Elektrische haard met LED – verlichtingstechnologie voor bedrieglijk echte vlammen

Elektrische open haard LED

Elektrische haarden, die zijn ontworpen met LED-technologie, genieten een grote populariteit onder de algemene bevolking. Bijna geen enkele andere technologie weet te overtuigen met betrekking tot het vlamresultaat zo overtuigend als de slimme en geavanceerde verlichtingstechnologie. Hoewel er andere benaderingen op de markt zijn voor elektrische haarden die ook een realistisch vlampatroon bieden, kan LED-technologie zeker de meest gebruikte worden genoemd.

Hoe echt zien de vlammen van een elektrische haard met LED eruit?

Het vuur van een echte open haard kan heel goed worden nagebootst met de technologische benaderingen die momenteel op de markt heersen. Hoewel een echte open haard veel geeft op het gebied van authenticiteit en charme, kunnen de resultaten van een elektrische kachel heel goed bijblijven en tegelijkertijd overtroeven met veel onverslaanbare voordelen. Vooral Elektrische haarden met LED zijn erg populair op de markt omdat ze erin slagen om zonder veel moeite een realistisch beeld van een open haard te genereren. Met zo’n aankoop weet je zeker dat de gezelligheid en het comfort snel in je huis komen wonen.

Kesser elektrische haard met LED haard effect

Aanbieden

KESSER® Elektrische Open haard met Ventilator Kachel &afstandsbediening 2000 W Elektrische Open haard Elektrische Verwarming...
KESSER® Elektrische Open haard met Ventilator Kachel &afstandsbediening 2000 W Elektrische Open haard Elektrische Verwarming…

  • KRACHTIGE VERWARMINGSNIVEAUS: De elektrische haard levert 2000W vermogen…
  • BEDRIEGLIJK ECHT: Wanneer ingeschakeld, komt een prachtige vlamillusie tot leven, waardoor de kamer in schemerige …
  • MILIEUVRIENDELIJK EN GEMAKKELIJK TE REINIGEN: De…

Met zijn LED elektrische haard is Kesser erin geslaagd om de punten van design en functionaliteit tot in de perfectie samen te voegen. De tijdloze uitstraling van de elektrische kachel kan zich zeker uitstekend laten gelden in elk interieurontwerp met een brede blik in de toekomst. Het slimme apparaat wordt geleverd met 2 verwarmingsniveaus, die zijn verdeeld in 1000 watt en 2000 watt.

Dit betekent voor u dat u het hele jaar door, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunt beslissen met welk vermogen het apparaat moet worden bediend. Schakel de verwarmingsfunctie in de zomer uit en laat u inspireren door de idyllische drukte van de vlammen. De LED-technologie garandeert u een echt vlammenspel. De montage is moeiteloos en tijdbesparend.

Hoe werkt de technologie van een elektrische haard met LED?

Elektrische haarden vervaardigd met LED-technologie zijn ook bekend op de markt als “Opti-Flame technologie”. Zodat het effect van een echte open haard zo hoog mogelijke kwaliteit kan worden gesimuleerd, roterende spiegels en geavanceerde LED-lampen worden gebruikt in het apparaat.
De gebogen spiegels in het elektrische fornuis worden tijdens het rotatieproces verlicht door de LED’s. De onregelmatige aard van de spiegel zorgt ervoor dat de lichtstralen die erop inwerken meerdere keren worden gebroken. Het resultaat van deze gebeurtenis kun je op indrukwekkende wijze waarnemen in je model op de donkere achterwand. Er ontstaat een realistisch vlammenspel.

Zijn de LED’s eenvoudig te vervangen indien nodig?

De meeste ingebouwde LED’s zijn van hoge kwaliteit, dus je kunt een defect bijna uitsluiten. Toch kan het van tijd tot tijd gebeuren dat een van de lampen binnenin breekt en vervangen moet worden. De apparaten zijn meestal zo ontworpen dat een snelle en ongecompliceerde uitwisseling niets staat in de weg. Dit is niet alleen handig in geval van een defect, omdat veel fabrikanten elektrische haarden voorzien van conventionele gloeilampen. Vervang ze gewoon zelf en vervang ze door energiebesparende en effectieve LED-lampen.

Klarstein “Studio 2” elektrische haard met LED

Klarstein Studio-2 - Elektrische haard, Ventilatorkachel, Elektrische haard, Vlam illusie, 1000/2000...
Klarstein Studio-2 – Elektrische haard, ventilatorkachel, elektrische haard, vlam illusie, 1000/2000…

  • AANGENAAM WARM: Elegante vuurmagie voor een romantische sfeer het hele jaar door. De elektrische haard Studio-2 van Klarstein ontsteekt aangenaam warme…
  • LUXE: Wie zegt dat open haarden niet in een modern appartement passen? Met de Klarstein Studio-2 Elektrische Haard komt de elegante toevoeging aan…
  • VLAM ILLUSIE: Alle ogen richten zich direct op de bedrieglijk echte LED vlam illusie. Dit kan volledig onafhankelijk van de ventilatorkachel.

Het bedrijf Klarstein laat met het model “Studio 2” op een perfecte manier zien dat een LED elektrische haard in een nobel kledingstuk langs kan komen. De witte look straalt elegantie en klasse uit en de technische componenten kunnen dit verworven karakter verder onderstrepen. De elektrische kachel heeft in totaal 2 verwarmingsniveaus, die uiteenvallen in 1000 watt en 2000 watt.

Schakel gewoon de 2 verwarmingsfunctie uit in de warmere maanden en blijf kijken naar de vlammen die spelen. De meegeleverde afstandsbediening geeft al aan dat het gehele gebruik van de “Studio 2” een uiterst comfortabele touch heeft. Maak uw moderne appartement nog moderner met de LED elektrische haard.

Worden LED’s ook gebruikt in de elektrische haard buiten het vlammenspel?

LED’s worden ook geïnstalleerd door de fabrikanten, afgezien van het eigenlijke vlammenspel. Zo zijn op veel modellen zogenaamde “backlight LED’s” te vinden, die ervoor zorgen dat de achtergrond ook in het juiste licht wordt gezet. Bij de meeste elektrische kachels heb je als gebruiker dan de kans om vrij te beslissen welke kleur er moet verschijnen.

Sommige versies kunnen ook worden geconfigureerd om automatisch van kleur te veranderen. Dat is al charme-spuitende vuren van de LED elektrische haard, kan verder worden versterkt door de onopvallend geïnstalleerde lichten op de achtergrond.

Hoe wordt de gloed van de decoratieve elementen gegenereerd in een elektrische haard met LED?

Zodat niet alleen de vlammen van een echte open haard worden gesimuleerd, is het essentieel om een hoogwaardige decoratie te bieden voor een elektrische open haard met LED. Dit betekent dat het hele gebied rond het vuur er ook authentiek uit moet zien. Om dit doel te bereiken, zijn extra LED’s ingebouwd in de decoratieve elementen van de elektrische haarden op veel modellen. Gloeiende stenen en boomstammen laten het geheel er vele malen echter uitzien en de vlammen versmelten met de achtergrond.

Geur elektrische haard met LED, inclusief afstandsbediening

Aanbieden

RICHEN Ladina Elektrische haard - Elektrische haard met verwarming 1000/2000 W, realistische...
RICHEN Ladina Elektrische haard – Elektrische haard met verwarming 1000/2000 W, realistische…

  • ORIGINEEL HAARDEFFECT: Realistische open haard door 3D-effect. Levensechte weergave van hout en sintels. Geweldige thermische ervaring dankzij schakelbare…
  • VERWARMING: Echt haardgevoel dankzij verwarming. Het verwarmingsvermogen kan in 2 fasen (1000/2000 W) worden ingeschakeld en is ook gemakkelijk geschikt voor grotere ruimtes.
  • AFSTANDSBEDIENING: Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening, 3D-vlameffect, LED-verlichting, ventilatorkachel, temperatuur, timer en …

De elektrische haard van Riechen uitgerust met LED-technologie staat voor veiligheid, functionaliteit, betrouwbaarheid en authenticiteit. De open haard brengt u veel comfort in uw eigen 4 muren, zodat u het hele jaar door het spel van de vlammen kunt bekijken. In de koudere maanden heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen het verwarmingsniveau van 1000 watt en 2000 watt en de ruimte snel op te warmen.

De LED-lichtstrip die onopvallend in de elektrische haard is geplaatst, reflecteert de individuele creatieve vrijheid van het apparaat. Kies uit in totaal 13 verschillende kleuren en laat de achtergrond van de elektrische haard comfortabel verlichten. Het hoogwaardige en elegante ontwerp rondt het algehele profiel vakkundig af.