AKO en EWT – hoogwaardige stralingsverwarmers van Glen Dimplex

Stralingsverwarmers van AKO / EWT

Wanneer men kijkt naar de topmodellen van de ventilatorkachel, die zich ophopen op de verschillende platforms en in de vele speciaalzaken, valt meteen op dat de namen AKO en EWT vaak een grote rol spelen. Bij nadere beschouwing van het bedrijf erachter en de bijbehorende geschiedenis wordt al snel duidelijk waarom dit zo is.

De twee merken, die worden gedistribueerd onder de grote bedrijfsparaplu van Glen Dimplex, weten te overtuigen dankzij hun talrijke kenmerken en kwalitatieve kenmerken. We nemen de twee merken voor u onder de loep en verduidelijken tegelijkertijd wat het betekent de ervaren fabrikant erachter. Zo ben je goed voorbereid op de volgende aanschaf van een van de vele indrukwekkende toestellen.

Glen Dimplex – een grote speler onder de elektrische kachels

Glen Dimplex heeft een lange en uiterst succesvolle bedrijfsgeschiedenis en is actief sinds 1973. Opgericht in Dublin, zijn de producten van het bedrijf tot ver buiten de landsgrenzen bekend omdat ze van hoge kwaliteit zijn. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Dublin, dus deze locatie dient als controlecentrum.

Glen Dimplex is ’s werelds onbetwiste leider op het gebied van elektrische kachels, koelsystemen en kleine huishoudelijke apparaten. Als u binnenkort besluit om een apparaat van het bedrijf te kopen, kunt u bijna uit deze statistieken opmaken dat elke aankoop een goede investering is.

De dochterondernemingen van Glen Dimplex in een oogopslag

Als bedrijf met zo’n status is het niet meer dan logisch dat vele andere dochterondernemingen onder het grote dak. Onder andere de merken Dimplex, Riedel en EWT behoren tot Glen Dimplex. Het merk AKO wordt ook vermeld op internet in combinatie met de bedrijfsnaam.

De EWT-divisie, die is gevestigd in Sonneberg en Neurenberg, is verantwoordelijk voor het uitrusten van elektrische kachels en keukenapparatuur in particuliere huishoudens. Ook producten voor de vloerverzorgingssector komen in dit deel van het bedrijf aan bod. Als u een van de vele, populaire stralingsverwarmers van EWT en AKO op internet ontdekt, weet u nu precies waar de uitstekende apparaten worden vervaardigd en ontworpen.

In welke gebieden is er vooral vraag naar EWT-stralingsverwarmers?

Over het algemeen kunnen de stralingsverwarmers van het merk EWT op veel gebieden uitstekend worden gebruikt, maar bij nader inzien valt op dat vooral de commode stralingsverwarmers goed worden ontvangen. De apparaten slagen erin om er in een mum van tijd voor te zorgen dat de baby een aangename warmte krijgt.

De apparaten zijn een weerspiegeling van de jarenlange ervaring van de fabrikant. Zwakke punten kunnen op geen enkel moment worden gedetecteerd, zodat een lange levensduur bijna zeker is bij het kopen. Aangezien het bedrijf al tientallen jaren te maken heeft met de problemen en hindernissen van de markt voor stralingsverwarmers, kan ook worden afgeleid dat de aangeboden producten aan hoge eisen moeten voldoen.

Welke punten worden in het bijzonder geprezen in EWT-stralingsverwarmers?

Bovenal wordt de eenvoudige installatie en bediening geprezen onder de klantrecensies. Ook het verwarmingsvermogen van de apparaten wordt omschreven als zeer goed. De warmte bereikt het lichaam snel, zelfs als de stralingsverwarmer wordt buiten het appartement gebruikt bij koudere temperaturen. Het gebruik in de badkamer wordt ook als nuttig beschreven, omdat de snelle warmteontwikkeling van het apparaat een gezellige warmte veroorzaakt na het douchen.

In welke gebieden is er vooral vraag naar AKO-stralingsverwarmers?

Vooral het gebruik als plafond- en wandverwarmers is de focus van de AKO-modellen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen de apparaten op de betreffende locatie worden geplaatst. De warmte van de stralingsverwarmer kan zo snel en zonder grote problemen worden teruggewonnen.

Welke punten worden vooral geprezen in AKO-stralingsverwarmers?

De snelle warmteontwikkeling van de apparaten wordt door klanten zeer geprezen. HDaarnaast is de algemene Kwaliteit van de dienstverlening is foutloos door AKO en dit is door verschillende klanten aangepakt. Ook de mix van prijs en prestatie springt eruit. Veel klanten denken dat ze een geweldig product hebben gekregen in ruil voor hun geld.

Milieumindset door Glen Dimplex

Glen Dimplex is zich bijzonder bewust van de uitdagingen van klimaatverandering, dus het bedrijf heeft het tot zijn belangrijkste taak gemaakt om zijn producten specifiek op deze ontwikkeling af te stemmen. Dit betekent dat alleen elektrisch aangedreven Koelkasten en kachels zijn weg vinden in de handel en geproduceerd worden, omdat deze aandrijftechnologie hernieuwbare en CO2-vrije energie kan garanderen. Het familiebedrijf streeft altijd naar een gezonde mix van minimaal verbruik en maximaal resultaat.

Aanbevolen stralingsverwarmers van AKO en EWT

Hoewel beide bedrijven eigendom zijn van Glen Dimplex, hebben zowel AKO als EWT hun eigen kenmerken en voordelen. Beide hebben echter één ding gemeen: ze maken indruk met hun hoogwaardige afwerking. U kunt zien welke producten bijzonder in trek zijn in de volgende lijst.

Perfect voor grote oppervlakken: stralingsverwarmers van AKO

Met de grote oppervlakte stralingsverwarmer “RW120” van AKO zal deze zeker snel opwarmen in de gebruiksradius. Het apparaat kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd. De installatie wordt vergemakkelijkt door deze basissituatie en tegelijkertijd wordt de flexibiliteit verhoogd. Steek de stekker gewoon in het stopcontact en het apparaat begint een aangename warmte af te geven. Het verwarmingsniveau van 2000 watt zorgt ervoor dat u ook bij koud weer constant warm blijft.

Model voor de commode: Stralingsverwarmers van EWT

De commode stralingsverwarmer van het bedrijf EWT onderscheidt zich vooral door een uitstekende prijs-prestatieverhouding. De aantrekkelijke prijs, in combinatie met de overdadige omvang van de diensten, maken het apparaat een waardevolle aankoop. Het verwarmingsvermogen van 500 watt zorgt ervoor dat de baby snel en gelijkmatig warmte krijgt. Spatwaterbescherming volgens de IP24-norm zorgt ervoor dat te allen tijde van gebruik een hoog veiligheidsniveau vereist is. De trekschakelaar, verdeeld in 2 fasen, is verdeeld in 0 en 500 watt. De stralingsverwarmer kan eenvoudig in slechts enkele ogenblikken worden bevestigd.