Stralingsverwarmers voor het terras – behaaglijke warmte, zelfs in de winter

Stralingsverwarmer voor het terras

Waar normaal gesproken binnen het koudere seizoen een langer verblijf in de tuin uit den boze is, is er Stralingsverwarmer voor het terras de nodige kracht om een mooie en aangenaam warme tijd te garanderen. Omdat steeds meer mensen willen genieten van het uitgebreide tuinplezier, is de markt erg weelderig. Vooral voor onervaren mensen is het in eerste instantie uiterst moeilijk om de exacte verschillen tussen de respectievelijke modellen en stijlen te onderscheiden. In ons artikel hebben we alle informatie die het vermelden waard is voor u in detail verzameld, zodat u uw zoektocht naar het juiste apparaat met de perfecte voorbereiding kunt beginnen.

Welke soorten stralingsverwarmers zijn er te koop voor het terras?

Net als bij veel andere productcategorieën bestaat de markt voor stralingsverwarmers voor het terras uit verschillende ontwerpen. Niet alleen hebben al deze verschillende benaderingen voor- en nadelen, maar het grote aanbod is ook bedoeld om ervoor te zorgen dat alle klantvoorkeuren worden gedekt dankzij een enorm assortiment. De markt is voornamelijk verdeeld in 2 hoofdcategorieën:

 • Elektrische stralingsverwarmer voor het terras
 • Gasstraalverwarming voor het terras

Het maakt niet uit welk type technische implementatie u uiteindelijk kiest, het zal tijdens het gebruik worden verzekerd dat u het zomerseizoen het hele jaar door op uw eigen terras of balkon. Beide benaderingen staan voor een hoge mate van betrouwbaarheid en brengen de aangename warmte snel en effectief naar het lichaam, zodat niets in de weg staat van een langer verblijf buiten het appartement.

Hoe werkt een gasstraalverwarmer voor het terras?

Zoals de naam van het product al doet vermoeden, wordt een gasstraalverwarming met gas gebruikt. Niet al het gas is echter hetzelfde, maar je moet wel opletten welk type gebruik het juiste is voor jouw persoonlijk gebruik. In de regel zijn de stralingsverwarmers uitgerust met gemakkelijk verkrijgbare propaangasflessen en vervolgens ingeschakeld. Maar ook het gebruik van een aardgasleiding is bij sommige apparaten goed mogelijk.

De brander die in de gasstraalverwarming voor het terras is geïnstalleerd, wordt tijdens bedrijf zo heet dat deze Warmte naar het stralende element wordt doorgegeven. Dit heeft weer tot gevolg dat er een stralingswarmte wordt opgewekt, die vervolgens via een reflector naar buiten wordt uitgestraald. De lucht die zich in de buurt van het apparaat bevindt, wordt door dit proces aangenaam verwarmd, zodat een verblijf buiten in het koudere seizoen voor u mogelijk is.

Zelfs als deze technologische werkingswijze het populairst is bij de gasstralende kachels voor het terras, zijn er nog steeds apparaten die worden bediend met infraroodtechnologie.

Hoe werkt een elektrische stralingsverwarmer?

Elektrische stralingsverwarmers worden via de conventionele hoogspanningslijn in gebruik genomen en genereren de warmte met behulp van infraroodtechnologie. Het grootste voordeel is dat met deze aanpak de warmte veel sneller je lichaam bereikt. De bedrijfstemperatuur wordt vele malen sneller bereikt dan met de gasversie.
De hittebestendige coating, die meestal bestaat uit gepoedercoat aluminium of roestvrij staal, kan zeker worden omschreven als het middelpunt, omdat alleen de hittebestendige eigenschappen een soepel gebruik mogelijk maken.

De infraroodbuis geproduceerd uit koolstof of kwarts bevindt zich in deze duurzame behuizing. In de regel komen infrarood stralingsverwarmers voor het terras binnen rood of oranje licht , die met behulp van een reflector naar buiten wordt getransporteerd. Een rooster dat voor de verwarmingsbuis, metalen plaat of donker glas wordt geplaatst, beschermt tijdens gebruik, zodat altijd een hoog veiligheidskarakter wordt bereikt.

Kan een stralingsverwarmer ook zonder complicaties op het balkon worden gebruikt?

Ook voor gebruik op het balkon zijn er veel apparaten die de langverwachte warmte in een mum van tijd aan het licht brengen. Het maakt niet eens uit of je balkon klein of groot is. U kunt er zeker van zijn dat U vindt het juiste model voor alle omstandigheden op de markt.

De meeste modellen die op de markt voor het balkon beschikbaar zijn, zijn elektrische apparaten, d.w.z. apparaten die zijn uitgerust met een Infrarood technologie zijn uitgerust. Maar ook kleinere gasverwarmers zijn te vinden voor het balkon. De apparaten kunnen snel worden vervoerd en gepositioneerd en ook de montage is kinderspel. Woon je in een appartement met balkon, dan hoef je het niet te doen zonder de grote voordelen van een stralingsverwarmer.

Wat is de beste manier om de stralingsverwarmers voor het terras te bevestigen?

Geen terras is zoals het andere. Het is daarom erg belangrijk dat er verschillende bevestigings- of bevestigingsmethoden zijn voor de koper om goed te kunnen reageren op de heersende woonomstandigheden. De fabrikanten zijn zich hier terdege van bewust, wat voor u betekent dat u zeker kunt zijn van een goede selectie. Bij het nader bekijken van de meest populaire apparaten, kan het totale aanbod worden onderverdeeld in 2 categorieën:

 • Stralingsverwarmers voor wand- of terrasoverkappingen
 • Stralingsverwarmer met standaard

Een wand- en terrasoverkapping is vooral zinvol als je zeker bent van de positionering op de lange termijn en er geen wijzigingen in wilt aanbrengen. Het is een zeer bindende vorm van bevestiging, omdat een verhuizing tegelijkertijd ook een grotere inspanning met zich meebrengt. Met deze aanpak hoeft u zich echter geen zorgen te maken over een mogelijke omkering of kanteling.

Eenmaal ter plaatse biedt het apparaat een veilige service. Zoals je kunt zien aan de gerelateerde stralingsverwarmer voor de baby, geniet een dergelijke hechtingsmethode ook op andere gebieden een grote populariteit.

De Positionering met standaard is de relatief veel flexibelere variant. Staat er een buurtfeest gepland en heb je nog een stralingsverwarmer nodig? Of is de kans groter dat je vandaag teruggaat naar je eigen terras om comfortabel te kunnen profiteren van de voordelen van een stralingsverwarmer tijdens het koude seizoen? Met dit soort heb je altijd de teugels in eigen hand.

Fooi:

Zorg er bij het kopen voor dat u op zoek gaat naar een stralingsverwarmer die onmiddellijke en directe warmte genereert. Sommige modellen verwarmen ook alleen de lucht, wat lang duurt, vergelijkbaar met verwarming.

Aanbevolen stralingsverwarmers voor het terras

Als u op zoek bent naar een stralingsverwarmer voor het terras, heeft u een grote selectie modellen die aanzienlijk verschillen in vorm en verwarmingsvermogen. Om uw keuze een beetje gemakkelijker te maken, hebben we u kennis laten maken met drie van de beste producten.

In hoogte verstelbaar en flexibel: stralingsverwarmer voor het terras

Aanbieden

SUNTEC infrarood stralingsverwarmer | Heat Carbon Stralingsverwarmer voor terras | Openlucht...
SUNTEC infrarood stralingsverwarmer | Heat Carbon Stralingsverwarmer voor terras | Openlucht…

 • 🔥 ZACHTE INSTANT WARMTE: De kwarts terrasverwarmer Night Sun dient als een betrouwbare warmtebron voor buitengebruik, waardoor u een…
 • 🔥 3 VERWARMINGSNIVEAUS : De elektrische stralingsverwarmer heeft 3 verwarmingsniveaus. Stel uw gewenste warmte in via de trekschakelaar en beslis…
 • 🔥 WEEE-Nee. DE 22789834 | TECHNISCHE GEGEVENS : Vermogen max 2000 W | 3 | Afmetingen product 50 x 210 x 50 cm | Kabellengte 1,4 m | Gewicht 8,4…

Het apparaat van Suntec heeft al in veel terrasverwarmertests kunnen overtuigen, wat op zijn beurt staat voor de buitengewone kwaliteit. De krachtige alleskunner troeft met een totaal van 3 verwarmingsniveaus, die zijn verdeeld in 650, 1300 en 2000 watt verdelen. De kop van de stralingsverwarmer kan 45 graden worden gedraaid, zodat de warmtestraling perfect kan worden uitgelijnd. De in hoogte verstelbare standaard is ook het bewijs van hoeveel het apparaat individueel kan worden aangepast. Met een totaalgewicht van slechts 8,4 kg kan de stralingsverwarmer snel worden verplaatst en opgeborgen.

Model met hoge beveiliging: Stralingsverwarmers van AmazonBasics

Aanbieden

Amazon Basics Stralingsverwarmer voor terras, Verwarming Paddestoel, Staal
Amazon Basics Stralingsverwarmer voor terras, Verwarming Paddestoel, Staal

 • Gasstraalverwarming gemaakt van hoogwaardige roestvrijstalen constructie met een vermogen van 13,5 kW
 • Gebruiksvriendelijke piëzoontstekingssysteem te bedienen met een druk op de knop
 • Een wielset met twee soepel lopende wielen is inbegrepen in de leveringsomvang en maakt eenvoudig transport van de stralingsverwarmer mogelijk

Met de gasstraalverwarmer voor het terras van AmazonBasics breng je de zomer binnen enkele seconden terug in je buitenruimte. Een hoogwaardige rvs constructie zorgt ervoor dat u lang plezier zult hebben van dit apparaat. Dit wordt ook onderstreept door het totale vermogen van 13,5 kW. Dankzij een meegeleverde set wielen is het herpositioneren van de stralingsverwarmer ook kinderspel. Een veiligheidskantelklep onderbreekt onmiddellijk de gastoevoer als het apparaat per ongeluk wordt omgestoten. De hoge veiligheidsnormen u zorgeloos en zorgeloos te gebruiken.

Stralingsverwarmer met afstandsbediening: gemakkelijk op afstand te bedienen

Traedgard® Elektrische Infrarood Stralingsverwarmer Keitum | 1800 watt verwarmingsvermogen | 65x19x189 cm |...
Traedgard® Elektrische Infrarood Stralingsverwarmer Keitum | 1800 watt verwarmingsvermogen | 65x19x189 cm |…

 • Vrijstaande elektrische stralingsverwarmer met 1800W verwarmingsvermogen. De warmte straalt in een warmtebereik van ca. 10m². Geschikt voor binnen en…
 • Efficiënte infraroodtechnologie bestuurbaar met afstandsbediening. De elektrische infraroodverwarming verwarmt het lichaam gericht. Milieuvriendelijker en handiger…
 • Hoogwaardige afwerking en eenvoudig te monteren. Zware standaard zorgt voor een hoge stabiliteit. Spatwaterdicht volgens beschermingsklasse IP24….

De vrijstaande elektrische stralingsverwarmer voor op het terras is de perfecte aankoop als het gaat om het verlengen van de afscheidszomer in uw eigen tuin. Het stroomapparaat van Traedgard wordt geleverd met 1800 watt vermogen, wat voor u betekent dat een oppervlakte van 10 vierkante meter zonder problemen kan worden verwarmd. De bediening via de bijgeleverde afstandsbediening vormt de reeds gebruiksvriendelijke bediening nog lichter. De zware standaard brengt veel veiligheid met zich mee, omdat een omvallen of kantelen permanent wordt tegengegaan.