Stralingsverwarmerpiramide – een warmtebrengend tuingereedschap met een geweldige uitstraling

Klassieke stralingsverwarmer piramide

Wanneer de warme tijd van het jaar voorbij is, betekent dit niet dat u een verblijf in de tuin, het terras of het balkon moet opgeven. Veel moderne apparaten slagen erin om de behaaglijke warmte in uw buitenruimte te brengen, zelfs in de winter. Een Piramide stralingsverwarmers is daar het perfecte voorbeeld van. In ons artikel hebben we alle belangrijke informatie voor u samengevat om u dichter bij het onderwerp te brengen en uw toekomstige aankoop gemakkelijker te maken.

Voor welke toepassingen kan een stralingsverwarmerpiramide worden gebruikt?

De toepassingsgebieden van een stralingsverwarmerpiramide zijn zeer breed. U bepaalt zelf in welk deel van uw buitenruimte u gebruik wilt maken van de slim apparaat willen gebruiken. Of het nu op het terras of op het balkon is – u kunt er zeker van zijn dat de stralingsverwarmer u in een mum van tijd de warme temperaturen terugbrengt.

Een gebruik in de kamer wordt in deze zin niet aanbevolen, omdat sommige apparaten verbrand gas afgeven en dit zich in de kamer zou ophopen. Dit zou slechte of soms giftige geuren veroorzaken of zeer kleine kamers te veel opwarmen.

Wat is de structuur van een stralingsverwarmerpiramide?

Ondanks het enorme aantal verschillende stralingsverwarmerpiramides op de markt, hebben alle apparaten nog steeds ongeveer dezelfde structuur. Een stevige behuizing, in combinatie met een plint en brander, resulteren in wat steeds meer mensen verlangen in hun tuin tijdens het koude seizoen.

De afzonderlijke onderdelen die voor de montage van de basis worden geleverd, kunnen meestal snel worden gemonteerd met schroefverbindingen en / of een plug-in systeem. In sommige gevallen worden ook spoorwegsystemen gebruikt.

De brander is het absolute hart van het populaire apparaat en wordt meestal eerst geassembleerd, gevolgd door de installatie van de basis. Tot slot zijn de glazen buis en de behuizing gepositioneerd. De reflector aan het einde van de stralingsverwarmer geleidt later de warmte van boven naar beneden.

Hoe veilig is een piramide stralingsverwarmer met standaard?

Het veiligheidsniveau van de apparaten is zeer hoog. Dit komt voornamelijk door de gehele afmeting van de stralingsverwarmer. Als veel soorten stralingsverwarmers worden geleverd met een zeer hoge hoogte en tegelijkertijd een smal beeld, zijn de piramide-stralingsverwarmers veel evenwichtiger, wat zeer gunstig is in termen van stabiliteit.

Bovendien hebben bijna alle modellen een zeer hoog gewicht van ongeveer 25-30 kg. Een onbedoeld kantelen of kantelen wordt eigenlijk altijd afgewend door dit hoge gewicht. Een zorgeloos en zorgeloos gebruik niets staat in de weg.

Fooi:

Zorg er bij het kopen voor dat u op zoek gaat naar een stralingsverwarmer die onmiddellijke en directe warmte genereert. Sommige modellen verwarmen ook alleen de lucht, wat lang duurt, vergelijkbaar met verwarming.

Hoe gemakkelijk is het om een staande stralingsverwarmer te verplaatsen?

In vergelijking met veel soorten stralingsverwarmers die permanent aan het plafond of de muur worden geplaatst of geïnstalleerd, kan een staande stralingsverwarmer een maximale flexibiliteit bieden. In plaats van je te binden aan een vaste locatie, heb je altijd de mogelijkheid om de kachel naar de gewenste locatie te brengen.

Komt er een feest in de tuin en heb je het apparaat de week erna op het balkon nodig? Geen probleem. Sinds de Stralingsverwarmer met standaard komt langs, kunt u vrij handelen zoals u wilt. Op veel modellen bevestigde de fabrikant ook rollen aan de standaard, zodat de omschakeling nog gemakkelijker uit te voeren is.

Wat onderscheidt een piramide stralingsverwarmer van een verwarmende paddenstoel?

Op het eerste gezicht zijn piramide-stralingsverwarmers en verwarmingspaddenstoelen beide apparaten die bedoeld zijn om de omgeving op te warmen, maar er zijn verschillen in vorm en type straling. Tijdens het verwarmen van paddenstoelen warmen eerst de hele metalen mantel en capuchon op en stralen vervolgens de warmte uit van het bovenste deel van het apparaat, pyramiden stralingsverwarmers op een andere manier.

Bovenal nemen de open oppervlakken rond het apparaat de belangrijkste focus in beslag, omdat dit is waar de warmteoverdracht naar de omgeving plaatsvindt. De zijvlakken, die meestal bedekt zijn met fijnmazige roosters, vormen als geheel een zeer groot oppervlak. De taps toelopende, piramide-achtige vorm bevordert bovendien de opkomst van dit weelderige gebied.

Omdat het vanuit veel verschillende punten kan worden uitgestraald, voelt de warmte veel gelijkmatiger voor u. Voel hoe dit uw benen en voeten opwarmt bij koude temperaturen en niet alleen het hoofd en het bovenlichaam. Bovendien gaat met een piramidestralingsverwarmer zelfs de warmte waarvan wordt aangenomen dat deze verloren gaat niet verloren. Een reflector straalt ze terug in het te verwarmen gebied.

Hoe werkt een piramide stralingsverwarmer?

Elke stralingsverwarmerpiramide heeft een verwarmingsbron nodig, zodat de koele omgevingslucht met succes kan worden opgewarmd. Gas wordt bijzonder vaak gebruikt in dit type stralingsverwarmer, maar er zijn ook enkele modellen die in gebruik worden genomen met behulp van elektriciteit en infraroodtechnologie.

In de regel wordt een propaangasfles aangesloten en in een speciaal daarvoor bestemde houder geplaatst, zodat het gas binnenin kan ontbranden wanneer het wordt ingeschakeld. Dit wordt gedaan door een speciale ontsteker, die ook in het apparaat is geïnstalleerd. De hittebestendige glazen buis van de stralingsverwarmer dient als transportroute voor de gegenereerde vlammen.

Omdat de pijp zich uitstrekt van het bovenste deel van het apparaat naar het onderste deel, gaat de warmte die door de vlammen wordt afgegeven gelijkmatig over in de gehele omgevingslucht. Dankzij deze technologie kunt u dus binnen zeer korte tijd voor een aangename warmte zorgen. Een tijdrovende opwarmfase komt hier niet aan bod.

Hoe effectief zijn tafelverwarmers?

Tafelverwarmers kunnen ook een goede optie zijn in het koude seizoen als het gaat om Snelle warmteontwikkeling te verzekeren. Er zijn veel modellen die ook direct op de vloer geplaatst kunnen worden met een standaard, maar ook enkele die je direct op het tafelblad kunt plaatsen.

Een andere mogelijkheid is de aanschaf van een verwarmingstafel. Deze heeft dezelfde structuur als een tafelstraalverwarmer met standaard, maar boven het apparaat is een tafelblad geïnstalleerd, zodat je warmtefunctie en bartafel in één hebt. De meeste stralingsverwarmers in deze categorie worden aangedreven door elektriciteit en infrarood. Een aangename en consistent goede warmteafvoer is echter ook altijd gegarandeerd met dit ontwerp.

Aanbevolen stralingsverwarmers als piramide

Zodat u zich snel kunt verheugen op de verwarmende stralingsverwarmer en niet lang hoeft te zoeken, hebben wij enkele modellen voor u samengesteld. Deze imponeren niet alleen met hun gebruiksgemak, maar ook met hun goede verwarmingskracht.

Groot Model: Pyramid Radiant Heaters van Activia

Gezellige winteravonden op het balkon, terras of in de tuin zijn gegarandeerd dankzij de piramide straalkachel van Activia. Verplaats het apparaat binnen een zeer korte tijd en met weinig kracht. In totaal twee vaste zwenkwielen op de standaard maken het mogelijk. Het ontwerp van de stralingsverwarmer zal zeker naadloos in uw buitenruimte passen, omdat het er zeer modern en nobel uitziet.

Een aluminium reflector zorgt voor een uitstekende warmteverdeling. Een beschermende roestvrijstalen grille en een hittebestendige buis maken het model een veilig en onmisbaar apparaat. De kantelbeveiliging en het automatische uitschakelmechanisme onderstrepen nogmaals merkbaar het hoge veiligheidsniveau dat moet worden vastgesteld.

Traploos variabele verwarmingscapaciteit: Piramide-stralingsverwarmer op gas

Traedgard Pyramid stralende kachel Lanzarote noble - Patio kachel met prachtige...
Traedgard Pyramid stralende kachel Lanzarote noble – Patio kachel met prachtige…

  • WARME GEZELLIGHEID: De gaskachel biedt een aangename verwarmingsprestatie en zorgt door de prachtige vuurkolom binnenin voor…
  • ONEINDIG VARIABELE REGELING: Het verwarmingsvermogen kan oneindig worden aangepast en dus individueel worden aangepast aan elke behoefte. De verwarmingspiramide…
  • BESCHERMING &VEILIGHEID: De gaskachel heeft een elektrische piëzo-ontsteking en een veiligheidsmechanisme. Mocht de schijnwerper omslaan,…

De zeer edel en hoogwaardige piramide stralingsverwarmers van Traedgard overtuigen op vele manieren. De robuuste en hittebestendige glazen lampen zorgen voor een soepele en veilige werking. Het ontwerp is tijdloos en wordt een blikvanger in uw tuin, terras of balkon.

Met een traploos instelbaar vermogen van 9,5 kW zijn de warme momenten tijdens het gebruik gegarandeerd. Profiteer van de gebruiksvriendelijk ontwerp, wat ook merkbaar is in de keuze van het gastype. In de handel verkrijgbare gasflessen tussen 3 kg en 11 kg kunnen eenvoudig worden aangesloten op een propaangasdruk van 50 mbar.

Goede prijs-prestatieverhouding: piramide stralingsverwarmers van AmazonBasics

Amazon Basics Pyramid Radiant Heater voor terras, Verwarming Paddestoel, Staal
Amazon Basics Pyramid Radiant Heater voor terras, Verwarming Paddestoel, Staal

  • Piramidale terrasverwarmer buiten met een warmteafgifte van 42.202 kJ; Edelstaal
  • Roestvrijstalen brander en verwarmingsrooster garanderen robuustheid
  • Elektronische ontsteking voor eenvoudige bediening; Veiligheidskantelklep die automatisch de gastoevoer afsluit

De piramidevormige terrasverwarmer is een echte blikvanger en tegelijkertijd een bron van warmte. De ca. 2,20 meter grote stralingsverwarmer troeft af met een nobel design in de kleur zilver en is een echte allrounder door zijn goede verwarmingsprestaties. Een warmtestroom van 42.202 kJ garandeert voldoende warmte, zelfs in het koudste seizoen.

Een vloeibaar gasfles van 9 kg is vereist voor gebruik. Eenvoudig in het apparaat gestoken, kan de stralingsverwarmer dan direct in bedrijf worden genomen. Een eenvoudige elektronische ontsteking maakt het hanteren kinderspel. Als de piramidestraalverwarmer omvalt, zorgen geïntegreerde veiligheidsmaatregelen ervoor dat de stralingsverwarmer onmiddellijk wordt uitgeschakeld.