Beurer Luchtbevochtiger

U moet hier ook rekening mee houden:

Hoe en hoe vaak moet ik Beurer luchtwassers reinigen?

Om een probleemloze en vooral hygiënische werking te garanderen, moet u uw luchtwasser regelmatig reinigen. Beurer maakt dit u zo gemakkelijk mogelijk: zodat u de apparaten van de fabrikant in een paar eenvoudige stappen en volledig kunt gebruiken Uit elkaar halen zonder gereedschap.

De waterpan en de bevochtigingsschijven moeten ongeveer Om de twee weken schoonmaken. Als de lucht bijzonder vervuild is – bijvoorbeeld tijdens periodes van hoge pollenvervuiling – moet u het proces wekelijks herhalen. U kunt de twee delen met de hand reinigen met een vochtige doek of zet in de vaatwasser. Beurer raadt aan om een zacht programma te kiezen (bijv. glasprogramma) en ervoor te zorgen dat de temperatuur de grens van 50 graden niet overschrijdt. Dan hoef je alleen maar te wachten tot de onderdelen helemaal zijn opgedroogd.

Als u bijzonder kalkhoudend water in uw huishouden heeft, moet u de verwijderbare onderdelen gebruiken naast het reinigen Ontkalken met regelmatige tussenpozen. Voor dit doel kunt u het reinigingsmiddel “Beurer Antical” gebruiken of een conventionele ontkalker gebruiken.

Welke functies bieden luchtwassers van Beurer?

Wat het scala aan functies van de apparaten betreft, verschilden de individuele modellen van Beurer niet significant van elkaar. Bij zowel de LW220 als de kleinere LW110 kun je kiezen uit drie prestatieniveaus kiezen. De laagste hiervan is geweldig als nacht- of slaapmodus vanwege het lage volume.

De snelheid die u kiest, heeft voornamelijk invloed op de reinigingsprestaties van uw luchtwasser. Bevochtiging daarentegen werkt zelfregulerend, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen. De lucht wordt zachtjes gehydrateerd en alleen tot de natuurlijke verzadigingslimiet.

Alle Beurer luchtwassers zijn uitgerust met een blauw LCD-scherm Uitgeruste. Dit laat u zien welk snelheidsniveau momenteel is geactiveerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Waterpeil aflezen. Als het water in het bad tot een einde komt, licht het display op. Een geïntegreerde waterniveausensor zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer er geen water meer in de tank zit. Dit voorkomt dat de luchtwasser stationair draait en onnodige elektriciteitskosten voor u maakt.

De fabrikant Beurer concentreert zijn luchtwassers op eenvoudige bediening en maximale veiligheid. Complexere functies zoals tijdsselectie, app-compatibiliteit of luchtkwaliteitsmetingen zijn hier niet beschikbaar. U kunt het apparaat echter koppelen met geschikte accessoires zoals een eenvoudige timer en achteraf inbouwen.

Prijs: Hoeveel kost een luchtwasser van Beurer?

Beurer luchtwassers zijn relatief goedkoop en al vanaf ongeveer 100 euro. Het prijsverschil tussen de goedkope LW110 en de iets duurdere LW220 is het gevolg van het feit dat de laatste iets krachtiger is en dus in grotere ruimtes kan worden gebruikt.

Kies je niet voor een klassieke luchtwasser, maar voor een van de 2-in-1 combinatiegereedschappen van Beurer, dan moet je wat dieper in je broekzak graven. Zo verslaat de LR330 – een combinatie van luchtreiniger en luchtbevochtiger – ca. 250 Euro om te boeken. Daarnaast zijn er kosten voor regelmatige filterwissels. Volgens de instructies van de fabrikant moet u de Filters vervangen na ongeveer 1.000 bedrijfsuren. Vervangende filters zijn voor ongeveer 20 euro online verkrijgbaar via Amazon of rechtstreeks bij Beurer.