Stralingsverwarmers van reer – warmte voor uw kind

Reer stralingsverwarmer

De geboorte van je kindje staat voor de deur, maar de laatste details in het kinderdagverblijf ontbreken nog? Naast een lange lijst met accessoires en speelgoed, zijn er veel basisobjecten die je meteen aan het begin nodig hebt. Naast het ledikant en de kledingkast horen de commode en een bijpassende stralingsverwarmer thuis in een goed uitgeruste ruimte.

Met het enorme productaanbod raak je echter snel het overzicht kwijt en heb je op dit moment waarschijnlijk betere dingen te doen dan urenlang op zoek te gaan naar de juiste meubels. Zodat u goed voorbereid bent op het onderwerp stralingsverwarmers voor de commode, stellen wij u graag voor aan één van deze grote aanbieders. We belichten zowel het assortiment, de filosofie als het aanbod voor stralingsverwarmers van het bedrijf reer.

De Peuterspecialist – De filosofie van reer

Met meer dan 90 jaar ervaring heeft het familiebedrijf een talent voor het welzijn van de kleintjes onder ons. Reer is al binnen in de 4e generatie En houdt zich er altijd aan. Gezin en cohesie zijn hierbij erg belangrijk en de tevredenheid van het kind heeft de hoogste prioriteit. Het bedrijf heeft naam gemaakt met het motto ‘What you love, you protect’.

Zodat je in het begin, of zelfs in de kruipfase, op alles voorbereid bent, kun je bij reer terugvallen op een breed scala aan producten. Een daarvan is de stralingsverwarmer voor de commode. Omdat het lichaam van je kind de warmte zelf nog niet kan regelen, is een stralingsverwarmer voor de muur een goede en waardevolle aankoop. Slimme beveiligingsmaatregelen en doordachte ontwerpen spreek voor zich.

Welke producten biedt reer aan?

Het assortiment strekt zich uit van stralingsverwarmers, beschermende roosters, babyflessen en kinderwagens. Als u op zoek bent naar goede apparatuur voor thuis en onderweg, zult u deze hier zeker vinden. Kies je voor een stralingsverwarmer, dan kun je ook kiezen tussen die voor de wand- of plafondkachels en standkachels. De stralingsverwarmer was reeds ontwikkeld in 1997 en op de markt gebracht. Deze kunnen flexibel worden gemonteerd of gepositioneerd als dat nodig is, zodat uw kind een aangename en rustgevende warmte voelt.

Als u nog op zoek bent naar goede en hoogwaardige producten, vindt u deze hier zeker. De hoge kwaliteitsnormen en goede veiligheidsmaatregelen maken het bedrijf erg populair bij veel aanstaande moeders. Als u op zoek bent naar een complete eerste uitrusting, inclusief accessoires en speelgoed, kunt u al een goede indruk krijgen op internet.

Klantrecensies door reer

Het duurt slechts een paar minuten op internet om je bewust te worden van de bedrijfsreer. Als een van de grootste leveranciers van commode stralingsverwarmers, vindt u tal van producten en beoordelingen. Producten zoals EasyHeat of FeelWell worden goed ontvangen door klanten. De eenvoudige montage, evenals de aangename warmteafgifte worden bijzonder positief belicht. Daarnaast is een eenvoudige bediening door middel van een trekkoord of tuimelschakelaar altijd gegarandeerd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de stralingsverwarmers tot de topproducten behoren op platforms zoals Amazon.

Aanbevolen reer stralingsverwarmers

Reer heeft nogal wat modellen te bieden, die beschikbaar zijn voor een breed scala aan toepassingen. Het maakt niet uit of het een standkachel of een stralingsverwarming voor de muur is – alle producten kunnen worden vervangen door gebruiksgemak Pronken. We hebben de beste van hen in meer detail opgesomd.

2in1 Model: Stralingsverwarmer voor de muur of vloer

Het “2in1” model FeelWell kan naar wens worden ingesteld of gemonteerd. Met twee verwarmingsniveaus, 400 watt of 800 watt, blijven geen wensen onvervuld. Zo kunt u de stralingsverwarmer zelfs op koelere dagen in de zomer gebruiken. Net als bij de EasyHeat kan ook hier de hoek van het apparaat gekanteld worden. Als je hem liever wat hoger positioneert, is dit dus makkelijk mogelijk. Na het baden of verschonen van luiers wordt uw kind idealiter van warmte voorzien en beschermd tegen verkoudheid of onderkoeling.

Klein en compact: stralingsverwarmers voor kleine ruimtes

Aanbieden

Reer LontEasyHeat tafelbladspot, aan de muur gemonteerde stralingsverwarmer, warmtelamp voor baby, compact ontwerp,...
Reer commode verwarming EasyHeat, aan de muur gemonteerde stralingsverwarmer, warmtelamp voor baby, compact ontwerp,…

  • De stralingsverwarmer helpt onderkoeling te voorkomen en geeft je baby direct warmte op de commode, na het baden en voorkomt verkoudheid…
  • Uniforme warmtestraling en temperatuurverdeling op de commode volgens medische standaard, prestaties afgestemd op de behoeften van baby’s
  • Bijzonder compact en ruimtebesparend ontwerp, slechts 46 cm breed, zeer geschikt voor kleine of smalle ruimtes

Met 500 watt biedt de EasyHeat een goed verwarmingsvermogen tijdens het wikkelen of aandraaien. Dankzij de geïntegreerde automatische uitschakeling kunt u zich ook volledig concentreren op uw kind in plaats van op het apparaat. Als de functie is geactiveerd, schakelt het apparaat na 10 minuten automatisch uit. Dit is niet alleen uiterst efficiënt, maar zorgt ook voor nog meer veiligheid. Het hellingselement op de EasyHeat helpt om juiste uitlijning en positie te vinden. Zodat je niet over de hele commode hoeft te rekken, ondersteunt een trekschakelaar beter in- en uitschakelen.

Commode stralingsverwarmer: traploos in hoogte verstelbaar

Aanbieden

reer commode spot met standaard, 650 watt, verwarmingselement met splinterbescherming
reer commode spot met standaard, 650 watt, verwarmingselement met splinterbescherming

  • Beschermt je baby tegen afkoeling op de commode of na het baden. De stralingsverwarmer zorgt direct voor warmte en comfort, waardoor…
  • Standverwarming met telescopische paal: traploos in hoogte verstelbaar van 148 cm tot 210 cm meter uitschuifbaar:Prestaties afgestemd op de behoeften van…
  • Veilige en stabiele ronde standaard voor flexibel gebruik, zelfs zonder schroeven en boren, waardoor het ideaal is voor huurappartementen. Materiaal voor…

De standkachel van reer wordt geleverd met een telescopische paal en is daardoor snel en eenvoudig in hoogte verstelbaar. U kunt kiezen tussen 148cm en 210cm op basis van uw behoeften. De ronde standaard biedt ook nog meer veiligheid en biedt een goede grip. Met 600 watt en een behuizing die 45 graden kan worden gedraaid, is een constante warmte boven de commode te allen tijde gegarandeerd. Het model beschermt je baby ideaal tegen verkoudheid of onderkoeling. Als u niet de mogelijkheid heeft om de stralingsverwarming direct boven de commode te monteren, bent u goed voorbereid met deze standkachel. Dit kan flexibel in de kamer worden opgezet en precies op het kind worden gericht. Als u de spot niet meer nodig heeft, kunt u deze eenvoudig wegzetten zonder gaten of deuvels in de muur achter te laten.