Mobiele luchtbevochtiger met oplaadbare batterij of batterij

mobiele luchtbevochtigers

Gebruik je de voordelen van een luchtbevochtiger thuis om een droge keel te voorkomen, en ben je nu op zoek naar een oplossing om op vakantie rustiger adem te halen in vochtige lucht? Luchtbevochtigers op batterijen hebben geen kabels nodig en kunnen overal mee naartoe worden genomen. Zelfs in uw huis kunt u profiteren van het feit dat luchtbevochtigers met batterijen mobieler zijn dan apparaten met een stekker: het maakt het veel gemakkelijker om van locatie te veranderen, zodat u bijvoorbeeld overdag de lucht in de studeerkamer en woonkamer kunt bevochtigen voordat u het apparaat ’s avonds in de slaapkamer plaatst.

Hoe een luchtbevochtiger mobiel wordt

Conventionele luchtbevochtigers zijn groot en zwaar en kunnen alleen worden bediend met een stopcontact. Kleinere apparaten geven u een hogere mate van flexibiliteit omdat ze in elke kamer kunnen worden bediend en u een mobiele luchtbevochtiger mee kunt nemen op reis. De mobiele modellen werken zelfs in je auto als je daar ook last hebt van droge lucht. Merk echter op dat daar een sterker effect merkbaar is vanwege het lage luchtvolume.

Mobiele luchtbevochtigers gebruiken vaak ultrasone technologie om water te vernevelen, omdat hiervoor geen grote ventilatoren nodig zijn en ook de Laag stroomverbruik is. Deze lage vraag naar elektriciteit maakt ook het gebruik van batterijen of accu’s in plaats van netstekkers mogelijk. Afhankelijk van het model is continue werking mogelijk gedurende meer dan 10 uur; In de regel wordt de maximale looptijd in eerste instantie beperkt door de vulhoeveelheid van het waterreservoir voordat de batterijlading afneemt.

Om luchtbevochtigers compact en lichtgewicht te maken, is de grootte van de Watertanks klein Gehouden. Dit vereist vaker waterverversingen, maar vullen is heel eenvoudig omdat u het volledige apparaat mee kunt nemen.

Genghuihui Luchtbevochtiger

De mini-luchtbevochtiger van Genghuihui* is ontworpen voor gebruik in aromatherapie: een krachtige ultrasone vernevelaar vernevelt water- en geurolieadditieven om frisse lucht in uw kamer te creëren. Een microporeuze filterinzet moet helpen om bacteriën vast te houden en zo de hygiëne te verbeteren. Deze luchtbevochtiger wordt gevoed door USB en is dus goed te gebruiken in de auto of op het werk; het wordt aanbevolen voor gebieden tussen 10 en 20 m².

Rotix Luchtbevochtiger

De Rotix benchtop luchtbevochtiger* maakt gebruik van met water doordrenkte vliesvinnen om de luchtvochtigheid te verhogen, wat een iets groter ontwerp met een hoogte van 30 cm vereist. Het apparaat werkt zeer stil en kan worden bediend met vier C-batterijen of oplaadbare batterijen. Eén lading duurt ongeveer 20 uur continu, wat overeenkomt met ongeveer twee tankvullingen van elk 800 ml. Het bereik wordt gegeven als ongeveer 2 m; de luchtbevochtiger moet daarom dicht bij uw werkplek staan.

Fancii Travel Luchtbevochtiger

De draagbare minibevochtiger van Fancii* streeft een bijzonder geavanceerd concept na: om nog meer ruimte en gewicht te besparen, wordt de watertank volledig weggelaten. In plaats daarvan maakt het productontwerp het mogelijk om conventionele plastic flessen (0,5 liter) te gebruiken, omdat ze in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Hierdoor weegt deze mobiele luchtbevochtiger slechts 100 g met een afmeting van 13 x 10 x 4 cm en kan dus in elke reistas worden meegenomen. Een ultrasone verstuiver is geïnstalleerd in het model en WX2-luchtfilters worden ook gebruikt. Werking met drie AA-batterijen duurt ongeveer 18 uur; opladen via USB is mogelijk.

Fancii Mini Draagbare Luchtbevochtiger Reizen, USB of Batterij Powered - Persoonlijke...
Fancii Mini Draagbare Luchtbevochtiger Reizen, USB of Batterij Powered – Persoonlijke…

  • Converteert een enkele standaardformaat waterfles (0,5 L) in een vochttank
  • PureMist ultrasone technologie werkt onder de limiet van 15 decibel om schone, vochtige lucht stil en snel uit te werpen
  • Een compacte en lichtgewicht minibevochtiger, perfect voor gebruik in slaapkamer, kantoor, auto, hotel, tent of zelfs vliegtuig