Frisse lucht met een luchtreiniger

Stijlvolle luchtreiniger bal

Iedereen ademt graag frisse en schone lucht in zijn huis, maar velen schrikken ervoor terug om een hoogwaardige luchtreiniger te kopen; niet alleen vanwege de hoge kosten, maar ook vanwege de soms omvangrijke afmetingen. Als mooie en goedkopere alternatieven zijn er luchtverfrissers, die ook in balvorm op een tafel kunnen worden geplaatst.

Sferische luchtreinigers ook verkrijgbaar als decoratieve items

Bent u op zoek naar een luchtverfrisser die elegant in uw woning past? Kijk dan eens naar de luchtreinigerballen, waarvan we er hieronder enkele presenteren.

AMOS Luchtreiniger AM09979

De bolvormige luchtverfrisser van AMOS* reinigt uw kamerlucht van stof en pollen met een ionisator. Tegelijkertijd straalt de verdamping van water met geuradditieven een frisse geur uit in uw huis: naast een neutrale geurverwijderaar met antibacteriële werking, zijn ook essences met vanille- en waterleliegeur inbegrepen. Om het aangename effect van de luchtreinigers af te ronden, zijn ze uitgerust met kleurrijke LED’s die de kamer in een ander licht baden in veranderende kleuren. De watercapaciteit van de apparaten is gespecificeerd met een maximum van 1700 ml, met continue looptijd is dit voldoende voor 24 uur. De verfrissing van de kamerlucht is merkbaar tot een kamergrootte van 30 m².

AMOS luchtverfrisser, reiniger, ionisator, met kleurveranderend LED-licht, 3 x 30 ml geuren,...
AMOS luchtverfrisser, reiniger, ionisator, met kleurveranderend LED-licht, 3 x 30 ml geuren,…

  • Biedt verlichting voor mensen met allergieën in de lucht, verlicht symptomen die verband houden met droge seizoenen en …
  • ionisator produceert negatieve ionen die helpen stof en andere verontreinigende stoffen te verminderen; Kleur veranderende LED creëert een ontspannen…
  • Gebruik het overal in uw huis of kantoor; bevat 3 x 30 ml geurstoffen (geurverwijderaar, vanillebloem en waterlelie).

Fresh Air Ball Air-opfrisser

De Fresh Air Ball luchtverfrisser* is een kosteneffectieve oplossing tegen dierlijke en kookgeuren: net als in een luchtwasser wordt de kamerlucht gereinigd met water en ontdaan van stof. Door aromatische oliën toe te voegen, kunt u de ballen specifiek gebruiken om aangename geuren in uw huis te verspreiden. De verfrissende geuren samen met de verlichting door kleurveranderende LED’s kunnen een aangename sfeer creëren. Het effect als geurdispenser is ontworpen voor een leefruimte tot 45 m²; Als luchtreiniger is de Fresh Air Ball slechts geschikt voor slechts 15 m² ruimte.

Fresh Air Ball Air-opfrisser
Fresh Air Ball Air-opfrisser

  • Sigarettenrook, dierengeuren, kookgeuren en vele andere onaangename geuren worden uit de lucht gefilterd en schone, gezuiverde, frisse lucht…
  • De geïntegreerde LED-lampen, die van kleur veranderen, creëren een sensuele en zachte sfeer thuis of op kantoor.
  • compact en overal te plaatsen, verhoogt het welzijn en verandert de sfeer

Millefiori Decoratieve Diffuser

Geen luchtreiniger in de klassieke zin van het woord, maar nog steeds een bron van frisse lucht: de Millefiori* decoratieve diffuser kan langzaam aromatische oliën afgeven aan de lucht van het huis en een geur afgeven waarmee u kunt ontspannen. Het eenvoudige ontwerp bestaat uit een donkerrode bal, die kan worden gevuld met geuroliën, en een bloemvormige bevestiging, waaruit de bladeren kunnen verdampen. Alleen natuurlijk hout werd gebruikt voor het hele object, waardoor de luchtverfrisser er ondanks zijn eenvoudige uiterlijk zeer elegant uitziet.

Bagutta Luchtverfrisser

Een andere geurdispenser zonder reinigend effect is de luchtverfrisser van Bagutta*. Het middelpunt is een wit porseleinen vat, dat van bovenaf wordt doorboord door 24 cm lange staven. Het vat kan worden gevuld met een geurolie, die vervolgens langzaam door de staafjes naar boven stijgt en daar verdampt. Op deze manier wordt over een langere periode een frisse geur uitgestraald. De vaas voor de geuressentie is ingebed in een koperen bol met decoratieve openingen. Over het algemeen resulteert dit in een voetafdruk van slechts 8 x 8 cm, wat betekent dat deze luchtverfrisser gemakkelijk geschikt is voor op elke tafel.

InnoCare Aroma Diffuser

Als u niet alleen op zoek bent naar een geurdispenser, maar ook geniet van vochtigere lucht, dan is de Aroma Diffuser van InnoCare* de juiste keuze voor u! Met behulp van echografie wordt water verneveld tot de fijnste druppeltjes en de resulterende mist bevochtigt de lucht. Als er additieven in het water zitten, worden deze tijdens het gebruik ook gelijkmatig in de kamerlucht vrijgegeven. Op deze manier kun je de luchtverfrisser ook gebruiken om je huis een geur te geven waar je je prettig bij voelt. Verlichting in zeven verschillende kleuren kan worden gebruikt om een ontspannen of stimulerende sfeer te creëren. Een timer biedt een zekere mate van flexibiliteit en een automatische uitschakeling in geval van watertekort zorgt voor een veilige en veilige werking. De elegante uitstraling als houten vaas maakt de Aroma Diffuser tot een echte blikvanger en past decoratief op een kast of tafel in je kamer.