Infraroodverwarming met afbeelding – Wat u moet weten

Infrarood verwarming foto

Met een infraroodbeeldverwarmer sla je de beroemde twee vliegen in één klap: zo’n model kan je kamers niet alleen verwarmen met aangename stralingswarmte, maar ze tegelijkertijd ook verfijnen als een chique decoratief object.

Infraroodverwarming als beeld – basisbeginselen

Bij beeldverwarming is het belangrijk dat je je niet laat verblinden door de visuele prikkels. Natuurlijk is het uiterlijk van de kachel relevant, omdat deze uiteindelijk ook als inrichtingsartikel moet dienen. Let tegelijkertijd echter op klantbeoordelingen, wattage, testmerk, fabrieksgarantie en andere kwaliteitskenmerken, omdat het verwarmingsvermogen van het apparaat ten minste gelijk moet zijn aan het uiterlijk van het motief.

Welke motieven zijn er beschikbaar?

Ook al zou het niet het enige aankoopcriterium moeten zijn, de selectie van motieven in een schilderijverwarming is natuurlijk van buitengewoon groot belang. Een aantrekkelijk uiterlijk en het bijbehorende secundaire gebruik als decoratief object speelt immers een doorslaggevende rol bij de aanschaf van zo’n kachel. Het is daarom belangrijk dat het motief van de verwarming ook bij uw interieur past.

Gelukkig zijn de fabrikanten van infraroodbeeldverwarmers meestal niet op hun hoofd gevallen en weten ze dat ze hun klanten niet alleen een betrouwbare radiator moeten bieden, maar ook een chique decoratief beeld, dat de te verwarmen ruimte visueel verbetert. De overgrote meerderheid van de modellen heeft daarom een gevarieerde selectie motieven, zodat u een gewenst model kunt kiezen dat bij uw interieur past.

Aanbevolen lectuur:

Als u nog steeds veel open vragen heeft over infraroodverwarmers in het algemeen, dan zal deze geweldige gids u helpen.

De motieven variëren van Landschaps- en stadsfotografieboven Portretschilderijen totdat naar abstracte kunst of dierenbeelden. Dankzij het zo verschillende en veelzijdige scala aan motieven komt elke smaak aan bod.

Hoewel sommige infraroodverwarmers alleen beschikbaar zijn met een bepaalde afbeelding, kunt u voor veel modellen een motief kiezen uit een bepaalde selectie. Voor bijzonder veelzijdige exemplaren zijn er zelfs meer dan 80 motieven beschikbaar. We willen u graag kennis laten maken met twee van deze veelzijdige modellen als voorbeelden:

InfraroodPro Beeldverwarmer 900W

Met meer dan 90 selecteerbare motieven is deze beeldverwarmer van Duitse makelij een van de meest veelzijdige modellen op de markt. Geen wonder dus dat dit exemplaar van de fabrikant InfrarotPro de toppositie van de Amazon-bestsellerrang claimt in de categorie “Verwarmingselementen (ijzerhandel)”. De fabrikant van de kachel belooft een extreem scherpe Ultra HD-resolutie van de beelden en geeft een fabrieksgarantie van 7 jaar. De overgrote meerderheid van de online klanten is zeer tevreden over het model en prijst vooral de kwaliteit en verwarmingsprestaties in hun beoordelingen.

Könighaus Infrarood beeldverwarmer 600W zelfaan te passen

Deze infraroodbeeldverwarmer van de Duitse fabrikant Könighaus is iets heel bijzonders, want in plaats van een selectie motieven biedt de fabrikant u de mogelijkheid om de verwarming vrij te ontwerpen met uw eigen beeld. Zo kun je jouw persoonlijke unieke stuk individueel in een paar minuten ontwerpen en vervolgens aan de muur hangen. Het is belangrijk dat de JPEG foto die je hebt gekozen minimaal een formaat van 2MB heeft zodat deze er later niet te pixelig uitziet. Dankzij een tevredenheidsgarantie van 30 dagen en een fabrieksgarantie van 10 jaar neemt u geen enkel risico met deze bijzondere beeldverwarmer.

Infrarood beeldverwarming – Welk wattage is het juiste?

Het wattage dat u nodig heeft om uw pand te verwarmen, hangt voornamelijk af van factoren zoals de isolatiewaarde van het huis en de dikte en het aantal buitenmuren. Als richtlijn kun je 50-60 watt per vierkante meter verwachten.

Een infraroodverwarming als foto met een vermogen van 600 watt is daarom geschikt voor een ruimtegrootte van 10 tot 15 vierkante meter. Als grotere ruimtes moeten worden verwarmd, is het over het algemeen raadzaam om te vertrouwen op meerdere infraroodverwarmers met een lager wattage dan op een enkel krachtig model. Wilt uBijvoorbeeld, het verwarmen van een kamer van 20 vierkante meter, het is efficiënter om te verwarmen met twee beeld-infraroodverwarmers met 600 watt dan met één beeld-infraroodverwarming met 1.200 watt.

Hoe kan een infraroodverwarming met beeld worden gemonteerd?

Bij het installeren van een beeldverwarming is het niet alleen belangrijk dat het apparaat eenvoudig aan de muur kan worden geïnstalleerd, maar ook dat er geen sporen van de bevestiging aan de voorkant van de kachel zijn. Immers, op het eerste gezicht moet een fotoverwarmer niet te onderscheiden zijn van een eenvoudig decoratief object. Thermostaten, aan/uit-schakelaars of schroefkoppen, die soms te zien zijn aan de voorkant van een gewone infraroodverwarming, hebben meer kans om te interfereren.

Maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken over dit probleem, omdat de fabrikanten van fotomodellen een klantvriendelijke oplossing hebben overwogen: dankzij een apparaat kunt u de overgrote meerderheid van infraroodbeeldverwarmers eenvoudig aan de muur hangen als een normale foto en deze vervolgens met een veiligheidsstekker op de voedingslijn aansluiten. Eventuele extra’s zoals schakelaars of controllers zijn geïnstalleerd aan de zijkanten van beeldverwarmers. Dankzij deze montagemethode behouden de modellen niet alleen hun decoratieve uiterlijk, maar kunnen ze ook binnen enkele minuten worden gebruikt.

Deze twee producten maken bijvoorbeeld indruk met hun bijzonder eenvoudige installatie:

InfraroodPro beeldverwarmer 1.200 watt

Deze krachtige beeldverwarmer van Duitse productie is een absolute favoriet van de consument. In de consistent positieve klantrecensies op Amazon prijzen kopers met name de eenvoudige installatie en de snelle operationele gereedheid van het model. De bevestiging wordt uitgevoerd op de achterkant van de fotolijst door middel van een ophangapparaat. Met bijna 80 beschikbare motieven garandeert dit model ook creatief aanpassingsvermogen.

InfraroodPro C12-1200 | Infraroodverwarming 1200 Watt Beeldverwarmer 300+ Motieven | Made in Germany |...
InfraroodPro C12-1200 | Infraroodverwarming 1200 Watt Beeldverwarmer 300+ Motieven | Made in Germany |…

  • Nieuwste verwarmingservaring: De uitstekende beeldverwarming van InfrarotPro creëert een echt wellnessgevoel en zorgt voor de meest comfortabele…
  • De keuze is aan u: Kies een van onze veelzijdige beeldmotieven met de scherpste Ultra HD-resolutie voor uw infraroodverwarming. De onze…
  • Veelzijdig: Of het nu in uw keuken, in de studeer- of logeerkamer, appartement, badkamer of in uw tuinhuisje is. Een infraroodverwarming…

IH Engineering BV Beeld infraroodverwarming 130W

Als u een kleine ruimte wilt verwarmen, zoals een gastentoilet of een bijkeuken, en daarom meer op zoek bent naar een beeldverwarmer met een laag wattage, kan dit model de juiste keuze voor u zijn. De kachel kan eenvoudig worden geïnstalleerd met het meegeleverde wandmontagemateriaal, wat vaak wordt benadrukt in de overwegend positieve klantrecensies. Op Amazon staat dit apparaat op bestseller rang 3 in de categorie “elektrische radiatoren”.

Infraroodverwarming met foto - Fotomotief - TÜV/GS - 600 Watt fotoverwarming - Witte lijst...
Infraroodverwarming met foto – Fotomotief – TÜV/GS – 600 Watt fotoverwarming – Witte lijst…

  • ✔️ DIE KÖNIGHAUS BILDHEIZUNG – Wij garanderen hoge calorische waarden. Watt | Verwarmingsoppervlak: 450 W | 5-12 m²; 600 W | 8-16 m²; 800 W | 11-21 m²; 1000 W…
  • ✔️ GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID – Könighaus infraroodkachels zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
  • ✔️ VOOR U GEDRUKT – Onze infraroodfoto’s worden op aanvraag voor u geprint en geproduceerd in Duitsland. Degenen die gebruikt…