7 Beste vriesalarmbewakingssystemen in 2022

Diepvriesproducten in de vriezer

Of het nu voor commercieel gebruik is of alleen voor uw huishouden, uw vriezer moet op 0 ° Fahrenheit (-18 ° Celsius) blijven om de kwaliteit van uw voedsel te behouden, zodat het langer vers en smaakvol blijft. Helaas is het niet zo eenvoudig om ervoor te zorgen dat dat gebeurt als de thermostaat op de juiste temperatuur zetten en weglopen.

Stroomuitval, apparatuurstoringen en gedeeltelijk of onjuist gesloten deuren kunnen leiden tot een vriezer vol onveilige, beschadigde en ontdooide goederen. Voor restaurants, magazijnen voor medische benodigdheden en voedselverwerkende fabrieken kan een temperatuurverschuiving die onopgemerkt blijft, verlammend en extreem duur zijn.

Een vriesalarm met bewakingsfunctionaliteit op afstand is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw huishoudelijke vriezer of commerciële inloopkoeler op een stabiele en veilige temperatuur werkt.

De beste vriesalarmsystemen worden geleverd met een smartphone-app en WiFi-connectiviteit, zodat u de temperatuur van uw koelkast of vriezer altijd en overal constant kunt controleren. Ze sturen ook waarschuwingen rechtstreeks naar uw smartphone als de temperatuur gevaarlijke niveaus bereikt, zodat u preventieve actie kunt ondernemen voordat uw voedsel bedorven en onveilig wordt om te consumeren.

Ons team van redacteuren onderzoekt, test en beveelt onafhankelijk de beste producten aan om u te helpen navigeren wanneer u online winkelt. Dit bericht bevat gecompenseerde links en als u een aankoop doet met behulp van de meegeleverde links, kunnen we een commissie verdienen. Lees voor meer informatie onze disclaimer.

Beste vriezer alarm en koelkast thermometer beoordelingen

Om u te helpen het beste vriessysteem voor uw thuis- of commerciële vriezer te vinden, hebben we een lijst samengesteld met de hoogst gewaardeerde vriesalarmen op de markt. Laten we beginnen.

1. Beste overall: Temp Stick WiFi Temperatuur & Vochtigheid Sensor

Temp Stick

Made in the USA, de Temp Stick is een nauwkeurig en betrouwbaar WiFi-vriesalarm waarmee u het temperatuurniveau van uw vriezer overal kunt bewaken. De compacte sensor werkt op 2 AA-batterijen die een batterijduur van maximaal 12 maanden bieden. Zorg ervoor dat u lithiumbatterijen installeert wanneer u de sensor in uw koelkast of vriezer gebruikt, omdat ze in extreme omstandigheden langer meegaan dan alkalinebatterijen.

Er zijn geen abonnementskosten of gateway-apparaten vereist om de Temp Stick aan te sluiten. Schakel het apparaat gewoon in en maak verbinding met de smartphone-app, die beschikbaar is voor Android- en iOS-apparaten, en u bent klaar om te beginnen met monitoren. Het hele installatieproces duurt slechts drie minuten.

Het Temp Stick WiFi-vriesalarm heeft een temperatuurbereik van -40 ° F tot 140 ° F met een nauwkeurigheid van ±0,4 ° C. De sensor is in de fabriek gekalibreerd en u kunt de kalibratie zelfs indien nodig aanpassen. U hebt toegang tot al uw gegevens en instellingen via de intuïtieve app. U kunt een onbeperkte geschiedenis van metingen bekijken, uw waarschuwingen instellen voor hoge en lage temperaturen en de huidige omstandigheden controleren. U kunt ook een onbeperkt aantal sensoren aan één account toevoegen, zodat u meerdere koelopslaggebieden tegelijkertijd kunt bewaken.

U kunt de WiFi-vriezerthermometer instellen om elke 60, 30, 15, 10 of 5 minuten metingen te doen. Helaas, omdat 5 minuten het kortste interval is, is het geen real-time meting. Voor de meeste toepassingen moet een rapportage-interval van 5 minuten echter meer dan voldoende zijn. De langere intervallen zijn aanwezig om de levensduur van de batterij te verlengen.

Als uw vriezer het temperatuurbereik van uw aangepaste waarschuwing overschrijdt, stuurt het WiFi-vriezeralarm een waarschuwing naar uw mobiele apparaat via sms of e-mail, evenals naar maximaal tien andere contacten naar keuze. We denken dat het een zeer handige functie is om collega’s of familieleden aan het waarschuwingssysteem toe te voegen. Er is ook een waarschuwing als de sensor de internetverbinding verliest en wanneer de batterijen bijna leeg zijn.

Op basis van onze tests toen we de Temp Stick beoordeelden, ontdekten we dat de waarschuwingen zonder falen op onze smartphone binnenkwamen en dat de nauwkeurigheid van de sensor vergelijkbaar is met die van een van de temperatuursensoren van ons high-end weerstation.

Met de bewakingsmogelijkheden van de Temp Stick via WiFi, zal het u onmiddellijk op de hoogte stellen wanneer een kritieke temperatuurverandering optreedt, waar u ook bent. Een WiFi-vriezerthermometer is de meest veelzijdige optie om de temperatuur van uw koelkast of vriezer vanaf vrijwel elke locatie te bewaken, 24/7. Cellulaire vriesalarmen vereisen maandelijkse abonnementskosten, terwijl Bluetooth en standaard draadloze vriesalarmen een beperkt zendbereik hebben.

De WiFi vriezer alarm wordt ook geleverd met een garantie van 3 jaar en als u problemen ondervindt tijdens het gebruik of de installatie van de sensor, kunt u snel hulp krijgen door contact op te nemen met het in de VS gevestigde team van Temp Stick, dat 7 dagen per week gratis e-mail- en telefonische ondersteuning biedt.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken WiFi-vriesalarm, is de Temp Stick onze nummer één aanbeveling. Het is een betaalbare en betrouwbare sensor die de klus zonder gedoe klaart.

Klik hier om de prijs van onze #1 aanbeveling te bekijken: de Temp Stick

Pros

 • 24/7 vriesbewaking via WiFi
 • Nauwkeurige sensormetingen
 • Betrouwbare waarschuwingen voor maximaal 10 verschillende contacten
 • Gebruiksvriendelijke app voor Android- en iOS-gebruikers
 • Eenvoudige installatie van drie minuten
 • Gemaakt in de VS
 • Geen abonnementskosten
 • Gratis e-mail en telefonische ondersteuning zeven dagen per week

Tegens

 • Geen echte real-time rapportage. Het kortste rapportage-interval is 5 minuten.
 • Vaker lezen van instellingen verkort de levensduur van de batterij.

2. Runner-Up: MarCELL Pro Cellulair Vriezer Monitoring Systeem

MarCELL Pro

Met een ingebouwde mobiele modem en vooraf geactiveerde SIM-kaart voor gegevensoverdracht, is de MarCELL Pro cellulair vriezer monitoringsysteem is het beste vriesalarm voor huizen of commerciële ruimtes zonder WiFi. Het vereist wel een stopcontact in de buurt, maar het systeem blijft draaien en stuurt waarschuwingen tijdens stroomuitval dankzij een interne back-upbatterij.

Het instellen van het MarCELL Pro Cellular vriesalarm is eenvoudig en u hoeft geen contracten te ondertekenen om te genieten van de vele voordelen van het systeem. Registreer je gewoon voor een account en sluit het systeem aan en je bent klaar om te gaan. In tegenstelling tot de Temp Stick moet u echter een maandelijks abonnementsgeld betalen voor de mobiele service. De service kan jaarlijks worden betaald tegen een goedkoper tarief of van maand tot maand wanneer dat nodig is.

Het vriesalarm wordt geleverd met een afneembare waterdichte temperatuursonde die 80 inch lang is met een temperatuurbereik van -20 ° F tot 120 ° F. De zeer nauwkeurige sonde maakt de MarCELL Pro ideaal voor gebruik in een vriezer of koelkast. De MarCELL controleert niet alleen de temperatuur. Het kan ook de luchtvochtigheid, stroomstatus en waterlekken controleren met de optionele draadloze Spuck-sensoren. We vinden het geweldig dat de MarCELL de stroomstatus kan controleren, want als u een stroomstoring heeft, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd, zodat u actie kunt ondernemen voordat de temperatuur in uw vriezer tot een gevaarlijk niveau stijgt.

Aanpasbare waarschuwingen zijn beschikbaar via sms, e-mail en zelfs telefoongesprekken, en u kunt maximaal 9 personen kiezen om de waarschuwingen te ontvangen. U kunt al uw metingen bekijken via een gemakkelijk te lezen dashboard nadat u bent ingelogd op uw online MarCELL-account. De site is toegankelijk via uw computer of mobiel en biedt opties om realtime en historische gegevens te bekijken.

De vriesthermometer werkt door elke 10 seconden alle omstandigheden in uw koelruimte te controleren en waarschuwt u onmiddellijk als aan een alarmdrempel wordt voldaan. Als alles veilig is, wordt er geen waarschuwing geactiveerd. Elk half uur wordt deze informatie geregistreerd en vervolgens worden de historische gegevens elke 8 uur geüpload naar de cloud, zodat u deze online kunt bekijken. U ontvangt ook elke maand 20 gratis “instant update” -activeringen, zodat u de omstandigheden van uw vriezer in realtime kunt bekijken zonder te wachten op de volgende automatische update.

Het systeem wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, 1 jaar garantie en het is ontworpen en geproduceerd in de VS.

Als je geen betrouwbare WiFi hebt, is de MarCELL Pro een uitstekende optie om je vriezer te bewaken. De alles-in-één cellulaire vriezermonitor biedt volledige gemoedsrust.

Klik hier om de prijs te controleren van onze # 1 beoordeelde cellulaire vriezermonitor: de MarCELL Pro op Amazon

Pros

 • Stuurt waarschuwingen naar maximaal negen personen
 • Controleert de energiestatus
 • Realtime rapportage met directe waarschuwingen
 • Telefoon-, sms- en e-mailwaarschuwingsopties zijn beschikbaar
 • 4G AT & Verizon SIM-opties
 • Professionele klantenondersteuning

Tegens

 • Maandelijkse abonnementskosten
 • De prijs is aan de high-end
 • Niet zo draagbaar als de Temp Stick omdat er een stopcontact voor nodig is

3. Beste voor thuisgebruik: omgevingsweer WS-8482-X3

Omgevingsweer WS-8482-X3

Als u een koelkast- of vriestemperatuuralarm nodig hebt voor gebruik in uw huis, raden we de Ambient Weather WS-8482-X3 aan. Het apparaat biedt smart home-functies en is zeer veelzijdig omdat het apparaat verbinding kan maken met een reeks verschillende sensoren die u kunt gebruiken voor diverse toepassingen rondom uw woning.

Het WS-8482-X3-pakket omvat drie draadloze thermo-hygrometersensoren en een displayconsole met een interne sensor die temperatuur en vochtigheid meet. U hebt ook de mogelijkheid om vier extra sensoren op de console aan te sluiten om meerdere apparaten te bewaken. Zorg er wel voor dat u de console binnen het bereik van de sensoren plaatst.

De sensoren maken verbinding met de console via een draadloze radiofrequentie (915 MHz) met een zichtlijnbereik van 300 ft. De deuren en wanden van een vriezer kunnen echter het zendbereik beperken. De WS-8482-X3 biedt ook vriesbewaking via WiFi. De console maakt verbinding met het Ambient Weather cloudplatform, waar u uw gegevens online kunt bekijken via uw smartphone of computer. U kunt ook waarschuwingen instellen voor hoge en lage omstandigheden op het cloudplatform en het verzendt die waarschuwingen via sms of e-mail.

De Ambient Weather WS-8482-X3 is niet zo nauwkeurig als de Temp Stick. De draadloze sensoren op het Ambient Weather-systeem hebben een nauwkeurigheid van ±2 °F. Dit niveau van nauwkeurigheid is misschien goed voor thuisgebruik, maar de Temp Stick zal een betere oplossing zijn voor commerciële toepassingen.

Als u de temperatuur en vochtigheid op meerdere locaties in uw huis wilt controleren en niet alleen in uw vriezer of koelkast, dan is de WS-8482-X3 een topoptie. Het toevoegen van sensoren aan het systeem is zeer betaalbaar en er is ook smart home-ondersteuning. Je kunt verbinding maken met IFTTT om andere smart home-apparaten te bedienen, en het is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Home.

Pros

 • Inclusief drie temperatuur- en vochtigheidssensoren
 • Ondersteuning voor maximaal 7 sensoren
 • E-mail- en sms-waarschuwingen
 • Een gebruiksvriendelijk cloudplatform dat toegankelijk is via computer of mobiel
 • Geen maandelijkse abonnementen of verborgen kosten
 • Compatibel met IFTTT, Alexa en Google Assistant

Tegens

 • Het aansluiten van sensoren op de console is een beetje moeilijk
 • Koelkast- en vrieswanden kunnen het zendbereik beperken
 • Het is mogelijk niet nauwkeurig genoeg voor commerciële toepassingen

4. Beste budgetmodel: SensorPush HT.w waterbestendige draadloze thermometer

SensorPush HT.w

De SensorPush HT.w Water-Resistant Wireless Thermometer is een compact en nauwkeurig vriesalarm dat zeer betaalbaar is in vergelijking met andere top draadloze vriesthermometers. Ondanks de betaalbaarheid biedt het apparaat betrouwbare metingen en het waterbestendige ontwerp maakt de SensorPush een ideale keuze voor diepvriezers.

De SensorPush HT.w is geassembleerd in de VS en is gebouwd met een in Zwitserland gemaakte sensorcomponent. Het heeft een nauwkeurigheid van ±0,36 ° F en een temperatuurbereik van -40 ° F tot 140 ° F. Het is goed om uit de doos te gaan, maar voor nog meer nauwkeurigheid kunt u het indien nodig kalibreren naar een vertrouwde referentie.

De SensorPush HT.w is een Bluetooth-sensor met een beperkt zendbereik van 325 voet. Muren en andere obstakels zullen dit verminderen, maar veel gebruikers bewaken met succes inloopkoelers en diepvriezers met de SensorPush HT.w. Als u uit het Bluetooth-bereik van het systeem stapt, verliest u de verbinding, maar de sensor blijft uw vriezer bewaken en bewaart metingen in het interne geheugen gedurende maximaal 45 dagen. Wanneer uw mobiele apparaat opnieuw verbinding maakt met de sensor, worden alle verzamelde gegevens naar uw telefoon overgebracht.

U kunt ook verbinding maken met de SensorPush HT.w via WiFi. Om dat te doen, moet u de optionele SensorPush G1 WiFi Gateway aanschaffen. Als u het WiFi-gatewayapparaat hebt, kunt u de SensorPush HT.w-vriezerthermometer overal bewaken en bedienen. Het toevoegen van een extra stuk hardware neemt echter afstand van het compacte en handige karakter van het apparaat. Het is ook duur en wanneer u de extra kosten berekent, wordt het hele pakket duurder dan onze topaanbeveling, de Temp Stick, die ingebouwde WiFi-connectiviteit heeft.

Verbinding maken met de sensor via Bluetooth of WiFi is eenvoudig. De mobiele app is intuïtief en gebruiksvriendelijk en u kunt er verschillende sensoren op aansluiten en bewaken. Op dezelfde manier kunt u verschillende mobiele apps op één sensor aansluiten, zodat iedereen in uw huis of in uw personeel de prestaties van uw vriezer in de gaten kan houden. Gegevens worden met tussenpozen van één minuut verwijderd en waarschuwingen worden onmiddellijk verzonden via pushmeldingen. Helaas zijn sms-waarschuwingen niet beschikbaar.

Pros

 • Een compacte en lichtgewicht vriesthermometer
 • Waterbestendig ontwerp
 • Betaalbare prijs
 • Zeer nauwkeurige sensorcomponent van Zwitserse makelij
 • Geassembleerd in de VS
 • Gebruiksvriendelijke app

Tegens

 • Het WiFi-gatewayapparaat is prijzig en wordt apart verkocht
 • Beperkt Bluetooth-bereik
 • Heeft alleen pushmeldingen voor waarschuwingen

5. AcuRite 00515M koelkast thermometer

AcuRite 00515m

De AcuRite 00515M is een basis vriezer en koelkast thermometer die het meest geschikt is voor thuisgebruikers. Het wordt geleverd met twee digitale sensoren- een voor uw koelkast en een andere voor uw vriezer. Deze thermometers geven draadloos informatie door aan een digitale displayconsole met een zendbereik van 75 voet. Het hele systeem werkt op AA-batterijen en biedt elke 60 seconden temperatuurupdates.

De koelkastthermometer heeft een digitaal display met een gemakkelijk afleesbaar LCD-scherm en een stijlvolle roestvrijstalen afwerking die er goed uitziet in elke keuken. Met de magnetische achterkant kunt u het scherm op uw koelkast monteren. Anders is er een sleutelgat voor wandmontage en een uitklapbare standaard als u deze op uw aanrecht wilt plaatsen. De draadloze thermometers van het apparaat hebben multifunctionele siliconen riemen die zorgen voor een probleemloze installatie in uw koelkast of vriezer.

U kunt het display zo instellen dat u wordt gewaarschuwd met hoorbare en visuele alarmen wanneer uw koelkast onder het door u geselecteerde temperatuurbereik zakt. Helaas kan de console alleen minimale en maximale temperatuurrecords opslaan die beperkt zijn tot de afgelopen 24 uur. Wat je hier krijgt, is een capabele koelkastthermometer met een breed temperatuurbereik die de basis biedt.

De AcuRite 00515M koelkastthermometer is niet compatibel met WiFi en kan geen waarschuwingen afgeven aan uw mobiele apparaat of computer. Ze verschijnen alleen op de console. Dit aspect kan aanzienlijke hiaten in de temperatuurbewaking veroorzaken, omdat het onwaarschijnlijk is dat u altijd binnen gehoorsafstand van het alarm bent. Een WiFi-vriesalarm zoals de Temp Stick kan vooraf meer kosten, maar het komt niet met deze zorg.

Pros

 • Zeer betaalbare koelkastthermometer
 • Eenvoudig te lezen en in te stellen
 • Roestvrijstalen afwerking op de console
 • Magnetische achterkant maakt het display eenvoudig te installeren op uw koelkast

Tegens

 • Geen functionaliteit voor externe rapportage
 • Geen ondersteuning voor extra sensoren
 • Gegevensopslag is beperkt tot de afgelopen 24 uur

6. Brifit Koelkast Thermometer

Brifit Koelkast Thermometer

De Brifit Koelkastthermometer is een portemonneevriendelijk vriesalarm met twee draadloze sensoren die metingen verzenden naar een gemakkelijk afleesbare digitale LCD-console met een ingebouwde sensor om de binnenomstandigheden te meten. Als u een eenvoudige en betaalbare unit wilt om snel de temperatuur van uw koelkast en vriezer thuis te controleren, dan is de Brifit koelkastthermometer voldoende.

Elke sensor vereist twee AA-batterijen, terwijl het LCD-scherm een USB-voedingsadapter bevat. Het heeft echter wel batterij-back-up stroom. Met de magnetische achterkant op de console kunt u het display op uw koelkastdeur plaatsen voor optimaal zicht. Je kunt hem ook aan een muur monteren of de standaard gebruiken om hem op een aanrecht te plaatsen.

De draadloze sensoren zijn eenvoudig aan te sluiten op het display en eenmaal aangesloten, kunt u uw temperatuuralarmen instellen met een paar drukken op de knop. Net als de AcuRite 00515M koelkastthermometer krijg je hier alleen de basis. De Brifit koelkastthermometer heeft geen internetverbinding en er zijn alleen standaard geheugenfuncties die u de minimale en maximale temperatuurrecords van elke sensor laten zien.

Pros

 • Groot, gemakkelijk afleesbaar display
 • USB-voedingsadapter om de levensduur van de batterij te verlengen
 • Meerdere montageopties voor de console
 • Betaalbaar koelkastthermometerpakket

Tegens

 • Geen internetverbinding voor het op afstand bewaken van uw vriezer
 • Vereist veel batterijen (niet inbegrepen)
 • Kan geen extra sensoren aan het systeem toevoegen
Omgevingsweer WS-10

De Ambient Weather WS-10 is een ideale optie om meerdere diepvriezers of koelcellen te bewaken. Het is een zeer betaalbaar vriesalarm met drie draadloze thermometers en een display-eenheid die ook een ingebouwde sensor heeft. U kunt maximaal acht thermometers op het display aansluiten, waaronder een thermometer met een waterdichte temperatuurvoeler voor vriestemperatuurbewaking. De draadloze sensoren moeten zich echter binnen 300 voet van de displayconsole bevinden om te werken.

Het display heeft een gebruiksvriendelijke interface en de scrollfunctie geeft elke vijf seconden automatisch metingen van elke sensor weer. De digitale vriesthermometer waarschuwt u met hoorbare en visuele alarmen wanneer de temperatuur van uw vriezer boven of onder uw vooraf ingestelde bereik stijgt. In tegenstelling tot most vriesalarmen, de externe sensoren voor de Ambient Weather WS-10 hebben ook een handige temperatuuruitlezing.

De sensoren werken elk op twee AAA-batterijen, terwijl het scherm vier AAA nodig heeft. Er worden geen batterijen meegeleverd met de WS-10, dus vergeet niet om die kosten toe te voegen aan uw aankoopprijs bij het vergelijken van vriesalarmen. De sensoren werken met een temperatuurbereik van -40 ° F tot 140 ° F en ze worden met intervallen van 60 seconden naar de console bijgewerkt.

Helaas mist de WS-10 internetverbinding en een bijbehorende app om de temperatuur te bewaken en gegevens op afstand op te slaan. Dit is echter een top digitale vriezer thermometer die veel waarde heeft. Het biedt plaats aan maximaal acht betaalbare draadloze sensoren om u te helpen meerdere koelopslaglocaties tegelijk te bewaken.

Pros

 • Waar voor je geld optie
 • Ondersteunt tot acht draadloze sensoren
 • Aanpasbare waarschuwingen
 • Eenvoudige installatie

Tegens

 • Geen mogelijkheden voor externe rapportage
 • Beperkte historische gegevens

Functies om naar te zoeken bij het kopen van een draadloos vriesalarm

Hier zijn enkele essentiële functies waar u aan moet denken om het beste vriesalarm voor uw specifieke behoeften te kopen.

Inloopkoeler

Nauwkeurigheid en temperatuurbereik

Kies een draadloos vriesalarm dat een breed temperatuurbereik heeft, maar toch nauwkeurige metingen biedt. De beste vriesalarmen op de markt hebben een temperatuurbereik van ongeveer -40 ° F tot 140 ° F en zijn nauwkeurig binnen minder dan een halve graad.

Bewakingsmogelijkheden op afstand

Vriesalarmen die alleen metingen en waarschuwingen op een displayconsole geven, kunnen het risico vergroten dat uw voedsel wordt beschadigd, omdat u niet altijd in de buurt van de console bent om een waarschuwing te horen of de temperatuur te controleren. Idealiter zou u een WiFi-temperatuursensor moeten gebruiken, zodat u overal via uw telefoon bij uw vriezer kunt inchecken. Mobiele connectiviteit is echter ook acceptabel, als u de maandelijkse abonnementskosten niet erg vindt.

Waarschuwingsfunctionaliteit

Zoals gezegd is het niet voldoende dat het display van een vriesalarm piept en knippert wanneer de temperatuur van uw vriezer een veilig bereik overschrijdt. Kies een systeem dat u op de hoogte kan stellen, ongeacht uw locatie.

Vriesalarmen zoals de Temp Stick en MarCELL Pro zullen u op de hoogte stellen via sms, e-mail en zelfs telefoongesprekken. Op die manier kunt u snel preventieve acties ondernemen om te voorkomen dat de inhoud van uw vriezer bederft.

Zendbereik

Voordat u een vriestemperatuurbewakingsalarm met draadloze sensoren koopt, moet u ervoor zorgen dat het een uitgebreid zendbereik heeft. Aangezien koelkasten en diepvriezers dikke muren hebben, moet u de displayhub mogelijk dicht bij het apparaat plaatsen om de signaalsterkte te verhogen.

Stroombron

Draadloze vriesalarmen op batterijen zijn draagbaarder en zijn meestal gemakkelijker te installeren dan bedrade vriesalarmen. We raden aan om lithiumbatterijen te gebruiken in plaats van alkalinebatterijen, omdat ze betere prestaties en een langere levensduur bieden in koudere omgevingen. Het is ook handig om een vriesalarm te kiezen dat de batterijniveaus weergeeft en u kan waarschuwen wanneer de batterij bijna leeg is.

Gebruikersinterface

Zoek naar een vriestemperatuuralarm dat eenvoudig in te stellen en te gebruiken is. De weergaveconsole, het mobiele en webdashboard moeten overzichtelijk zijn en gemakkelijk leesbare gegevens bieden. U moet ook de mogelijkheid hebben om temperaturen in het gewenste formaat te zien- Celsius of Fahrenheit. Vriesalarmen met mobiele apps zijn meestal het gemakkelijkst te gebruiken.

Extra sensorondersteuning

Als u meerdere koelopslagapparaten moet bewaken of in de toekomst moet controleren, gaat u voor een vriestemperatuurbewakingsalarm dat meerdere sensoren kan ondersteunen.

Gegevensregistratie

Het handmatig registreren van voedseltemperaturen kan vervelend en onnauwkeurig zijn, maar het is een fluitje van een cent met een vriestemperatuurmonitor die gegevens online registreert en opslaat. Sommige vriesalarmen verzamelen meerdere keren per dag gegevenslogboeken en slaan een onbeperkte hoeveelheid gegevens op. U moet ook toegang hebben tot rapporten voor specifieke datums om ze te gebruiken voor beoordelingen of andere doeleinden.

Laatste gedachten

Inconsistente of hoge temperaturen kunnen de veiligheid en kwaliteit van uw voedsel in gevaar brengen. Een waarschuwing van een vriesalarm helpt u om snel en preventief actie te ondernemen voordat uw producten beschadigd raken, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Een externe vriesalarmmonitor helpt u ervoor te zorgen dat uw vriezer of koelkast werkt zoals het zou moeten.

Over het algemeen raden we de in de VS gemaakte Temp Stick WiFi-sensor voor commerciële vriesmonitoring en thuisgebruikers. Het biedt een eenvoudige installatie, heeft WiFi connectivity ingebouwd met nul abonnementskosten, en het is zeer nauwkeurig. Het belangrijkste is dat de Temp Stick betrouwbare waarschuwingen rechtstreeks naar uw smartphone stuurt. Als u geen toegang heeft tot WiFi, overweeg dan de MarCELL Pro Cellulaire Vriezer Monitor. Het wordt geleverd met een ingebouwde mobiele modem voor bewaking op afstand van de vriezer met directe meldingen.