Elektrosmogbescherming – Deze mogelijkheden bestaan

Een effectieve bescherming tegen elektrosmog kan op vele manieren worden bereikt. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld om de bron van blootstelling aan straling te isoleren en zo te voorkomen dat elektrische, magnetische en elektromagnetische straling hebben een negatief effect op het lichaam kunnen. De verscheidenheid aan producten op dit gebied is nu zeer uitgebreid, een vergelijking is de moeite waard.

Zo werkt afscherming tegen elektrosmog

Door het brede scala aan producten vindt u een effectieve elektrosmog afscherming kom soms producten tegen die hun belofte in de praktijk niet nakomen. Lees daarom zeker de Beoordelingen en getuigenissen van andere klanten om het effectieve van het ineffectieve te kunnen onderscheiden.

De beste producten voor het afschermen van elektrosmog zijn meestal gebaseerd op de Principe van de kooi van Faraday. Een bekend voorbeeld in deze context is de bliksem die inslaat op een auto. Er is dus geen potentieel gevaar voor de bewoners, omdat zij getroffen worden door een Mouw gemaakt van geleidend materiaal gesloten aan de zijkant zijn omsingeld.

Afschermingsproducten tegen elektrosmog maken hier gebruik van. Ze bieden zowel elektrische afscherming als afscherming tegen elektromagnetische velden. Dit wordt bereikt door het vormen van wervelstromen in de elektrische geleiderwaaruit het product is gemaakt. Ze gaan de elektromagnetische straling van elektrosmogbronnen tegen en beschermen zo omstanders.

Opgemerkt moet echter worden dat effectieve afscherming alleen wordt gegeven als de elektrosmogbron volledig afgesloten is. Een goed voorbeeld uit de praktijk is elke in de handel verkrijgbare magnetron. Deze heeft meestal een metalen kookkamer en een resonantiezegel aan de deur bevestigd. Deze componenten maken het mogelijk geen microgolfstraling doordringen.

Het beste product voor afscherming tegen elektrosmog

In ons dagelijks leven staat het erom bekend dat we omringd zijn door talloze apparaten die hoogfrequente elektromagnetische straling uitzenden. Deze omvatten bijvoorbeeld smartphones en andere wi-fi-apparaten. Het is echter niet mogelijk om de klok rond in een kooi van Faraday te verblijven. Maar we kunnen ons het principe voorstellen op een andere manier doe er je voordeel mee.

Zo’n kooi beschermt mensen binnenin niet alleen tegen straling, maar voorkomt ook dat er straling uit ontsnapt – vergelijkbaar met de magnetron. Met eenvoudige middelen kunt u zo’n kooi gebruiken voor uw smartphone, laptop en andere apparaten. Zo is het NSAFES afschermingsdoek in de handel verkrijgbaar.

Deze bestaat uit koper- en nikkeldraden, geweven in polyester. Van de Fleece voor afscherming tegen elektrosmog met een beetje vakmanschap tassen voor de smartphone en de laptop of een elektrosmog gordijn kan worden gemaakt. Dus u effectief te beschermen tegen de straling van veren in en om het huis.

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje omslachtig dat de juiste afschermingsproducten nog steeds in eigen huis moeten worden vervaardigd, dus het afschermende vlies is tot op zekere hoogte alleen de Grondstof is. Houd er echter rekening mee dat dit tal van mogelijke toepassingen opent. Deze gaan veel verder dan het afschermen van tassen voor smartphones, bijvoorbeeld als Afschermingscomponent op wanden en plafonds.