Automatische luchtbevochtigers

automatische luchtbevochtigers

Apparaten voor luchtbevochtiging verdampen water uit een tank. Zodra de container leeg is, kunnen de luchtbevochtigers oververhit raken en breken. Luchtbevochtigers met een automatische uitschakeling hebben een sensor die registreert wanneer het waterreservoir leeg is en vanzelf stopt met werken. Luchtbevochtigers met hygrostaten bieden een ander automatisch systeem: ze kunnen de luchtvochtigheid bepalen met een sensor en hun bevochtigingsprestaties dienovereenkomstig aanpassen. Op deze manier kan de luchtvochtigheid in uw huis constant op een bepaalde, instelbare waarde worden gehouden.

Luchtbevochtiger met sensor

Twee verschillende automatische mechanismen worden gebruikt in luchtbevochtigersom de bruikbaarheid en veiligheid te verbeteren. Veel luchtbevochtigers zijn tegenwoordig uitgerust met een automatisch uitschakelsysteem dat wordt geactiveerd zodra de watertank leeg is. Als ultrasone verstuivers of verdampers worden bediend met de tank leeg, kunnen ze oververhit raken, wat niet alleen het apparaat vernietigt, maar ook een gevaar voor uzelf vormt. Sommige automatische luchtbevochtigers geven ook van tevoren Waarschuwingenom de gebruiker te laten weten dat water moet worden bijgevuld.

zijn minder een beveiligingsfunctie dan een extra functie Luchtbevochtiger met automatische vochtigheidsregeling. Ze zijn uitgerust met een sensor die de luchtvochtigheid meet en automatisch het vermogensniveau dienovereenkomstig selecteert. Een dergelijke functionaliteit wordt Humidistat |: U kunt een doelvochtigheid selecteren en het apparaat past de bevochtigingsprestaties aan om deze waarde te bereiken en te behouden. Automatische luchtbevochtigers met hygrostaten zijn vooral handig als er een risico is op overvochtiging, d.w.z. als de luchtvochtigheid zonder aanpassing meer dan gewenst zou toenemen. Typische waarden voor de beoogde luchtvochtigheid liggen tussen de 40% en 60%.

YECO Aroma Diffuser

Met zijn compacte ontwerp en eenvoudige uitstraling met houten oppervlak, kan de YECO Aroma Diffuser* ook worden gebruikt als een mooie bedlamp wanneer deze niet wordt gebruikt als luchtbevochtiger of geurdispenser. Met kleurrijke LED’s kan gekleurd licht verschillende stemmingen oproepen. De luchtbevochtiger is gebaseerd op een ultrasone verstuiver die ongeveer 30 ml water per uur kan verdampen. Eén tank brandstof gaat dus ongeveer 10 uur continu mee. Het apparaat heeft niet alleen een automatische uitschakeling die de luchtbevochtiger onderbreekt zodra de tank leeg is. Bovendien is deze waterverstuiver uitgerust met een sensor die registreert wanneer u het apparaat nadert of weg beweegt. Op deze manier kan de luchtbevochtiger automatisch worden ingeschakeld zodra u zich binnen de straal van ongeveer 5 m bevindt en weer worden uitgeschakeld wanneer u de kamer verlaat.

Aroma Diffuser, YECO 300ml Ultrasone Luchtbevochtiger Geuren Luchtbevochtiger Olie Diffuser met...
Aroma Diffuser, YECO 300ml Ultrasone Luchtbevochtiger Geuren Luchtbevochtiger Olie Diffuser met…

  • 【Ultrasone vernevelingstechniek]】Aroma diffuser van door het toevoegen van essentiële oliën met aroma’s om de droge huid en lucht te hydrateren.Diffuser…
  • 【Automatisch uitschakelen wanneer het water laag is】300ml Diffuser met grote capaciteit alexa. Deze aromabevochtiger tot 30ml vocht per uur…
  • 【Zeer stil】Op basis van ultrasone technologie is deze luchtbevochtiger zeer stil tijdens het gebruik, geen lawaai. Geuren meer diffuus geproduceerd…

Philips Luchtbevochtiger HU4813/10

De Philips HU4813/10 luchtbevochtiger* gebruikt het koude verdampingsproces om de binnenlucht te bevochtigen. Bovendien is het uitgerust met een NanoCloud-filter, dat het aantal bacteriën in de uitgestoten lucht met 99% vermindert in vergelijking met ultrasone verstuivers. Deze automatische luchtbevochtiger is aangesloten op een hygrometer, die permanent de luchtvochtigheid meet. In de automatische modus kan een doelvochtigheid worden ingesteld en wordt het vermogen van het apparaat aangepast aan het verschil met de huidige gemeten waarde; het apparaat kan daarom worden gebruikt als hygrostaat. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid in uw huis altijd binnen de aanbevolen 40-60%. Dit model heeft een inhoud van 2 liter en is geschikt voor ruimtes tot 44 m².

Aennon Ultrasone Luchtbevochtiger

De Aennon luchtbevochtiger* is een ultrasone verstuiver die ook geschikt is voor aromatherapie wanneer geurolieadditieven worden toegevoegd. LED’s in zeven kleuren kunnen zorgen voor geschikte kleurindrukken. Deze automatische waterverstuiver schakelt zichzelf uit op lage niveaus en kan daarom geen gevaar vormen, zelfs niet bij onbeheerd gebruik. Het apparaat heeft een ETL-certificaat, waardoor het kindveilig is. De watertank bevat 2,8 liter, wat voldoende is voor maximaal 20 uur continu gebruik.

Ultrasone luchtbevochtiger, 2,8 liter bedrijfstijd 20 uur, kamerbevochtiger met...
Ultrasone luchtbevochtiger, 2,8 liter bedrijfstijd 20 uur, kamerbevochtiger met…

  • GESTROOMLIJND ONTWERP: Slanke ToullGo knoflookpers is ontworpen voor een breed scala aan handen. Piekfijn…
  • PREMIUM KWALITEIT: Roestvrijstalen knoflookpers Gemaakt van robuust en roestvrij materiaal biedt een extreem lange levensduur. Met glad oppervlak…
  • Moeiteloos en comfortabel: een teentje knoflook in de mand en de handgrepen zijn de ideale afstand om de hefboomwerking te maximaliseren.