De 4 beste temperatuurmonitoren voor huisdieren voor uw RV-avonturen in 2022

Hond die uit het raam van een camper hangt

Reizen met huisdieren is zo leuk en een geweldige manier om het gezin bij elkaar te houden tijdens lange roadtrips in je camper. Maar er zijn natuurlijk momenten waarop het gewoon niet mogelijk is om je hond of kat mee te nemen en je hem in de camper moet achterlaten.

Wanneer u Fluffy in de camper achterlaat, wilt u er zeker van zijn dat hij of zij veilig en comfortabel is. Dat is waar een temperatuurmonitor voor huisdieren kan helpen door u waarschuwingen naar uw smartphone te sturen over veranderingen in temperatuur, vochtigheid en stroomverlies.

Met een externe temperatuursensor krijgt u onmiddellijk een melding als de airconditioning in uw camper kapot gaat en het te warm of zelfs te koud wordt. Dan kunt u onmiddellijk terugkeren naar uw voertuig om uw kat of hond te redden voordat de temperatuur gevaarlijke niveaus bereikt.

Wanneer het buiten slechts mild en zonnig is, kan de temperatuur in een camper zeer snel verrassend warm worden, waardoor het leven van uw huisdier in gevaar komt. Evenzo, zelfs als er buiten slechts lichte sneeuw ligt, kan een RV-interieur snel afkoelen. Daarom is het essentieel om een temperatuurmonitor voor huisdieren in uw camper te hebben.

Met een temperatuurmonitor voor huisdieren kunt u uw hond of kat in de camper achterlaten, maar toch in de gaten houden wat er gebeurt terwijl u weg bent. Het stuurt gegevens over de temperatuur, vochtigheid, stroomstatus en aanwezigheid van water in de camper naar uw smartphone via e-mail, sms of een telefoongesprek. U stelt het veilige temperatuurbereik in en de monitor waarschuwt u wanneer uw camper zich buiten deze zone bevindt.

Na uitgebreid testen en onderzoek, ontdekten we dat de Temp Stick Temperatuur &amp Vochtigheid Sensor van Ideal Sciences (klik hier om de prijs te controleren) is het beste model in het algemeen. Het is een betrouwbare en betaalbare sensor waarop u kunt vertrouwen om de omstandigheden in uw camper nauwkeurig te controleren.

Ons team van redacteuren onderzoekt, test en beveelt onafhankelijk de beste producten aan om u te helpen navigeren wanneer u online winkelt. Dit bericht bevat gecompenseerde links en als u een aankoop doet met behulp van de meegeleverde links, kunnen we een commissie verdienen. Lees voor meer informatie onze disclaimer.
BEELD PRODUCT

Beste WiFi Pet Temperatuur Monitor

De 4 beste temperatuurmonitoren voor huisdieren voor uw RV-avonturen in 2022 1

Temp Stick WiFi Temperatuur & Vochtigheid Sensor

 • Betrouwbare en nauwkeurige sensormetingen en waarschuwingen
 • Eenvoudig in te stellen en eenvoudig te gebruiken dankzij de intuïtieve smartphone-app
 • Gemaakt in de VS met gratis e-mail en telefonische ondersteuning 7 dagen per week beschikbaar
CHECK BESTE PRIJS →

Beste cellulaire huisdiertemperatuurmonitor

De 4 beste temperatuurmonitoren voor huisdieren voor uw RV-avonturen in 2022 2

MarCELL Cellulair Monitoring Systeem

 • Real-time bewaking op afstand met directe waarschuwingen
 • Werkt op een onafhankelijk en betrouwbaar mobiel netwerk
 • Een uitgebreid dashboard monitoring systeem
BEKIJK OP AMAZON →
De 4 beste temperatuurmonitoren voor huisdieren voor uw RV-avonturen in 2022 3

RV PetSafety Temperatuurmonitor

 • Speciaal gebouwd voor het bewaken van de temperatuur van huisdieren in campers
 • Oplaadbare batterij zorgt ervoor dat deze blijft functioneren, zelfs zonder stroom
 • Schoon en eenvoudig app-ontwerp voor iPhone en Android
BEKIJK OP AMAZON →
De 4 beste temperatuurmonitoren voor huisdieren voor uw RV-avonturen in 2022 4

SensorPush Draadloze Thermometer &Hygrometer

 • Betaalbaar en moeiteloos om meerdere sensoren in uw camper aan te sluiten
 • Gegevens worden gemeten met intervallen van één minuut
 • De app is een van de meest gebruiksvriendelijke op de markt
BEKIJK OP AMAZON →

WiFi vs. Cellulaire huisdiertemperatuursensoren voor RVing

Er zijn twee hoofdtypen RV-temperatuurmonitoren voor huisdieren die u moet overwegen: die werken op WiFi en die een mobiel netwerk gebruiken.

WiFi Huisdier Temperatuur Monitoren

Een WiFi-temperatuurmonitor voor huisdieren werkt door verbinding te maken met internet via WiFi om u waarschuwingen te sturen en informatie door te geven. Om effectief te kunnen werken, is een betrouwbare internetverbinding nodig. Gastnetwerken op RV-parken zijn notoir onbetrouwbaar en vereisen soms dat u om de paar uur handmatig opnieuw verbinding maakt. Daarom raden we u aan een mobiele hotspot aan te schaffen, zoals een Verizon Jetpack om een consistentere verbinding te garanderen, ongeacht uw locatie.

Na de initiële aankoopprijs zijn de operationele kosten van een WiFi-sensor meestal goedkoper omdat u geen abonnementskosten voor mobiele data hoeft te betalen, maar de mobiele hotspot brengt wel extra kosten met zich mee. Het voordeel van het gebruik van een WiFi-monitor in combinatie met een mobiele hotspot is dat je ook andere apparaten (bijvoorbeeld laptops en smartphones) op de hotspot kunt aansluiten en gebruik kunt maken van de internetverbinding voor entertainment of zakelijke doeleinden.

Cellulaire huisdiertemperatuurmonitoren

Een cellulaire temperatuurmonitor voor huisdieren heeft zijn eigen ingebouwde mobiele netwerkverbinding die meestal betrouwbaarder is dan een WiFi-verbinding onderweg. Deze apparaten kunnen echter duurder zijn om uit te voeren, omdat ze abonnementskosten hebben om de mobiele service te onderhouden.

Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs de beste RV-temperatuurmonitoren voor huisdieren alleen machines zijn. Ze moeten met menselijk gezond verstand worden gebruikt. Laat uw huisdier niet achter in uw camper als de temperaturen extreem zullen zijn, zelfs niet met een monitor. Vergeet ook niet dat al deze RV-temperatuurbewakingssystemen voor huisdieren vereisen dat u een werkende mobiele telefoon bij de hand hebt en dat u zich binnen het mobiele bereik bevindt om waarschuwingen te ontvangen.

Beste RV Pet Temperatuurmonitor beoordelingen

1. Temp Stick WiFi Temperatuur &amp Vochtigheid Sensor: Beste WiFi Pet Temperatuur Monitor

Temp Stick WiFi Temperatuur & Vochtigheid Sensor

Met de Temp Stick WiFi Temperature &Humidity Sensor van Ideal Sciences kunt u triggers instellen voor temperatuur- en vochtigheidsniveaus en stuurt deze waarschuwingen per sms of e-mail naar uw smartphone wanneer deze veranderingen in uw RV-omstandigheden detecteert. Het apparaat kan temperaturen van -40 graden Fahrenheit tot 140 graden Fahrenheit en vochtigheid tussen 0% en 100% bewaken. U kunt waarschuwingen instellen, al uw instellingen bijwerken en historische gegevens op afstand bekijken met de intuïtieve smartphone-app die is gebouwd voor Android en iPhone om de temperatuur te controleren en te controleren.

Gemaakt in de VS en gebouwd om ook in Canada te werken, is de Temp Stick-temperatuursensor niet alleen betrouwbaar, maar ook eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk in te stellen – hij heeft slechts 2 AA-batterijen nodig om te werken en het duurt slechts 3 minuten om in te stellen. De gemiddelde levensverwachting van de batterijen is ongeveer 1 jaar, afhankelijk van hoe vaak u de sensor configureert om metingen te doen. Geen rommelige snoeren of externe stroombronnen nodig.

Het is ook vrij klein met slechts 1,42 inch x 1,23 inch x 3,5 inch. De Temp Stick is verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit) en kan onopvallend blijven en heel weinig ruimte innemen in uw camper.

Er zijn geen terugkerende abonnementskosten om de Temp Stick te gebruiken. Omdat het echter een betrouwbare WiFi-verbinding vereist om te functioneren, hebt u een speciale mobiele hotspot in uw camper nodig (zoals een Verizon Jetpack), en dit is een extra uitgave als u er nog geen hebt. Gast RV park internetnetwerken worden niet aanbevolen.

De Temp Stick is in de fabriek gekalibreerd en u kunt de metingen ook handmatig kalibreren met de offsetwaarde-instellingen in de app. De app is zeer gebruiksvriendelijk, triggers voor waarschuwingen zijn eenvoudig in te stellen en al uw historische gegevens worden automatisch opgeslagen in het cloudnetwerk, zodat u kunt inloggen en de omstandigheden in uw camper kunt bekijken terwijl u weg bent.

U kunt ook maximaal 10 contactpersonen toevoegen om waarschuwingen te ontvangen onder één account en u kunt die temperatuurwaarschuwingen aanpassen voor specifieke ontvangers.

Het apparaat kan worden ingesteld om elke 60, 30, 15, 10 of 5 minuten metingen te doen. Helaas, omdat 5 minuten het kortste interval is, is het geen echte real-time meting. Een ander nadeel is dat het de stroomstatus van uw camper niet kan controleren, dus als uw airconditioning stopt met werken vanwege stroomverlies, wordt u alleen op de hoogte gebracht wanneer de temperatuur uiteindelijk verandert. De Temp Stick kan echter worden ingesteld om u te informeren als de internetverbinding wordt verbroken.

De Temp Stick wordt geleverd met een garantie van 3 jaar en als u hulp nodig hebt, is er 7 dagen per week gratis telefonische en e-mailondersteuning beschikbaar vanaf een customer service team dat is gevestigd in de VS.

Voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare WiFi-temperatuurmonitor voor huisdieren die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, is de Temp Stick uw beste optie.

Het is betaalbaar omdat er geen abonnementskosten zijn, het is betrouwbaar en dankzij de intuïtieve smartphone-app is het ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Vergeet niet dat je een mobiele hotspot (zoals een Verizon Jetpack) in je camper nodig hebt om de Temp Stick te laten functioneren.

Klik hier om de prijs van onze #1 aanbeveling te bekijken: de Temp Stick

Pros

 • Eenvoudig in gebruik en snel in te stellen
 • Compact van formaat en werkt op batterijen
 • Intuïtieve smartphone-app
 • Gemaakt in de VS
 • Geen abonnementskosten
 • Gratis e-mail en telefonische ondersteuning 7 dagen per week

Tegens

 • Geen echte real-time rapportage. Het kortste interval voor metingen is 5 minuten.
 • Kan de vermogensstatus van uw camper niet controleren
 • Vereist een mobiel hotspotapparaat

2. MarCELL Cellulair Monitoring Systeem: Beste Cellulaire Huisdier Temperatuur Monitor

Marcell

Het MarCELL Cellular Monitoring System stelt eigenaren van gezelschapsdieren in staat om een uitgebreid scala aan omstandigheden in hun camper te controleren. Het kan temperatuur, vochtigheid, waterlekken en stroomstatus controleren en het stuurt waarschuwingen als veilige bereiken die u instelt worden overschreden via een sms- of telefoongesprek of e-mail.

Dit uitgebreide scala aan gegevensverzameling is handig voor RV-eigenaren, omdat de MarCELL u niet alleen vertelt wanneer uw ideale temperatuur of vochtigheidsniveau is overschreden, het kan u ook vertellen of uw camper stroom heeft verloren (waardoor de airconditioning niet meer werkt) of met de optionele SPuck-watersensor kan het u vertellen of er water in uw camper zit (handig als een leiding barst, bijvoorbeeld). Deze temperatuurmonitor voor huisdieren geeft betrouwbare waarschuwingen, zodat u onmiddellijk naar uw camper kunt terugkeren om uw huisdier te redden voordat de binnentemperatuur tot een gevaarlijk niveau stijgt.

De MarCELL beschikt over een app met een geavanceerd dashboard met gemakkelijk te lezen grafieken en eenvoudige instellingen om waarschuwingen te maken en te wijzigen. Het apparaat werkt door elke 10 seconden alle niveaus binnen uw camper te controleren en meldt onmiddellijk of een alarmdrempel wordt bereikt. Op voorwaarde dat alles veilig is, wordt er geen waarschuwing geactiveerd. Elk uur wordt deze informatie vastgelegd en vervolgens worden de historische gegevens elke 8 uur geüpload naar de cloud, zodat u deze online kunt bekijken.

U kunt ook betalen voor “Instant Update” -activeringen, waarmee u in realtime kunt zien wat er in uw camper gebeurt en bijgewerkte historische gegevens kunt bekijken zonder te wachten op de volgende automatische update. De “Instant Updates” kosten 25 cent per update (verkocht in pakketten van 8 voor $ 2), en ze verlopen nooit.

Het is belangrijk om nogmaals op te merken dat als een waarschuwing wordt geactiveerd omdat de temperatuur in uw camper te warm is voor uw huisdier of andere omstandigheden buiten uw veilige bereik liggen, er onmiddellijk en automatisch een waarschuwing naar uw mobiele apparaat wordt verzonden via e-mail, sms of een telefoontje. Zoals we eerder al zeiden, controleert de MarCELL de omstandigheden zeer dicht bij real-time – elke 10 seconden, om precies te zijn.

U kunt op afstand wijzigingen aanbrengen in de door u gekozen waarschuwingsinstellingen en uw waarschuwingen kunnen volledig worden aangepast. U kunt bijvoorbeeld een sms-waarschuwing instellen die naar een specifieke persoon wordt verzonden om hen te informeren dat uw stroom mogelijk is verbroken en moet worden aangepakt. Met het dashboardsysteem kunt u ook meerdere gebruikers aan het account toewijzen en opgeven welke machtigingen ze hebben (of niet hebben).

De MarCELL maakt gebruik van een ingebouwde mobiele verbinding om te werken. Er is geen bestaande telefoonlijn, WiFi of internetverbinding nodig. Vanwege de mobiele verbinding heeft de MarCELL een kleine vergoeding om de service elke maand te onderhouden. De vergoeding kan jaarlijks worden betaald tegen een goedkoper tarief of van maand tot maand wanneer dat nodig is.

Het apparaat wordt gevoed door een stopcontact met de meegeleverde ac-adapter. Het zal ook functioneren wanneer de stroom tot 48 uur uitvalt dankzij de oplaadbare back-upbatterij. De MarCELL wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, 1 jaar garantie en is ontworpen en geproduceerd in de VS.

De MarCELL is een alles-in-één RV-temperatuurbewakingssysteem voor huisdieren dat temperatuur, vochtigheid, vermogen en water kan bewaken. Het apparaat werkt onafhankelijk met een ingebouwde mobiele verbinding, zodat u geen betrouwbare WiFi hoeft te vinden. Er is een maandelijks bedrag om de mobiele service te onderhouden en de initiële kosten van het apparaat zijn duurder dan de Temp Stick. Voor eigenaren van gezelschapsdieren die volledige gemoedsrust willen en geen last hebben van de extra kosten voor betrouwbare bescherming bij het achterlaten van hun harige vriend, is de MarCELL echter moeilijk te verslaan.

Klik hier om de prijs van onze # 1 beoordeelde mobiele monitor te controleren: de MarCELL op Amazon

Pros

 • Real-time bewaking op afstand met directe waarschuwingen
 • Sms-, e-mail- en telefoongesprekken
 • Bewaakt ook waterlekken en stroomstatus
 • Werkt op een onafhankelijk en betrouwbaar mobiel netwerk
 • Een uitgebreid dashboard monitoring systeem
 • Gemaakt in de VS

Tegens

 • Abonnementskosten
 • Een van de duurdere apparaten op de markt

3. RV PetSafety Temperatuurmonitor

RV PetSafety

De RV PetSafety Temperature Monitor is een mobiel apparaat dat speciaal is gebouwd voor het monitoren van huisdieren in campers. Het apparaat bewaakt de temperatuur in uw camper en kan waarschuwingen verzenden via sms en e-mail (naar maximaal 5 gebruikers) of via in-app-meldingen wanneer de cabine de limieten overschrijdt die u hebt ingesteld. De RV PetSafety-monitor kan waarschuwingen verzenden voor temperatuur, bijna lege batterij, verlies van mobiele verbinding en stroomuitval.

Het apparaat maakt gebruik van het 4G Verizon mobiele netwerk voor connectiviteit en wordt gevoed door een stopcontact met de meegeleverde USB-adapter. Het heeft ook een back-upbatterij die ongeveer 2 dagen meegaat als er een stroomstoring is en het zal u waarschuwen als de stroom van uw camper uitvalt.

De installatie is eenvoudig en er is een peel-and-stick montagebeugelsysteem waarmee u het aan de binnenwand van uw camper kunt bevestigen waar het het minst opdringerig is. De meegeleverde app , die werkt op zowel iPhone- als Android-telefoons, heeft een schoon en eenvoudig ontwerp waardoor het gemakkelijk is om waarschuwingen te maken en instellingen te wijzigen.

Zodra u het apparaat voor het bewaken van de temperatuur van huisdieren hebt gekocht, moet u betalen voor een mobiel abonnement via de mobiele app. U kunt ervoor kiezen om het data-abonnement te kopen voor een jaarabonnement (wat de beste waarde is), een halfjaarlijks abonnement of het maandelijkse abonnement betalen zoals u gaat, dat helaas activerings- / deactiveringskosten heeft elke keer dat u de service start en stopt.

We hebben van klanten gehoord dat ze problemen hebben gehad met de technische ondersteuning die moeilijk te bereiken is en niet helpt om problemen snel op te lossen. Als u op zoek bent naar een temperatuurmonitor voor huisdieren die wordt geleverd met een betrouwbaar klantenserviceteam en geen abonnementskosten, raden we u aan de Temp Stick in plaats daarvan te gebruiken in combinatie met een hotspot.

Pros

 • Ingebouwde mobiele service
 • Speciaal gebouwd voor het bewaken van de temperatuur van huisdieren in campers
 • Oplaadbare batterij zorgt ervoor dat deze blijft functioneren, zelfs zonder stroom
 • Schoon en eenvoudig app-ontwerp voor iPhone en Android

Tegens

 • Dure lopende celabonnementskosten
 • Technische ondersteuning kan moeilijk zijn om contact op te nemen

4. SensorPush Draadloze Thermometer &Hygrometer

SensorPush |

Compatibel met zowel iPhone als Android, de SensorPush Wireless Thermometer &Hygrometer is een compacte externe temperatuurmonitor die slechts 1,57 inch x 1,57 inch x 0,65 inch meet en slechts 40 g weegt. De SensorPush werkt op een CR2477 knoopcelbatterij die meestal meer dan een jaar regelmatig gebruik biedt. De detectiecomponent van het apparaat is gemaakt in Zwitserland en garandeert kwaliteit en precisie.

Gegevens worden met tussenpozen van één minuut verwijderd en waarschuwingen worden onmiddellijk verzonden via pushmeldingen. Helaas zijn e-mail- en sms-waarschuwingen nog niet beschikbaar. Het bedrijf adviseert echter dat deze functionaliteit binnenkort komt.

Omdat de SensorPush afhankelijk is van Bluetooth en een beperkt bereik van 100 meter heeft, is het op zichzelf niet praktisch voor RV-gebruikers die hun huisdieren in hun voertuigen willen achterlaten terwijl ze andere activiteiten uitvoeren. U moet ook de SensorPush G1 WiFi-gateway en maak verbinding met een mobiele hotspot om de RV-temperatuurbewakingsmogelijkheden op afstand van dit apparaat in te schakelen. In combinatie met het gateway-apparaat kunt u uw camper overal via internet volgen en realtime updates, volledige gegevensgeschiedenis en waarschuwingen ontvangen via de SensorPush-app terwijl u niet bij uw huisdier bent. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten om de SensorPush of de Gateway cloud service te gebruiken, alles is inbegrepen in de aankoopprijs.

De WiFi Gateway kan ook verbinding maken met een onbeperkt aantal SensorPush-sensoren. Omdat de sensoren vrij draagbaar en zeer betaalbaar zijn, wilt u misschien gebruik maken van deze extra functionaliteit en meerdere sensoren tegelijk voor uw camper kopen – u kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om de temperatuur in uw vriezer en koelkast en uw RV-cabine tegelijkertijd te controleren. Meerdere mobiele apparaten (gebruikers) kunnen ook tegelijkertijd worden aangemeld bij hetzelfde Gateway-cloudaccount om uw camper te bewaken.

De SensorPush app is een van de meest gebruiksvriendelijke op de markt. Het is heel eenvoudig om verbinding te maken met de sensoren, waarschuwingen te maken en de gegevensgeschiedenis te bekijken. Het organiseren van de extra WiFi Gateway en een mobiele hotspot kan voor sommige gebruikers echter te veel gedoe zijn. Als dat u niet stoort en u meerdere temperatuurmonitoren in uw camper wilt toevoegen, is de SensorPush de meest kosteneffectieve oplossing om dit te doen.

Pros

 • Compact ontwerp
 • Betaalbaar en moeiteloos om meerdere sensoren in uw camper aan te sluiten
 • Gegevens worden gemeten met intervallen van één minuut
 • Geen maandelijkse kosten

Tegens

 • Moet worden gekoppeld met de SensorPush G1 WiFi Gateway en een mobiele hotspot voor rv-bewaking op afstand.
 • Verzendt alleen pushmeldingen voor waarschuwingen. Sms- en e-mailmeldingen zijn binnenkort beschikbaar.

Conclusie

RV-temperatuursensoren kunnen uiterst nuttige hulpmiddelen zijn om honden- en kattenbezitters flexibiliteit te bieden bij het reizen met huisdieren. Er zijn momenten waarop u uw huisdier in uw camper moet achterlaten als u onderweg bent. Wanneer u dat doet, kan een RV-temperatuurmonitor u helpen de omstandigheden in uw camper te controleren, zodat u weet dat uw huisdier veilig en comfortabel is terwijl u weg bent. Het is belangrijk om een apparaat te kiezen dat betrouwbaar, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk is.

Na het beoordelen van de beste RV-temperatuurmonitoren voor huisdieren op de markt, staken twee modellen boven de rest uit- de Temp Stick WiFi temperatuur- en vochtigheidssensor en de MarCELL Cellulair Monitoring Systeem.

Beide apparaten hebben gebruiksvriendelijke apps en bieden betrouwbare waarschuwingen voor bewaking op afstand, dus welke u ook kiest, u kunt tijd doorbrengen weg van uw harige vriend die de bezienswaardigheden verkent en boodschappen doet, verzekerd dat hun comfort wordt verzorgd.

Het is belangrijk om uw temperatuurbewakingssysteem voor huisdieren vooraf in uw camper te testen op een warme dag ZONDER uw huisdier om er zeker van te zijn dat het correct werkt. Maak jezelf tegelijkertijd vertrouwd met de waarschuwingen en meldingen en stel ze in zoals jij dat wilt.