Kleine luchtbevochtigers voor op tafel

Luchtbevochtiger voor op tafel

Als je soms last hebt van droge slijmvliezen en een schrale keel, kan vochtige lucht je klachten verlichten. Om de luchtvochtigheid te verhogen, bieden luchtbevochtigers snelle en eenvoudige hulp. Kleine modellen zijn compact genoeg om op uw bureau te worden geplaatst en bieden een aanzienlijke verbetering in uw directe omgeving.

Welke technologie maakt minibevochtigers mogelijk

Om de grootte van luchtbevochtigers te verkleinen, gebruiken veel apparaten Ultrasone verstuivers , die water afbreken in kleine druppeltjes en de lucht door de mist bevochtigen. Een groot voordeel van deze vernevelaars is dat ze zeer rustig en kan dus ook op uw werkplek worden gebruikt zonder u te storen. Net als bij andere luchtbevochtigers zijn ultrasone verstuivers gevoelig voor Contaminatie: U moet het apparaat regelmatig reinigen om te voorkomen dat ziekteverwekkers zich nestelen en in de lucht terechtkomen. Reiniging is ook noodzakelijk omdat het gebruik van hard water Kalkaanslag die de werking van het apparaat beperken.

In principe dragen ultrasone luchtbevochtigers het risico dat er meer water als nevel wordt uitgestoten dan daadwerkelijk door de lucht kan worden geabsorbeerd: de luchtvochtigheid kan gemakkelijk waarden boven de 60% bereiken, wat als onaangenaam vochtig kan worden ervaren en schimmelgroei op de muren bevordert. Met tafelbevochtigers is dit risico echter zeer laag, omdat de bevochtigingsprestaties zeer laag zijn vanwege het kleine formaat. In het beste geval, in zeer kleine afgesloten kamers, een Overbevochtiging een probleem worden.

Kleine luchtbevochtigers moeten regelmatig worden bijgevuld

Het grootste deel van het volume van tafelbevochtigers dient als een watertank: hoe meer vloeistof het bevat, hoe minder vaak u water hoeft bij te vullen. Terwijl grote vloerbevochtigers tankcapaciteiten van enkele liters hebben en daarom slechts één of twee keer per week hoeven te worden bijgevuld, hebben minibevochtigers voor uw tafel vaak slechts een capaciteit van enkele 100 ml, dus meestal moet water worden toegevoegd na ongeveer 6-12 uur looptijd.

Sterk effect als luchtverfrisser

Kleine luchtbevochtigers kunnen dicht bij u op een tafel worden geplaatst, zodat u zelfs in grotere ruimtes nog steeds profiteert van de nabijheid en een aangenaam vochtigere lucht voelt. Om het effect te versterken, bieden de meeste luchtbevochtigers ook aan om geurolieadditieven in de kamerlucht te verspreiden om geurige geuren te verspreiden die bijvoorbeeld een ontspannend effect op u hebben.

Productpresentatie: Kleine luchtbevochtigers

Om u een overzicht te geven van het assortiment luchtbevochtigers die compact genoeg zijn voor uw bureau, hebben we een aantal producten geselecteerd die hiervoor geschikt zijn.

Easehold luchtbevochtiger

Deze houten vaas is al visueel een blikvanger en verfraait uw huis, ongeacht of u de ultrasone verstuiver inschakelt of niet. Door geurolie toe te voegen, kunt u deze tafelbevochtiger van Easehold* ook gebruiken als aromaverspreider. U kunt kiezen tussen twee bedrijfsfasen: continue bevochtiging van de lucht en intermitterende nevelvorming. Een gevulde watertank bevat 400 ml en gaat 10 uur mee in de intervalmodus; met continue werking dienovereenkomstig korter is gedurende 6-8 uur. Het stroomverbruik is bijzonder laag met 14 W.

Easehold Aroma Diffuser 500ML Stille Koude Mist Luchtbevochtiger Ultrasone Olie Geuren...
Easehold Aroma Diffuser 500ML Stille Koude Mist Luchtbevochtiger Ultrasone Olie Geuren…

  • Stijlvol uiterlijk: vaasvormig ontwerp met houtnerfafwerking, eenvoudig maar stijlvol, past overal in als een decoratief stuk. Kan worden gebruikt als…
  • Luchtbevochtiger & Aroma etherische olie diffuser, twee functies gecombineerd in één, nuttig product voor het houden van de juiste luchtvochtigheid en het opfrissen van de…
  • Tijdinstelling en mistregeling: Wordt geleverd met 4 timerinstellingen (1H / 3H / 6H / Continue modi) en sterke of zwakke mistopties. In de cyclus van de bodem…

Signstek Luchtbevochtiger

De LuMet een voetafdruk van 10 x 10 cm is ftbefeuchter van Signstek* een van de kleinste modellen die je overal kunt plaatsen. Met een stoeprandgewicht van minder dan 500 g kunt u deze tafelbevochtiger zelfs gemakkelijk meenemen op reis. Door het compacte ontwerp is de watertank echter erg klein met een volume van slechts 120 ml. Met zeven gekleurde LED’s en een olieverspreider kunt u het apparaat ook gebruiken voor aromatherapie en uw kamers vullen met gekleurd licht en geurige geuren.

InnoBeta Ultrasone Luchtbevochtiger

Deze druppelvormige tafelbevochtiger van InnoBeta* geeft door zijn uiterlijk al de indruk van vochtigere lucht. Door het ontwerp wordt de mist schuin omhoog uitgestoten in een bepaalde richting, waardoor zelfs op een grotere afstand of laag vermogensniveau een intens effect voelbaar is. Met een inhoud van 2,4 l is dit model al vrij groot. Bij continu bedrijf moet water ongeveer elke 12 uur worden bijgevuld. Een steenfilter is in het apparaat geïnstalleerd, maar het heeft geen speciaal filtereffect tegen ziektekiemen of fijnstof.

Aanbieden

Luchtbevochtiger, ultrasone koele mist met filter voor baby's, kinderen, de hele nacht door,...
Luchtbevochtiger, ultrasone koele mist met filter voor baby’s, kinderen, de hele nacht door,…

  • Stressvrij &zonder vragen gratis vervanging! Wij bieden een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u niet helemaal tevreden bent,…
  • Stil en stil: Met de ultrasone technologie die storende geluiden vermijdt, kunt u genieten van uw slaap en comfortabel gebruik maken van de…
  • Stabiel en duurzaam: De 2,4-liter watertank zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger gedurende 12 uur stabiele koele mist produceert.

Philips HU4706 Tafelbevochtiger

Een uitzondering onder de compacte apparaten is de tafelbevochtiger HU4706 van Philips*: in tegenstelling tot de meeste andere modellen maakt deze geen gebruik van ultrasone verstuiving om de lucht te bevochtigen, maar vertrouwt hij op koude verdamping van water bij kamertemperatuur. Dit proces zorgt ervoor dat de verhoogde luchtvochtigheid tussen de 40 en 60% blijft, wat als ideaal wordt beschouwd. Deze luchtbevochtiger is bovendien uitgerust met een NanoCloud filtermat, die ervoor zorgt dat er 99% minder bacteriën worden uitgestoten dan bij conventionele ultrasone verstuivers. Met een capaciteit van 1,2 l is deze unit ontworpen voor ruimtes tot 15 m².