafonds. Wij garanderen hoge calorische waarden. Watt…
 • GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID = Könighaus infraroodverwarmers zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • BEDRUKT VOOR U = Onze foto infrarood kachels worden op aanvraag voor u geprint en geproduceerd in Duitsland. De drukinkten gebruikten…

Dit krachtige model met 1000 watt is geschikt voor het verwarmen van iets grotere ruimtes zoals een eet-, woonkamer of slaapkamer. Dankzij de uitgebreide selectie motieven van meer dan 200 foto’s past het model stilistisch in elk appartement en kan het optimaal worden hergebruikt als inrichtingsartikel. De installatie aan de muur is eenvoudig te doen in slechts een paar eenvoudige stappen en omdat de kachel al wordt geleverd met kabel, stekker en thermostaat, is deze al na enkele minuten volledig klaar voor gebruik.

Könighaus Picture Heater 800W

Könighaus infrarood beeldverwarmer 600 - 1000W – HD kwaliteit met TÜV/GS + 5 jaar...
Könighaus infrarood beeldverwarmer 600 – 1000W – HD kwaliteit met TÜV/GS + 5 jaar…

 • DIE KÖNIGHAUS BILDHEIZUNG = Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van infrarood kunnen wij hoge calorische waarden garanderen. Watt | Verwarmingsoppervlak: 600…
 • GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID = Könighaus infraroodverwarmers zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • BEDRUKT VOOR U = Onze foto infrarood kachels worden op aanvraag voor u geprint en geproduceerd in Duitsland. De drukinkten gebruikten…

Met 800 watt staat deze beeldkachel qua prestaties midden in het veld en is geschikt voor ruimtes tussen de 11 en 21 m². Het model meet 60 x 100 x 1 cm en kan, afhankelijk van het motief, dwars of in de lengterichting op de muur worden geplaatst. Een hoge veiligheid wordt gegarandeerd door alle gangbare veiligheidscertificaten en twee zekeringen tegen oververhitting. De online klanten op Amazon zijn meestal tevreden over de radiator en prijzen het ontwerp en de afwerking in hun beoordelingen.

Könighaus Picture Heater Eigen foto 1000W

Met dit model heeft u de speciale mogelijkheid om de infraroodverwarming te laten bedrukken met een foto naar keuze en zo een uniek stuk in huis te halen of om van iemand anders een bijzonder plezier te maken. Zorg er echter voor dat u een foto van hoge kwaliteit kiest, omdat de beeldkwaliteit op de kachel direct afhankelijk is van uw beeldselectie. De afbeelding moet daarom een JPEG-bestand zijn met een grootte van ten minste 2 MB, anders wordt het eindproduct te pixelig weergegeven op de verwarming.

Productpresentatie Könighaus – spiegelverwarmers

De kleinste productafdeling bij K tot nu toeönighaus vormen de spiegel en glazen kachels. Maar ook hier vindt u als klant wat u zoekt bij de gerenommeerde fabrikant.

Könighaus spiegelverwarming 300W

Deze 300W spiegelverwarming heeft de hoogste veiligheidsnormen en kan met zijn afmetingen van 60 x 70 x 1 cm optimaal aan de muur in de badkamer worden gehangen. Bovendien overtuigt het model met een verwachte levensduur van een indrukwekkende 50 jaar of 100.000 uur. Wees trouwens niet onrustig: hoewel Project One op Amazon als fabrikant wordt vermeld, verkoopt het bedrijf alleen het model, het eigenlijke product komt uit de spiegelserie van Könighaus. Deze omstandigheid wordt ook genoemd in de klantrecensies. Daarnaast worden de schone afwerking en de helderheid van het spiegeloppervlak geprezen.