Infraroodverwarming met thermostaat – altijd in controle bij het verwarmen

Infraroodverwarming met thermostaat

In het leven is het belangrijk om op veel gebieden de controle te hebben – inclusief verwarming! Stel je een kachel voor die je zelf niet kunt bedienen. Zonder de mogelijkheid om ze naar believen in en uit te schakelen en de temperatuur nauwkeurig te regelen, is elke kachel zinloos.

Natuurlijk kunnen ook gewone infraroodverwarmers worden aangestuurd, maar als u de regeling zo eenvoudig, aangenaam en nauwkeurig mogelijk wilt maken, raden wij een infraroodverwarming met thermostaat aan. Met deze kleine maar effectieve extra kan de temperatuur van uw kachel nauwkeurig worden bepaald en aangepast.

Welke infraroodverwarmingsthermostaat moet u kiezen?

In de regel wordt bij infraroodverwarmingen met thermostaat een apparaat aangesloten tussen de netstekker en het stopcontact, zodat de stekker van de kachel in het apparaat zit en het apparaat in het stopcontact.

Als het apparaat in het stopcontact al de thermostaat is, wordt het meestal gebruikt als Plug-in thermostaat Aangeduid. In het geval van een afzonderlijke Radiothermostaat het apparaat daarentegen is een radio-ontvanger.

Zowel plug-in als draadloze thermostaten zijn praktische en beproefde thermostaatoplossingen. Een draadloze thermostaat heeft echter als voordeel dat je niet altijd naar het stopcontact hoeft te gaan voor bediening, maar het apparaat op een plek naar keuze kunt plaatsen. Daarnaast kan een draadloze thermostaat ook worden gebruikt om de temperatuur op verschillende locaties in de kamer te meten en niet alleen in het gebied van het stopcontact.

Als u al een infraroodverwarming zonder regeling heeft, hoeft u geen extra infraroodverwarming met thermostaat te kopen. Bij de meeste modellen kunt u achteraf eenvoudig een thermostaat aanschaffen, die vervolgens aan de betreffende kachel wordt gekoppeld.

Bedien infraroodverwarming met thermostaat via app

De handigste en modernste manier om de thermostaat van een infraroodverwarming te bedienen is via de app. Hiermee kunt u niet alleen uw verwarming controleren en regelen terwijl u onderweg bent, maar ook om alle apparaatinformatie rechtstreeks via de mobiele telefoon op te halen.

Hoewel niet elke infraroodverwarming met thermostaat via een app kan worden bediend, komen er steeds meer Smartcontrol-apparaten op de markt. De toonaangevende fabrikanten op dit gebied zijn Könighaus, Heat4All en Honeywell.

Deze manier van bedienen is niet alleen praktisch, eenvoudig en handig, maar kan ook optimaal worden geïntegreerd in een smart home.

Aanbevolen lectuur:

Als u nog steeds veel open vragen heeft over infraroodverwarmers in het algemeen, dan zal deze geweldige gids u helpen.

Productpresentaties

Heb je al besloten om een infraroodverwarming met thermostaat te kopen? Dan willen we uw aankoopbeslissing gemakkelijker maken met onze presentatie van voorbeeldproducten.

Könighaus infraroodverwarming 800W + thermostaat

De Duitse fabrikant Könighaus biedt dit 800 watt model samen met de contactdoosthermostaat TS05*. Omdat alle kabels en stekkers ook worden meegeleverd en de installatie van de kachel heel eenvoudig is, kunt u de radiator al na enkele minuten gebruiken voor verwarming. Dit model is een van de favorieten van klanten op Amazon. In de categorie elektrische radiatoren staat de kachel op Amazon bestseller rang 2 en in de beoordelingen worden de eerlijke prijs, het betrouwbare verwarmingsvermogen en de eenvoudige installatie herhaaldelijk benadrukt.

Aanbieden

Könighaus infraroodverwarming - 800 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele...
Könighaus infraroodverwarming – 800 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele…

 • ✔️ ONZE PERFORMANCE CRACKER – Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van infrarood kunnen wij hoge calorische waarden garanderen. Watt | Verwarmingsoppervlak:…
 • ✔️ GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID – Könighaus infraroodkachels zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • ✔️ SLIM SHAPE – Dankzij het hoogwaardige gepoedercoate aluminium frame, onze infraroodverwarming een eenvoudig en onopvallend ontwerp.

DMS infraroodverwarming met timer en LCD display 425W

Dit klassieke infrarood verwarmingspaneel van de fabrikant DMS* is een van de weinige modellen met een ingebouwde thermostaat. De digitale thermostaat bevindt zich in de bovenhoek van de kachel en is uitgerust met lcd-display en timer. De bediening is eenvoudig en intuïtief via het aangesloten bedieningspaneel. De compacte kachel van 60 x 60 x 1 cm kan aan de muur worden geïnstalleerd of op de bijgeleverde voetjes worden geplaatst.

Infrarood verwarming Wandverwarming Verwarmingspaneel met timer en LCD-display. Digitaal infrarood...
Infrarood verwarming Wandverwarming Verwarmingspaneel met timer en LCD-display. Digitaal infrarood…

 • Efficiënt en milieuvriendelijk: Onze DMS infraroodverwarming werkt als natuurlijk zonlicht. De gegenereerde verwarmingsschachten worden direct aangestuurd…
 • Energiebesparing: In vergelijking met conventionele radiatoren, die warmte door de lucht transporteren, zijn onze infraroodradiatoren essentieel…
 • Eenvoudige bediening: U kunt onze infraroodverwarming en timer eenvoudig aanpassen aan de gewenste temperatuur en tijd via het LCD-display.

Vingo infrarood verwarming 900W

Met een vermogen van 900 watt valt deze infraroodverwarming in de categorie “power providers”. Bovendien is de veiligheid gegarandeerd met dit model van Vingo* – dankzij oververhittingsbeveiliging/overspanningsbeveiliging, GS-testen en TÜV Rheinland-certificering. De meegeleverde thermostaat is een plug-in thermostaat met een regelbaar temperatuurbereik tussen 0°C en 45°C.

VINGO 900 W Verwarming Verwarming Paneel Infrarood Verwarming Met Thermostaat Infrarood Technologie...
VINGO 900 W Verwarming Verwarming Paneel Infrarood Verwarming Met Thermostaat Infrarood Technologie…

 • Infraroodverwarming is een indirect verwarmingsproces en simuleert zonnewarmte door niet…
 • Een Carbon Crystal infraroodverwarming maakt gebruik van de eigenschappen van koolstofkristallen door…
 • Het verwarmingspaneel is onmiddellijk klaar voor gebruik, er is geen complexe installatie nodig – sluit gewoon aan en onmiddellijk warmt de kamer op.

Könighaus infraroodverwarming 800W + thermostaat en app met Smart Home oplossing

Ook van de fabrikant Könighaus komt deze infraroodverwarming*, die smart home-aansluiting en digitale thermostaat heeft. Dit maakt het eenvoudig en handig om de thermostaat te bedienen via de Könighaus Smart Home-app, die kan worden gedownload van de Apple en Google Play Store. Dit maakt het mogelijk om de verwarming onderweg en tot 7 dagen van tevoren te controleren. De online klanten op Amazon zijn enthousiast over het model en prijzen vooral de prijs-prestatieverhouding en de eenvoud van bediening.

Könighaus infraroodverwarming - 800 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele...
Könighaus infraroodverwarming – 800 watt met TÜV + 5 jaar fabrieksgarantie ✓ Dubbele…

 • ONZE PERFORMANCE CRACKER = Dankzij onze jarenlange ervaring in de infraroodsector kunnen we hoge calorische waarden garanderen. Watt | Verwarmingsoppervlak: 130 W |…
 • GEGARANDEERDE DUURZAAMHEID = Könighaus infraroodverwarmers zijn onderhoudsvrij en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar en een…
 • SLIM SHAPE = Onze infraroodverwarming heeft een eenvoudig en onopvallend ontwerp dankzij het hoogwaardige gepoedercoate aluminium frame

Elektrobock plug-in thermostaat infraroodverwarming TS05

Deze plug-in thermostaat van Elektrobock* kan onafhankelijk van een infraroodverwarming worden gekocht en vervolgens eenvoudig worden aangesloten op een bijbehorend model. Het apparaat toont niet alleen de temperatuur op het display, maar laat je deze ook instellen van +3°C tot 40°C. Dankzij eenvoudige plus- en minknoppen is de bediening van de thermostaat heel eenvoudig. Omdat het product populair is bij veel online klanten, staat het op de 4e plaats op Amazon in de categorie thermostaten.