Retro elektrische haarden bieden een modern design

Moderne retro elektrische haarden

Als u op zoek bent naar een elektrische haard voor uw eigen vier muren, bent u vaak verwend met keuze. Niet alleen de kenmerken van de producten, maar ook het uiterlijk hiervan verschilt aanzienlijk. Afhankelijk van het interieur van het appartement heeft u onder andere toegang tot een Elektrische haard in retro of kies voor een moderne of designversie. Door het enorme aanbod is er altijd wel iets geschikts voor uw appartement.

Gezelligheid door retro elektrische haard

Een elektrische open haard, die bewust in retro en vintage stijl wordt gehouden, belooft een heel speciale charme. Het doet denken aan vroegere tijden en zorgt tegelijkertijd voor warmte en een echt feelgood karakter. Het ontwerp is vaak een op basis van echte houtkachel, maar wordt gewoon bediend vanuit het stopcontact in plaats van hout. De tijd dat je tonnen hout in je appartement moest dragen, is nu voorbij met de elektrische open haard in retro.

Met een druk op de knop tover je je woonkamer om tot een ruimte van ontspanning. Als u een kijkje neemt bij de vintage elektrische open haard, zult u merken dat deze meestal wordt geleverd met een kleine lade met een traditionele knop en een kleine deur. Maar steenoptiek is ook behoorlijk populair. Het gebruikte materiaal en het ontwerp doen dus denken aan eerdere modellen die nog met hout werden gebruikt.

Klarstein St. Moritz – Vlamsimulatie in retro design

Klarstein St. Moritz - elektrische haard, kachel, vlamsimulatie, 1800 watt vermogen,...
Klarstein St. Moritz – elektrische haard, kachel, vlamsimulatie, 1800 watt vermogen,…

  • PURE ELEGANTIE: Met de elektrische open haard st. Moritz komt de elegante toevoeging aan uw huis. Met zijn chique zwarte houtlook, de metallic…
  • BEDRIEGLIJK ECHT: Wanneer ingeschakeld, komt een prachtige vlamillusie tot leven, die de kamer in zwak licht baadt, net als een echte …
  • CUDDLY WARMTE: Alle bedieningselementen zijn onopvallend geïntegreerd in het voorpaneel. Met een druk op de knop kunt u de stralingsverwarmer inschakelen, die…

Het model van het bedrijf Klarstein biedt een echte klassieker met veel functies. Een mix van hout en metaallook en licht gebogen voeten zorgen ervoor dat de elektrische haard er modern en tegelijkertijd retro uitziet. Met een verscheidenheid aan bedieningselementen aan de voorkant van de behuizing, bedrieglijk echte vlammen die met 1800 watt voldoende warmte voor de woning genereren. Door de traploos instelbare temperatuurregeling en de handmatige aanpassing van de vlamgrootte is dit model niet alleen in de winter een echte blikvanger.

De voeten maken het mogelijk dat de elektrische haard geen muurbeugel nodig heeft en vrijstaand in de kamer kan worden geplaatst. Het nostalgische design straalt ook echte romantiek uit en geeft de woonkamer dat bijzondere iets. De vele klantrecensies bevestigen dat de open haard niet alleen decoratief is, maar tegelijkertijd stil en van hoge kwaliteit.

De elektrische haard van vandaag – moderniteit ontmoet design

Gladde oppervlakken, glazen oppervlakken en fijne, lineaire meubels domineren tegenwoordig de woonkamers. Modern meubilair, dat ook praktisch en tijdloos is, is absoluut trendy. Als u ook wat warmte in het appartement wilt brengen, moet u eens kijken naar een moderne of design elektrische open haard. De modellen van vandaag vertrouwen steeds meer op “less is more” en zien er bijna uit als een schilderij dat de kamer visueel moet verfraaien.

U vindt dus moderne elektrische haarden op internet, die u flexibel in de kamer kunt plaatsen of met een beugel aan de muur kunt meenemen. Met een druk op de knop wordt deze haard ook van stroom voorzien en glanst met bedrieglijk echte vlammen.

Werkt de vlamsimulatie alleen met verwarming?

Bijna alle modellen die op de markt te vinden zijn, kunnen nu afzonderlijk worden bediend. Dus niet alleen de prestaties zelf kunnen worden aangepast, maar ook alle functies werken onafhankelijk van elkaar. Wil je alleen iets voor het oog, dan kun je ondanks de ingebouwde verwarming alleen de vlamsimulatie inschakelen. Alleen wanneer nodig kan de verwarming extra worden bediend.

De verwarming heeft geen effect op het beeld van de vlammen. Zelfs zonder verwarming geven deze een bedrieglijk echt beeld van zichzelf. U kunt dus afhankelijk van uw behoeften beslissen of u gewoon wat sfeer wilt oproepen, of extra warmte.

SMELL Elektrische haard met 3D vlam effect

RICHEN Baldur Elektrische haard - Elektrische staande haard met verwarming 1000/2000 W, realistische...
RICHEN Baldur Elektrische haard – Elektrische staande haard met verwarming 1000/2000 W, realistische…

  • ORIGINEEL HAARDEFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Levensechte weergave van hout en sintels. Geweldige thermische ervaring dankzij schakelbare…
  • VERWARMING: Echt haardgevoel dankzij verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 fasen (1000/2000 W) worden ingeschakeld en is ook gemakkelijk geschikt voor grotere ruimtes.
  • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening, 3D-vlameffect, LED-verlichting, ventilatorkachel, temperatuur, timer en …

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, tijdloze en tegelijkertijd moderne elektrische haard, vindt u deze bij het bedrijf RICHEN. Met het model EF119B-MT119A krijgt u niet alleen een CE- en TÜV-gecertificeerd product, ook het verwarmingsvermogen is in twee fasen dimbaar. Dat eenvoudig en helder ontwerp past perfect bij een modern huishouden en ziet er bedrieglijk echt uit.

De 3D vlamsimulatie is een echte blikvanger en wordt omlijst door een sfeerlicht dat in 14 verschillende kleuren kan worden gereproduceerd. In plaats van echt vuur wordt deze haard ook voorzien van elektriciteit. U kunt dus de kamer verlaten zonder naar het vuur te kijken. Door de royale plank kan de open haard niet alleen een warme kamer bieden, maar kan deze ook worden gebruikt als een oppervlak voor decoratie. De vele klantrecensies prijzen ook de goede kwaliteit en het gebruiksgemak, dankzij de meegeleverde afstandsbediening.

Welke haard voor welke inrichting?

Elk appartement is individueel en heeft bepaalde kenmerken die de algehele indruk kunnen beïnvloeden. Bijgevolg, als u het verkeerde model voor een elektrische open haard kiest, kan de hele stijl van de kamer worden gewijzigd.

Rustieke stijl:

Voor een rustiek interieur zijn schouwen bijzonder geschikt, die in hout- of steenlook langskomen. Bij voorkeur moeten hier donkere materialen en oppervlakken met structuur worden geselecteerd.

Land:

De landhuisstijl maakt vooral indruk met zijn heldere en vriendelijke kleuren. Kies daarom ook voor een lichte moderne of retro elektrische haard. Aangezien de landhuisstijl voornamelijk uit hout bestaat, is een houtlook hier ook voordelig. Of je nu kiest voor een elektrische haard in modern of retro maakt bij deze stijl niet uit.

Klassieke stijl:

Een elegante uitstraling kan nog eens extra onderstreept worden door de bijpassende elektrische haard. In plaats van retro design ligt de focus hier op tijdloze elegantie. Open haarden zijn hier dus bijzonder geschikt, die niet te veel van toepassing zijn vanwege hun eenvoudige ontwerp. Er zijn onder andere elektrische haarden die als een foto aan de muur bevestigd kunnen worden en zo trouw blijven aan het motto “less is more”.

Klarstein Lausanne – elektrische wandhaard

Klarstein elektrische haard, elektrische kachels voor woonkamers & interieurs, elektrische open haard met...
Klarstein elektrische haard, elektrische kachels voor woonkamers & interieurs, elektrische open haard met…

  • GEZELLIG &ROMANTISCH: De elegante elektrische open haard roept realistische vlamillusies op. Het zachte licht van deze open haard imiteert bedrieglijk echt…
  • REALISTISCHE VLAMMEN: Wanneer de LED-vlammen op deze elektrische haard worden ingeschakeld, is de verbazingwekkend realistische vlam en…
  • ZONDER VUUR EN ROOK: Na een dag hard werken kunt u met deze vrijstaande kachel licht en warmte bedienen via de afstandsbediening.

In tegenstelling tot veel andere elektrische haarden, neemt het Lausanne-model van Klarstein geen belangrijke parkeerplaats in het appartement in beslag. Deze 1000 of 2000 watt haard kan dus direct aan de muur gemonteerd worden. De ruimtebesparende behuizing wordt geleverd met een ventilatorkachel en wordt eenvoudig gevoed via de stroomaansluiting. Ook de donkere glazen voorkant geeft het product een nobele uitstraling. Via de afstandsbediening kan de wandhaard bediend en gedimd worden en zo voor nog meer meer sfeer creëren.