Airific Air Purifier Review: nieuwe persoonlijke luchtreiniger

Airific luchtreiniger is een van de nieuwste persoonlijke luchtreinigers, gelanceerd in 2020.

Bovendien is Airific een compleet nieuw luchtreinigermerk. Dat betekent dat we geen levensvatbaar trackrecord hebben, eerdere Airific-luchtreiniger testen en uitproberen, enzovoort.

Kortom, met de nieuwe merken is het slim om een beetje voorzichtig te zijn. Je kunt met vertrouwen een Alen of een Dyson luchtreiniger krijgen omdat het respectabele luchtreinigermerken zijn met een goede staat van dienst.

Hier de deal met Airific:

De luchtreiniger is goed ontworpen en heeft een HEPA-filtratiesysteem. Voor een nieuw merk lijkt het erop dat alles volgens plan verloopt.

We missen echter wel het specificatieblad en alle feedback. Het is waarschijnlijk dat als je het koopt, je een van de eerste Airific-eigenaren zou zijn.

In alle eerlijkheid, de Airific luchtreiniger is een opmerkelijk klein apparaatje. ‘Well-design’ en ‘small’ zijn precies wat je wilt horen bij het kopen van een persoonlijke luchtreiniger. De HEPA-filters garanderen dat de Airific meer dan 99,97% van de kleinste deeltjes met een diameter van 0,3 in de diameter opvangt, waaronder stof, pollen en rook.

Je kunt het gemakkelijk in je tas stoppen en naar kantoor dragen, wat een pluspunt is.

We hebben beperkte specificaties beschikbaar. We zullen echter het beste proberen om de Airific-luchtreiniger te beoordelen, gezien de beschikbare specificaties, het prijskaartje van $ 100 en de industrienormen:

 • Filters
 • CADR-classificatie
 • Vierkante meters
 • Vermogen
 • Geluidsniveaus
 • Prijs
 • Verkoop
 • Eindoordeel

Airific Air Purifier Review in een oogopslag: Aantrekkelijke kleine luchtreiniger die in je hand past. U kunt het gebruiken als een desktop persoonlijke luchtreiniger op kantoor of thuis. Het heeft HEPA-filters die meer dan 99,97% van het stof, pollen, rook en andere luchtverontreinigingen opvangen die zo klein zijn als 0,3 micron in diameter.

Algemene beoordeling:3.9 van de 5 sterren

Algemene Airific Air Purifier Review

Pros

 • Zo klein dat het handheld kan zijn, in een tas kan worden gestopt, op elke desktop (kantoor, thuis) kan worden gebruikt
 • Heeft HEPA-filters die de verwijdering van kleine deeltjes garanderen met een efficiënte snelheid van 99,97%
 • Is visueel aantrekkelijk
 • Kost ongeveer $ 100; redelijk betaalbaar

Tegens

 • Airific is een nieuw merk zonder gevestigde reputatie
 • Veel specificaties, evenals feedback van gebruikers, ontbreken
Koop airific luchtreiniger hier

Airific Luchtreiniger Specificaties

Zo ziet de Airific persoonlijke luchtreiniger eruit:
specificaties van airific desktop luchtreinigerOm Airific goed te beoordelen, gaan we naar de specificaties van het apparaat (let wel, veel van hen zijn momenteel niet beschikbaar):

Airific Luchtreiniger HEPA Filters

Airific is een heel klein persoonlijk apparaat. Het grootste deel van alle luchtreinigers wordt gefilterd en geen enkele is groter dan HEPA-filters.

Daarom is het leuk om HEPA-luchtfilters in de Airific te zien, ondanks zijn miniatuurformaat. Hepa-filter vangt per definitie meer dan 99,97% van de luchtverontreinigende stoffen op die zo klein zijn als 0,3 micron in diameter.

Luchtverontreinigende stoffen die Airific verwijdert met behulp van het HEPA-filter zijn rook, stof, schimmel, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt, enzovoort. Dit alles vermindert over het algemeen de kwaliteit van de lucht die we inademen.

Hier is het groene HEPA-filter in de Airific-luchtreiniger:

airific hepa filter |
Het HEPA filter in de Airific luchtreiniger. Dit is het hoofdfilter dat alle meerderheid van de beste luchtreinigers gebruiken.

Het HEPA-filter is zo goed dat het al snel een industriestandaard werd. Standaard luchtreinigerproducenten zoals Winix, Honeywell, Hathaspace, Blueair, Dyson en GermGuardian gebruiken het allemaal.

Bovendien beweert Airific dat hun HEPA-filters ziekenhuiskwaliteit zijn. Betekent dit dat het de geavanceerde H13 medische HEPA-filters zijn? Die zijn zelfs beter dan standaard HEPA-filters in het verminderen van de kleinste luchtverontreinigende stoffen. De beste merken zoals Alen BreatheSmart, Medify, Levoit zijn allemaal de producenten van de beste H13 HEPA filter luchtreinigers.

Airific Luchtreiniger CADR Rating En Maximale Luchtstroom

De CADR-classificatie wordt gemeten door AHAM en is de belangrijkste metriek voor alle HEPA-luchtreinigers, inclusief de Airific. CADR-classificaties voor persoonlijke desktopluchtreinigers variëren tussen 40 en 100, met een maximale CFM-luchtstroom van 50 tot 150.

Op dit moment hebben we nog geen CADR-classificatie of maximale luchtstroom voor Airific air luchtreiniger. Meestal meten producenten hun eigen CADR-rating.

CADR-classificatie die u kunt vertrouwen, wordt onafhankelijk gemeten door AHAM, Association of Home Appliance Manufacturers. De meting van rook CADR, pollen CADR en stof CADR is onvrijwillig en Airific heeft nog niet besloten om hun luchtreiniger op een dergelijke manier onafhankelijk te testen

Airific Luchtreiniger Vierkante meters (aanbevolen kamergrootte)

Als het gaat om persoonlijke luchtreinigers zoals Airific, is het aanbevolen dekkingsgebied meestal vrij klein, tussen 30 sq ft en 120 sq ft.

Meestal zal een specificatieblad de juiste vierkante meters aanbevelen. Bij gebrek daaraan kunnen we niet precies zeggen wat het aanbevolen dekkingsgebied van de Airific-luchtreiniger is.

Het belangrijkste om op te merken is dat u met een persoonlijke luchtreiniger meestal niet op zoek bent naar het apparaat om de luchtkwaliteit binnenshuis in de hele kamer te verbeteren. Ze zijn ontworpen om de lucht in de directe omgeving van het apparaat effectief te zuiveren.

Airific Luchtreiniger Stroomverbruik (Wattage)

We hebben ook niet de volledige specificaties voor het stroomverbruik voor Airific. We weten echter dat deze desktop luchtreiniger een 5V USB-kabel gebruikt. Dat is best interessant.

De meeste luchtreinigers gebruiken 110/120V spanning. Blijkbaar is Airific klein genoeg om te worden gevoed door een 5V-kabel:

5v usb geschikt dat airific luchtreiniger aandrijft
Airific luchtreiniger wordt gevoed door een 5V USB-kabel.

Dit is waarschijnlijk tot het zeer lage wattage van Airific luchtreiniger. Als het apparaat bijvoorbeeld 0,5 W vermogen nodig heeft, kunt u de 5V met 0,1 Amp stroom gebruiken en de vereiste 0,5 W krijgen.

Al met al, gezien hoe klein het is, gebruikt Airific echt een verwaarloosbare hoeveelheid elektriciteit.

Geluidsniveaus luchtreiniger

Wat geluidsniveaus betreft, moeten persoonlijke luchtreinigers net zo stil zijn als de Alen BreatheSmart luchtreiniger voor de slaapkamer.

Door het ontbreken van een specificatieblad hebben we niet het ruisniveau-interval voor Airific. Desalniettemin is dit waarschijnlijk een stiller apparaat met een maximale luchtstroom van minder dan 55 dB.

De engineering die nodig is om stille luchtreinigers te ontwerpen is uitgebreid en daarom duur. Zoals we in de volgende sectie zullen zien, is de prijs van Airific niet hoog. Dat betekent ook dat het waarschijnlijk niet de stilste desktopluchtreiniger is.

Airific Luchtreiniger Prijs

Airific kost $109,99. Dit is eigenlijk niet de laagste prijs die een persoonlijke luchtreiniger kan hebben.

Deze kleine luchtreinigers zijn heel, nou ja, klein en hebben daarom geen grote prijskaartjes.

De prijs van Airific is eigenlijk vrij hoog voor een nieuw merk luchtreiniger. Het is duidelijk dat de positionering van Airific in de markt voor luchtreinigers niet zo puur een low-budget producent zal zijn.

Voor iedereen die de Airific luchtreiniger wil kopen, kunt u de onderstaande verkoop bekijken:

Airific Luchtreiniger Verkoop

Airific heeft een eigen website en biedt behoorlijk verleidelijke kortingen. Voor alle beschikbare verkopen kunt u hier de Airific-winkel bekijken:

Controleer Airific Air Purifier Sale

Eindoordeel over Airific Air Purifier

Airific is een nieuw merk met een vrij gedurfd en goed ontworpen apparaat. Het is een kleine desktop luchtreiniger voor persoonlijk gebruik.

Veel van de relevante specificaties die de basis zouden vormen voor de beoordeling van Airific, ontbreken momenteel echter.

De beste schattingen, gebaseerd op spanning en het gebruik van HEPA-filters, missen specificiteit voor een grondige beoordeling. Na verloop van tijd zullen de specificaties echter beschikbaar zijn en zal feedback van klanten ons een verhaal vertellen dat zelfs de specificaties niet kunnen. Wat nu betreft, hier is de algemene beoordeling:

Algemene waardering Airific:3.9 van de 5 sterren