Beste WiFi Thermometer &Draadloze Remote Temperatuurmonitor in 2022

Temp Stick WiFi Thermometer

Stabiele temperatuur en vochtigheid zijn vaak essentieel om kostbare en onherstelbare schade aan eigendommen en bezittingen te voorkomen. Een kritische waarschuwing van een externe temperatuursensor stelt u in staat om preventieve maatregelen te nemen voordat de temperatuur of vochtigheid destructieve niveaus bereikt.

Externe temperatuurmonitoren zijn traditioneel omvangrijke en dure apparaten met buitensporige maandelijkse abonnementskosten. Bedrijven realiseerden zich onmiddellijk hoe belangrijk de monitoren zijn voor veel bedrijfseigenaren, dus als gevolg daarvan werden ze te duur en buiten bereik van huishoudelijke consumenten.

Gelukkig legt één bedrijf in het bijzonder de technologie in handen van alle klanten door een WiFi-thermometer te produceren die eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar is zonder abonnementskosten. Na uitgebreid testen en onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat de Temp Stick WiFi Temperatuur &vochtigheid Sensor Van Ideal Sciences (klik hier om de prijs te controleren) is het beste apparaat in het algemeen. Dit model is het gemakkelijkst in te stellen; het is nauwkeurig en biedt de ideale combinatie van functionaliteit en betaalbaarheid in een discrete en compacte batterijgevoede eenheid.

Ons team van redacteuren onderzoekt, test en beveelt onafhankelijk de beste producten aan om u te helpen navigeren wanneer u online winkelt. Dit bericht bevat gecompenseerde links en als u een aankoop doet met behulp van de meegeleverde links, kunnen we een commissie verdienen. Lees voor meer informatie onze disclaimer.
BEELD PRODUCT

Beste overall

Beste WiFi Thermometer &Draadloze Remote Temperatuurmonitor in 2022 1

Temp Stick WiFi Temperatuur & Vochtigheid Sensor

 • Betrouwbare en nauwkeurige sensormetingen en waarschuwingen
 • Batterijvoeding met ingebouwde WiFi-connectiviteit maakt het geschikt voor vele toepassingen
 • Gemaakt in de VS met gratis e-mail en telefonische ondersteuning 7 dagen per week beschikbaar
CHECK BESTE PRIJS →

Runner-up

Beste WiFi Thermometer &Draadloze Remote Temperatuurmonitor in 2022 2

SensorPush Draadloze Thermometer &Hygrometer

 • Compacte en lichtgewicht sensor met Bluetooth-connectiviteit
 • Eenvoudige installatie met een batterijduur van meer dan een jaar
 • Zwitserse detectiecomponent zorgt voor nauwkeurige metingen
BEKIJK OP AMAZON →

Beste mobiel

Beste WiFi Thermometer &Draadloze Remote Temperatuurmonitor in 2022 3

MarCELL Cellulair Monitoring Systeem

 • Mobiele connectiviteit maakt het geschikt voor afgelegen gebieden waar geen WiFi is
 • Betrouwbare en nauwkeurige rapportage
 • Back-upbatterij van 48 uur als de stroom uitvalt
BEKIJK OP AMAZON →

Beste voor thuisgebruik

Beste WiFi Thermometer &draadloze externe temperatuurmonitor in 2022 4

Omgevingsweer WS-8482-X3

 • Displayconsole voor thuisbewaking
 • WiFi-connectiviteit
 • Kan worden aangesloten op vier extra sensoren
BEKIJK OP AMAZON →

Beste budgetmodel

Beste WiFi Thermometer &Draadloze Remote Temperatuurmonitor in 2022 5

Govee WiFi Temperatuur Monitor

 • WiFi- en Bluetooth-connectiviteit
 • Geen abonnementskosten
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
BEKIJK OP AMAZON →

Wat is een externe temperatuurmonitor?

Een externe temperatuurmonitor is een compacte draadloze temperatuursensor die temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden bijhoudt via een mobiele telefoon. De bovenste temperatuursensoren op afstand worden vergezeld door een mobile-app die de real-time gegevens visualiseert en u in staat stelt triggers in te stellen om u te waarschuwen voor belangrijke wijzigingen in de omstandigheden.

De apparaten kunnen verbinding maken met een WiFi-netwerk, Bluetooth of een mobiel netwerk om de externe mogelijkheden te bereiken waarmee u de omstandigheden overal en altijd kunt volgen en waarschuwingen op uw smartphone, computer of tablet kunt ontvangen.

WiFi Temperatuursensor & Remote Temperatuursensor Reviews

We hebben gekeken naar de beste externe temperatuursensoren en na het testen van de topmodellen en het uitvoeren van uitgebreid onderzoek op de markt, hebben we een opvallende winnaar ontdekt. Dit zijn onze bevindingen.

1. Temp Stick WiFi Temperatuur &amp Vochtigheid Sensor: Beste Overall

Temp Stick WiFi Temperatuur & Vochtigheid Sensor

Dimensies: 3,5 x 1,5 x 1,25 inch
Stroombron: 2 AA batterijen
Batterijleven: 6-12 maanden
Verbinding: WiFi
Temperatuurbereik: -40 °F tot 140 °F
Temperatuur nauwkeurigheid: ±0.4°C (max)
Relatieve vochtigheid Bereik: 0 tot 100%
Relatieve vochtigheid nauwkeurigheid: ±4% RV (max)

Het maakt niet uit of u een koelkast, vakantiehuis, camper, wijnkelder of een geliefd huisdier in de gaten houdt – de Temp Stick is veruit de beste externe temperatuursensor voor de klus. Gemaakt in de VS en gebouwd om ook in Canada te werken, wordt het compacte en betrouwbare model aangedreven door 2 AA-batterijen, die u ongeveer 12 maanden levensduur geven, afhankelijk van hoe vaak u de sensor configureert om metingen te doen. We raden aan om lithiumbatterijen te installeren voor een betere levensduur en prestaties in extreme omstandigheden (d.w.z. koelkasten en diepvriezers).

Een WiFi-thermometer is de meest veelzijdige optie

Dit model is een internetthermometer die een WiFi-verbinding gebruikt in plaats van Bluetooth of een mobiel netwerk voor bewaking en waarschuwingen op afstand. Bovendien zijn er geen extra gateway-apparaten die u hoeft aan te schaffen voor de connectiviteit – het is allemaal ingebouwd in het apparaat. Dit model is de meest veelzijdige optie om de temperatuur en vochtigheid vanaf vrijwel elke locatie te bewaken, 24/7. Een mobiel apparaat brengt meestal extra kosten met zich mee en het bereik van een Bluetooth-apparaat beperkt het aantal toepassingen waarvoor de sensor kan worden gebruikt.

Als u met het apparaat in een camper reist of als u zich gewoon in een positie bevindt waarin u geen toegang hebt tot een internetverbinding, kunt u een mobiele hotspot maken met een Verizon Jetpack om verbonden te blijven.

Eenvoudige installatie van 3 minuten

Tijdens onze tests ontdekten we dat de WiFi-thermometer buitengewoon eenvoudig in te stellen en verbinding te maken was. Er wordt geadverteerd om een insteltijd van 3 minuten te hebben, en uit onze ervaring voelde het nog sneller. Het apparaat is in de fabriek gekalibreerd, maar als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met de metingen, kunt u een kalibratie instellen zoals synchronisatie met andere instrumenten door de kalibratie-offsetwaarde te verhogen of te verlagen.

Intuïtieve app voor iPhone- en Android-smartphones

De Temp Stick wordt geleverd met een intuïtieve app voor iPhone en Android mobiele telefoons. Met de app kunt u de huidige omstandigheden volgen en een onbeperkte geschiedenis van gearchiveerde gegevens uit elk datumbereik bekijken. Als u liever een computer gebruikt om de omstandigheden te controleren, is er ook een webversie van de app beschikbaar. In het bijzonder houden we van de grafieken die u een geweldige momentopname geven van de temperatuur- en vochtigheidsmetingen terwijl u inlogt.

Meerdere contactpersonen kunnen waarschuwingen ontvangen

Binnen de app kunt u eenvoudig triggers instellen om het apparaat u per sms of e-mail te laten waarschuwen op het moment dat er een belangrijke wijziging in de temperatuur of vochtigheid optreedt. U kunt tien verschillende contactpersonen waarschuwingen en meldingen laten ontvangen onder één account. Bovendien kunt u aanpassen welke contactpersonen een specifieke waarschuwing ontvangen.

Voeg een onbeperkt aantal draadloze thermometers toe aan het platform

Met het platform kunt u een onbeperkt aantal apparaten toevoegen, zodat u meerdere locaties tegelijkertijd met één account kunt bewaken, waardoor het handig is voor complexere situaties.

Pas de opname-intervallen aan

U kunt aanpassen hoe vaak metingen worden uitgevoerd van elke 60, 30, 15, 10 of 5 minuten op basis van uw instellingen. Helaas, omdat 5 minuten het kortste interval is, is het geen echte real-time meting, dus we moeten erop wijzen dat dit het enige negatieve punt van het apparaat kan zijn. Als u de sensor met kortere intervallen activeert, resulteert dit in een slechtere levensduur van de batterij. We begrijpen dus dat het een acceptabele afweging is om frequente batterijwissels te voorkomen. Voor de meeste toepassingen moet een interval van 5 minuten voldoende zijn.

Batterijniveau &verlies van verbindingswaarschuwingen

Andere opmerkelijke functies zijn waarschuwingen voor laadniveaus en verlies van verbinding. Dat is uiterst belangrijk, omdat het verliezen van de verbinding zonder waarschuwing problemen kan opleveren. Als het inchecken voor een meting wordt gemist omdat de stroom uitvalt of het internet uitvalt, stuurt het systeem u een melding dat uw sensor een check-in heeft gemist omdat deze geen WiFi-verbinding kon vinden. De sensor blijft gegevens registreren (tot 100 metingen) totdat deze weer verbinding kan maken. Je ontvangt een melding wanneer een link is hersteld.

Meest nauwkeurige thermometer op afstand

U kunt er ook op vertrouwen dat uw metingen nauwkeurig en betrouwbaar zijn, omdat het is ontworpen om te werken in zware commerciële vriezers. Deze WiFi-thermometer is een van de meest nauwkeurige en robuuste sensoren uit de doos. Het heeft een temperatuurbereik van -40 ° F tot 140 ° F nauwkeurig tot ±0,4 ° C (max) en een relatief vochtigheidsbereik van 0 tot 100% nauwkeurig tot ±4% RH (max).

Geen abonnementskosten

Dit model vereist geen abonnement, dus er zijn geen terugkerende verborgen kosten. Je hoeft alleen maar te betalen voor het apparaat, en dat is alles. De sensor is een van de duurdere opties op onze lijst, maar nogmaals, we zullen wijzen op de ingebouwde WiFi, de betrouwbaarheid en de hoge mate van nauwkeurigheid als belangrijke redenen om verder te kijken dan hoeveel u misschien uitgeeft.

Onze topaanbeveling

Temp Stick doos en inhoud

Het Temp Stick-pakket bevat 2 AA lithiumbatterijen en zelfklevend klittenband.

De Temp Stick van Ideal Sciences is een betrouwbare WiFi-temperatuursensor die de klus zonder gedoe klaart. Het is nauwkeurig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Als u problemen ondervindt, biedt het in de VS gevestigde bedrijf 7 dagen per week gratis e-mail- en telefonische ondersteuning en wordt het apparaat ook geleverd met een garantie van 3 jaar.

Wanneer u dure, temperatuurgevoelige apparatuur bewaakt, begrijpen we dat u een nauwkeurige monitor moet hebben die zonder falen waarschuwingen weergeeft. We ontdekten al snel dat deze draadloze thermometer het meest betrouwbare apparaat is. We konden geen betere optie op de markt vinden.

Klik hier om de prijs van onze #1 aanbeveling te bekijken: de Temp Stick

Lees de volledige recensie:
Temp Stick Beoordeling

Pros

 • Meest nauwkeurige sensor
 • Compact en robuust ontwerp
 • Gemaakt in de VS
 • WiFi-connectiviteit
 • Geen abonnementskosten
 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Voldoende batterijduur voor de meeste toepassingen
 • De app is intuïtief en gebruiksvriendelijk
 • Gratis e-mail en telefonische ondersteuning 7 dagen per week

Tegens

 • Geen echte real-time rapportage. Het kortste interval voor metingen is 5 minuten.
 • Frequente rapportage-instellingen verkorten de levensduur van de batterij.

2. SensorPush draadloze thermometer & hygrometer: Runner-Up

SensorPush |

Dimensies: 1.57 x 1.57 x 0.65 inch
Stroombron: CR2477 knoopcel batterij
Batterijleven: Typ. meer dan een jaar (meer in normale omstandigheden, minder in extreme kou)
Verbinding: Bluetooth en WiFi (G1 WiFi Gateway wordt apart verkocht)
Temperatuurbereik: -40 °F tot 140 °F
Temperatuur nauwkeurigheid: ±0,7 °C / ±1,3 °F typische 1,2 °C / ±2,2 °F max
Relatieve vochtigheid Bereik: 0 tot 100%
Relatieve vochtigheid nauwkeurigheid: ±4,5% typisch ±7,5% max

De SensorPush Draadloze Thermometer &Hygrometer is een aantrekkelijke optie als u kamers of bezittingen in uw huis bewaakt. De SensorPush beschikt over een verbindingsbereik van 325 voet met een duidelijke zichtlijn via Bluetooth, hoewel er meestal obstakels tussen u en de sensor zullen zijn, waardoor het bereik beperkt is. Er is een WiFi-gatewayapparaat die u kunt kopen om verbinding te maken met internet, wat de mogelijkheden op afstand zal verbeteren. Het is echter duur en het toevoegen van een extra apparaat neemt de compacte en handige aard van het apparaat weg.

Om deze reden geven we de voorkeur aan de Temp Stick. Anders is de SensorPush een van de meer capabele draadloze thermometers en hygrometers die er op de markt zijn.

Deze draadloze thermometer meet slechts 1,57 “x 1,57″ x 0,65 ” en weegt slechts 40 g, waardoor het een van de kleinste externe temperatuursensoren op onze lijst is. Ondanks zijn kleine formaat is de sensor nauwkeurig. Gebouwd met een Zwitserse sensorcomponent, u krijgt altijd betrouwbare metingen.

De SensorPush werkt op een CR2477 knoopcelbatterij die meestal meer dan een jaar regelmatig gebruik biedt, afhankelijk van de temperatuuromstandigheden waarin de sensor is geplaatst. Het zou langer mee moeten gaan in warmere omstandigheden en minder in extreme kou.

De thermometer op afstand neemt elke minuut metingen op en kan gegevens gedurende 20 dagen in het apparaat zelf opslaan, wat handig is als de verbinding wordt verbroken, omdat de gegevens naar uw telefoon worden gepusht wanneer u terugkeert en opnieuw verbinding maakt. De intuïtieve iPhone- en Android-app kan een onbeperkte hoeveelheid gegevens opslaan die handig wordt weergegeven in tijdstempelgrafieken. U hebt ook de mogelijkheid om alle gegevens te exporteren naar een CSV-bestand voor Excel.

Net als de Temp Stick is de app eenvoudig te gebruiken en biedt plaats aan een onbeperkt aantal sensoren, en een onbeperkt aantal mobiele telefoons kan één sensor volgen. De app biedt vergelijkbare waarschuwings- en kalibratiefuncties en gebruikers melden dat zowel de installatie als de bediening voor het grootste deel probleemloos zijn.

Hopelijk kan SensorPush in toekomstige modellen WiFi opnemen, zodat je het niet apart hoeft te kopen, omdat het ongetwijfeld een meer niveauconcurrent zou maken met de Temp Stick. Het zou echter waarschijnlijk duurder worden, dus voor degenen die geen WiFi-thermometer nodig hebben en in de buurt van de sensor kunnen blijven, is de SensorPush een waardige optie.

Klik hier om de prijs van de compacte en betrouwbare SensorPush op Amazon te controleren

Pros

 • Betaalbare prijs
 • Compact en lichtgewicht
 • Moeiteloze installatie
 • Prachtig ontworpen app
 • Betrouwbare metingen
 • Bluetooth pusht gegevens naar de app wanneer ze weer binnen bereik zijn

Tegens

 • WiFi-connectiviteit kost extra
 • Het bluetooth-bereik kan in echte situaties worden beperkt

3. MarCELL Cellular Monitoring System: Beste Cellulaire

MarCELL MAR-500A

Dimensies: 5.2 x 2.0 x 1.2 inch
Stroombron: DC 5V 2A, back-up lithium-ion batterij
Verbinding: Cellulair
Temperatuurbereik: 0°F tot 127°F
Relatieve vochtigheid Bereik: 10 tot 95%

Als u geen toegang hebt tot een internetverbinding en de omstandigheden overal moet controleren, dan is het MarCELL mobiele monitoringsysteem onze topaanbeveling.

Ja, we raden u aan om weg te blijven van op abonnementen gebaseerde eenheden in deze koopgids. Tegelijkertijd zal echter niet iedereen goed worden bediend door een WiFi-temperatuursensor of traditionele draadloze sensoren met alleen connectiviteit op korte afstand.

Het apparaat werkt door de omstandigheden elke 10 seconden te controleren. Als de temperatuur of luchtvochtigheid uw richtlijnen overschrijdt, ontvangt u onmiddellijk een telefoontje, e-mail of sms-bericht. Als er geen probleem is, registreert de MarCELL de omstandigheden elk uur en uploadt de gegevens elke 8 uur naar de cloud, zodat u deze online kunt bekijken. U kunt ook “Instant Update” -activeringen kopen, waarmee u de huidige omstandigheden in realtime kunt zien zonder te hoeven wachten op het volgende update-interval.

Een traditioneel stopcontact voedt het apparaat en zal u op de hoogte stellen van eventuele stroomuitval. Als het stroom verliest, kan het tot 48 uur meegaan met de back-up lithiumbatterij.

Zolang de locatie enige mobiele service heeft, zal de MarCELL effectief werken. Het apparaat werkt op het verizon 4G mobiele netwerk, dus u zou geen connectiviteitsproblemen moeten hebben, omdat Verizon de beste dekking heeft in de Verenigde Staten.

Het bedrijf heeft een online webportal en app waar u actuele gegevens kunt bekijken, trends kunt bekijken en de instellingen kunt wijzigen, net als de andere modellen die we hebben beoordeeld.

De MarCELL unit kan meer dan alleen temperatuur en vochtigheid monitoren. U kunt ook een draadloze watersensor aansluiten op het systeem genaamd SPucks. De SPuck kan controleren op waterlekken in gebieden zoals uw badkamer, wasserij of kelder.

Het grootste nadeel zijn de connectiviteitskosten. Hoewel u een lagere effectieve maandelijkse vergoeding kunt betalen door een jaar van tevoren voor de service te betalen, is deze nog steeds prijzig. We raden de MarCELL aan voor situaties waarin traditionele methoden voor bewaking op afstand niet haalbaar zijn of niet beschikbaar zijn. De MarCELL zal voornamelijk een betrouwbare en betrouwbare optie zijn voor RV-eigenaren op de weg zonder toegang tot WiFi of huiseigenaren die hun eigendom moeten bewaken.

Het apparaat wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, een garantie van 1 jaar en het is ontworpen en geproduceerd in de VS. Het ondersteuningsteam is ook gevestigd in de VS en is beschikbaar via telefoon, live chat online en e-mail.

We hebben de MarC beoordeeldELL als de beste cellulaire temperatuurmonitor vanwege de betrouwbaarheid en prestaties die het biedt. Voor gebruikers die geen last hebben van de extra kosten en een mobiele monitor nodig hebben die het allemaal doet, is de MarCELL moeilijk te verslaan. Deze alles-in-één unit biedt volledige gemoedsrust.

Klik hier om de prijs van onze best beoordeelde mobiele monitor te bekijken: de MarCELL op Amazon

Pros

 • Mobiele connectiviteit maakt het geschikt voor afgelegen gebieden waar geen WiFi is
 • Betrouwbare en nauwkeurige rapportage
 • Gemaakt in de VS
 • Ondersteuning voor waterleksensoren
 • Bewaking van stroomuitval
 • Back-upbatterij van 48 uur als de stroom uitvalt

Tegens

 • Abonnementskosten
 • De initiële kosten voor het apparaat zijn duur
 • Niet zo draagbaar als de Temp Stick omdat deze op een stopcontact moet worden aangesloten

4. Omgevingsweer WS-8482-X3: Beste externe thuistemperatuurmonitor

Omgevingsweer WS-8482-X3

Afmetingen console: 5.0 x 4.5 x 1.0 inch
Stroombron: Console – 5V DC Adapter (1 x CR2032 voor back-up), Sensoren – 2 AA batterijen
Verbinding: Draadloze RF 915 MHz voor sensoren naar console en WiFi voor consolegegevens naar het internet
Temperatuurbereik: -40 °F tot 149 °F
Temperatuur nauwkeurigheid: ±2°F
Relatieve vochtigheid Bereik: 10 tot 99%
Relatieve vochtigheid nauwkeurigheid: ±5%

We hebben de Ambient Weather WS-8482-X3 gekozen als de beste temperatuurmonitor voor thuis vanwege zijn veelzijdigheid, smart home-functies zoals het bewaken van de ideale vochtigheidsgraad wanneer u gaat slapen en het aantal draadloze sensoren dat het kan herbergen.

Het WS-8482-X3-pakket bevat drie draadloze thermohygrometers en de displayconsole meet ook temperatuur en vochtigheid voor in totaal vier bewakingslocaties. De console ondersteunt ook vier extra sensoren: de standaard temperatuur- en vochtigheidssensor, een drijvende watersensor voor uw zwembad, spa of vijver en een bodemvocht- en draadloze temperatuursensor. In totaal kunt u acht verschillende locaties in uw huis en tuin bewaken met het WS-8482-X3-pakket.

Er zijn twee niveaus van draadloze connectiviteit, de draadloze sensoren maken verbinding met de console via een draadloze radiofrequentie (915 MHz) met een zichtbereik van 300 voet en de console maakt verbinding met uw router via WiFi (2,4 GHz) en verzendt gegevens naar het AmbientWeather.net cloudnetwerk.

Via het Ambient Weather cloudplatform kunt u uw gegevens overal bekijken met de smartphone-app of via een browser op uw computer. U kunt voor elke parameter een waarschuwing instellen voor hoge en lage omstandigheden en meldingen ontvangen via sms of e-mail.

Er is ook smart home-ondersteuning vergelijkbaar met WS-5000, wat een andere reden is waarom dit de beste eenheid is als u een apparaat voor uw huis wilt instellen. U kunt verbinding maken met IFTTT om andere slimme apparaten te bedienen, waaronder sprinklers, lichten, jaloezieën en schakelaars. Of maak verbinding met Alexa of Google Assistant om een compatibel apparaat te vragen om een gepersonaliseerd rapport over de voorwaarden.

Klik hier om de prijs van de Ambient Weather WS-8482-X3 op Amazon te bekijken

Pros

 • Displayconsole voor thuisbewaking
 • WiFi-connectiviteit met het Ambient Weather cloudplatform
 • Inclusief drie temperatuur- en vochtigheidssensoren
 • Kan worden aangesloten op vier extra sensoren
 • Kan verbinding maken met een zwembadsensor en een bodemvocht- en temperatuursensor
 • COMPATIBEL MET IFTTT, Alexa en Google Home

Tegens

 • Het aansluiten van alle sensoren op de console kan lastig zijn.

5. Govee WiFi-temperatuurmonitor: beste budgetmodel

Govee WiFi

Dimensies: 3.0 x 2.1 x 0.9 inch
Stroombron: 3 AAA-batterijen
Batterijleven: Ongeveer drie maanden
Verbinding: WiFi en Bluetooth
Temperatuurbereik: 14°F tot 140°F
Temperatuur nauwkeurigheid: ±0.54°F
Relatieve vochtigheid Bereik: 0 tot 99%
Relatieve vochtigheid nauwkeurigheid: ±3%

De Govee draadloze temperatuur- en vochtigheidssensor maakt verbinding met de Govee Smart Home iPhone en Android-compatibele app via Bluetooth of WiFi (alleen 2,4 GHz) voor draadloze bewaking. Er zijn geen abonnementskosten om toegang te krijgen tot de app. Je betaalt alleen de initiële kosten voor het apparaat, wat de Govee zeer betaalbaar maakt. Echter, vanwege die betaalbaarheid, zijn er enkele functionele nadelen.

U kunt alarmen instellen voor temperatuur en vochtigheid via de app en u ontvangt waarschuwingen via pushmeldingen. Helaas zijn er hier geen opties voor sms-berichten of spraakoproepen. Het apparaat biedt ook een bijna-batterijalarm, maar het waarschuwt u niet wanneer het zijn WiFi-verbinding verliest. Andere gebruikers kunnen ook waarschuwingen ontvangen door de app te downloaden en in te loggen op hetzelfde account. Gegevens worden elke 10 minuten geüpload naar de app en tot 2 jaar aan gegevens worden online opgeslagen zodat u er toegang toe hebt.

Een leuke functie van de WiFi temperatuurmonitor is het digitale display dat metingen geeft zonder in te hoeven loggen op de app. De draadloze externe temperatuursensor heeft ook een bureaustandaard en kan ook eenvoudig aan een muur worden gemonteerd met dubbelzijdige tape omdat deze zeer licht van gewicht is.

Het batterijvermogen van de Govee zou ongeveer drie maanden meegaan, wat relatief kort is in vergelijking met andere modellen. Het beperkte temperatuurleesbereik maakt deze draadloze thermometer ongeschikt voor bewaking van koude opslag, vooral in commerciële vriezers. De Govee is beter geschikt voor toepassingen in huis, zoals een gitaarkoffer, wijnkelder of sigaren humidor.

Als u een betrouwbare monitor nodig hebt die u kan waarschuwen wanneer deze een verbinding verliest en een stroomlading die langer meegaat, kijk dan naar onze topaanbeveling, de Temp Stickin plaats van.

Pros

 • WiFi- en Bluetooth-connectiviteit
 • Geen abonnementskosten
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Het digitale display op de sensor

Tegens

 • Korte levensduur van de batterij van drie maanden
 • Geen sms- of spraakoproepopties voor waarschuwingen
 • Geen waarschuwing voor verlies van WiFi-verbinding
 • Beperkt temperatuurbewakingsbereik

Factoren om te overwegen bij het winkelen voor een draadloze temperatuursensor

Hier zijn enkele belangrijke factoren waar u aan moet denken om het beste temperatuurbewakingssysteem op afstand voor uw specifieke behoeften aan te schaffen.

Hoe gaat u de externe temperatuursensor gebruiken?

Bewaak de temperatuur in uw huis

Remote Home Temperatuur Monitor en Vakantiehuis Monitoring

Gebruik in huis is waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom u een temperatuurbewakingssysteem op afstand wilt. U kunt het gebruiken om de kamer van een baby te controleren om ervoor te zorgen dat het niet te warm of koud is, de kelder om schade veroorzaakt door bevroren leidingen te voorkomen en de zolder om vocht- en warmteophoping te voorkomen. Draadloze temperatuursensoren zijn vooral handig voor het op afstand monitoren van vakantiehuizen tijdens de maanden dat u er niet bent.

Als u ook geïnteresseerd bent in het monitoren van omstandigheden zoals regenval, windsnelheid en barometrische druk, dan bent u beter bediend door een compleet weerstation thuis.

RV Remote Huisdier Monitoring

Zorg ervoor dat uw huisdier veilig en gezond is door de temperatuur in de gaten te houden en een temperatuuralarm in te stellen wanneer u ze alleen moet laten. Veel gebruikers vinden dat een draadloos temperatuurbewakingsapparaat handig is wanneer ze met huisdieren in hun camper reizen. Als ze snel naar buiten moeten stappen en hun hond of kat in de camper moeten achterlaten, kunnen ze zich op hun gemak voelen in de wetenschap dat hun geliefde huisdieren veilig zijn met behulp van een thermometer op afstand. Klik hier om onze beoordelingen van de beste temperatuurmonitoren voor huisdieren voor campers te bekijken.

Koelkasten, diepvriezers en inloopkoeler temperatuurbewaking

Koelkasten, diepvriezers en inloopkoelers moeten een koud temperatuurniveau handhaven om ervoor te zorgen dat voedsel vers en veilig blijft om te consumeren. Een koelkast- en vriesalarm is niet alleen nuttig in uw eigen huis om uw voedsel te bewaren, maar het is een cruciaal instrument voor restauranteigenaren om veilige voedselopslagpraktijken op hun terrein te volgen.

Wijnkelders

Wijn is, net als elke andere alcohol, gevoelig voor temperatuurveranderingen. De ideale temperatuur varieert een beetje op basis van het type wijn. Toch zijn meestal een temperatuur van 55 ° F en een relatieve vochtigheid van 60% -70% perfect voor een wijnkelder om de integriteit van de wijn en de kurken te behouden. U kunt maximale versheid garanderen door een draadloze temperatuursensor te gebruiken om de omstandigheden in uw wijnkelder te bewaken.

Sigaren Humidors

Sigarenliefhebbers willen niet dat hun kostbare bezittingen uitdrogen, dus het voortdurend observeren van vochtigheidsniveaus is noodzakelijk om ze fris en vol smaak en aroma te houden. Hier is een hygrometer van vitaal belang om precies dat te doen. Sigaren moeten worden bewaard op een temperatuur van 70 graden Fahrenheit en binnen een stabiel relatief vochtigheidsbereik van 68% -72%.

Incubators

Kippen en andere uitgekomen dieren vereisen een specifieke hoeveelheid warmte om zich correct te ontwikkelen en uit te komen. Het is van cruciaal belang om de temperatuur en vochtigheid van uw incubator in de gaten te houden om de broedsnelheden te maximaliseren.

Serres

Wil je dat je planten hun volledige potentieel laten groeien? Zorg ervoor dat ze de warmte en het vocht krijgen die ze nodig hebben met een kasthermometer. Nu kunt u eenvoudig de omstandigheden voor uw tuin volgen met een draadloze temperatuursensor.

Muziekinstrumenten

Hoewel je er misschien niet aan denkt, kunnen temperatuur en vochtigheid een nadelig effect hebben op muziekinstrumenten, vooral die van hout. Als de relatieve luchtvochtigheid te laag is, kan het hout op je gitaar krimpen en barsten. Te veel vocht in de lucht kan ervoor zorgen dat het hout uitzet en opzwelt, wat het geluid van het instrument negatief beïnvloedt. Experts raden aan om gitaren in de winter idealiter op luchtvochtigheid binnenshuis te houden tussen 40-50% en een temperatuur van ongeveer 72 ° F.

Nauwkeurigheid

Zoek naar een model met een breed werkbereik voor zijn temperatuur- en vochtigheidsmetingen met een hoge mate van nauwkeurigheid. De Temp Stick is een uitstekend model om mee te vergelijken. We hebben ontdekt dat het het meest nauwkeurige WiFi-temperatuurbewakingssysteem is. Het heeft een temperatuurmeetbereik van -40 ° F tot 140 ° F nauwkeurig tot ±0,4 ° C (max) en een relatief vochtigheidsbereik van 0 tot 100% nauwkeurig tot ±4% RH (max). Elke sensor die u kiest, moet vergelijkbare specificaties of beter hebben. Het hebben van een manier om deze metingen te kalibreren is ook essentieel.

Connectiviteitsopties

Welk type connectiviteitsoptie u kiest, hangt af van uw specifieke behoeften. Mobiele connectiviteit is misschien uw enige keuze als u een verre locatie moet bewaken. Monitoring dicht bij uw huis maakt een radiogebaseerde draadloze thermometer of Bluetooth-apparaat levensvatbaar. Als uw bewakingslocatie toegang heeft tot internet, zijn WiFi-thermometers de meest veelzijdige en betrouwbare optie.

Een mobiel apparaat brengt meestal extra kosten met zich mee. Het werkbereik op Bluetooth- en radiogebaseerde draadloze apparaten wordt ernstig verminderd tot ongeveer 33 voet wanneer er geen duidelijke zichtlijn is tussen u en de thermometer op afstand.

Een WiFi-temperatuursensor is een uitstekende optie voor de meeste toepassingen, omdat u niet in de buurt van de sensor hoeft te zijn om de omstandigheden te observeren en waarschuwingen te ontvangen. Als u zich in een positie bevindt waarin u geen toegang hebt tot internet, kunt u een mobiel hotspotapparaat, zoals een Verizon Jetpack, gebruiken om verbonden te blijven.

Gebruikersinterface

Zorg ervoor dat elk extern temperatuuralarmsysteem dat u kiest een gebruiksvriendelijke interface heeft. Toegang vanaf een smartphone of tablet via een app heeft ongetwijfeld de voorkeur, maar je moet op zijn minst een applicatie op een website kunnen bekijken. Nogmaals, de Temp Stick schittert hier, omdat de externe temperatuurbewaking iPhone en Android-app zorgen voor eenvoudige toegang tot actuele gegevens en een volledige geschiedenis van gearchiveerde gegevens. De app biedt de mogelijkheid om de kamertemperatuur te controleren met uw iPhone of Android, instellingen te wijzigen en moeiteloos waarschuwingen te maken en te ontvangen op basis van uw aangepaste triggers.

Extra sensorondersteuning

Sommige modellen kunnen extra sensoren ondersteunen die op hetzelfde platform werken, zodat u meerdere locaties op elk gewenst moment kunt bewaken. Met de Temp Stick kunt u waarschuwingen van een onbeperkt aantal sensoren onder één account bedienen en ontvangen.

Stroombron

Draadloze temperatuursensoren werken voornamelijk op een van de weinige verschillende stroombronnen, waarbij de meeste op batterijvoeding werken. Vergeet niet dat de stroombron van invloed is op hoe draagbaar ze zijn, en uw keuze hangt af van uw vereisten. We raden u aan een WiFi-model op batterijen te selecteren, omdat dit de meeste draagbaarheid biedt.

Initiële kosten en abonnementskosten

Doorgaans geldt dat hoe nauwkeuriger, betrouwbaarder en rijker de sensor is, hoe duurder deze zal zijn. Tegelijkertijd zien we echter niet de noodzaak om een sensor met abonnementskosten aan te schaffen, tenzij u mobiele connectiviteit nodig hebt.

Onze topkeuze, de Temp Stick, is in eerste instantie niet de goedkoopste. Het heeft echter geen abonnementskosten en de WiFi-connectiviteit maakt het de moeite waard in zowat elk mogelijk scenario, omdat u de mogelijkheid hebt om de omstandigheden bijna overal en op elk moment te volgen.

Conclusie

Na onze tests zijn we over het algemeen bijzonder onder de indruk van de veelzijdigheid en prestaties van de Temp Stick WiFi Temperatuur & Vochtigheid Sensor. Het is de meest nauwkeurige sensor, het is betrouwbaar, de smartphone-app werkt naadloos en de opname van WiFi-connectiviteit zonder abonnementskosten stuwt dit externe model naar een klasse apart. Eigenaren lijken de meeste lon te hebbeng-termijn succes met deze WiFi thermometer, dus we raden het hier zonder enig voorbehoud aan.

De volgende beste optie is de SensorPush Draadloze Thermometer &Hygrometer. Hoewel het een WiFi Gateway vereist om gegevens op afstand via internet te kunnen bekijken, liggen de prestaties vrij dicht bij die van de Temp Stick, en als je gewoon een draadloze thermometer nodig hebt voor gebruik in je huis, dan zal de SensorPush uitstekend werk leveren.