Pro Breeze Luchtontvochtiger

Pro Breeze heeft veel verschillende luchtontvochtigers in de aanbieding, waarvan sommige aanzienlijk verschillen in termen van prestaties, functies en uiterlijk. Zodat u het juiste apparaat voor u kunt vinden, vindt u hier antwoorden op de belangrijkste vragen voordat u koopt.

Pro Breeze luchtontvochtigers gebruiken

Pro Breeze luchtontvochtigers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen ze niet alleen helpen na waterschade, maar ook met de Drogen van wasgoed steunen. Hier kunt u ontdekken waar de luchtontvochtigers nog meer voor gebruikt kunnen worden.

Na waterschade

Waterschade in de vorm van een gesprongen leiding is vervelend voor alle betrokkenen. Vocht verspreidt zich in de kamer en is moeilijk uit muren en vloeren te krijgen. Nadat de schade grotendeels is hersteld, heeft het drogen van de ruimte de hoogste prioriteit.

Een krachtige luchtontvochtiger of zelfs bouwdroger helpt overtollig vocht absorberen en om de kamer te ondersteunen bij het drogen.

In geval van schimmel in het appartement

Schimmelsporen verspreiden zich precies daar waar vocht heerst. Pro Breeze luchtontvochtigers zijn ideaal voor het verwijderen van de voedingsbodem uit schimmel. Ze verminderen de luchtvochtigheid in de kamer en geven schimmel geen kans om zich te verspreiden.

De luchtontvochtiger is zowel geschikt als preventieve maatregel als als oplossing tegen reeds bestaande schimmel. Schimmelsporen kunnen zich slechts met moeite verspreiden. Bovendien moeten reinigingsmiddelen die gespecialiseerd zijn in schimmel worden geraadpleegd. Als de schimmel al over een groot gebied aanwezig is, is vaak een specialist nodig.

Bij het drogen van de was

De luchtvochtigheid stijgt snel zodra er natte was in de kamer is. Door de verhoogde luchtvochtigheid is het echter moeilijk om de was snel gedroogd te krijgen. Een luchtontvochtiger is perfect geschikt voor precies dit doel.

Het vocht dat uit het wasgoed komt, wordt direct opgenomen en kan via de geïntegreerde watertank worden uitgegoten. Vanwege het feit dat de luchtvochtigheid Constant laag gehouden , is het mogelijk dat het wasgoed veel sneller droogt.

Om nare geurtjes te verminderen

Slechte geuren en muffe geuren hebben vaak een specifieke oorzaak – vocht. Als de luchtvochtigheid in de ruimte afneemt, betekent dit automatisch dat nare geurtjes na verloop van tijd afnemen.

Na het douchen of baden

Na de warme douche is niet alleen de badkamer vol nevel, maar ook de spiegels en ramen zijn beslagen. Als u nu de kamer verlaat, is de schimmel op de lange termijn gegarandeerd. Deze nestelt zich graag in siliconen voegen in de douche. Een luchtontvochtiger kan al gebruikt worden tijdens en na het douchen om Vermijd vochtnevel of om te verminderen.

Plaatsing van Pro Breeze luchtontvochtigers

Niet alleen in uw eigen huis, maar ook onderweg kunnen de luchtontvochtigers van het bedrijf Pro Breeze uitstekend worden gebruikt. De volgende locaties zijn bijzonder geschikt.

Huisvesting

We brengen het grootste deel van de dag door in de woonkamer. Als het gezin hier samenkomt, stijgt tegelijkertijd ook de luchtvochtigheid in de kamer. Om het risico op schimmelgroei te voorkomen, is het gebruik van een luchtontvochtiger ideaal. Deze wordt bij voorkeur vrij in de ruimte geplaatst en heeft voldoende afstand tot omringende objecten.

Badkamer

In de badkamer is er waarschijnlijk een grotere luchtvochtigheid dan in andere kamers. Douchen, baden of ’s ochtends de was ophangen kan ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid snel stijgt. In de badkamer moet het apparaat ook gratis zijn en indien mogelijk in het midden geplaatst worden. Op deze manier kan de omgeving gelijkmatig worden bevrijd van vocht.

Kelder

De kelder ziet er meestal donker, vochtig en af en toe een beetje muf uit. Als u een van die mensen bent die de kelderkamers zo zelden mogelijk bezoekt, moet u overwegen een luchtontvochtiger te kopen. Kleine apparaten kunnen op een tafel worden geplaatst, grotere apparaten direct op de vloer.

Slaapkamer

Terwijl we slapen, produceren we zweet, dat vrijkomt in de omgevingslucht. Een luchtontvochtiger kan hier voor de nodige balans zorgen. Zorg er bij het plaatsen van elk model voor dat des dit wordt niet in een kast of iets dergelijks geplaatst. De luchtontvochtiger moet bijvoorbeeld op een kleine tafel of zelfs vloer om zijn volledige kracht te kunnen toepassen.

Auto of caravan

Toegegeven – de meeste mensen zijn op zoek naar een luchtontvochtiger voor het interieur of het appartement. Maar zelfs op de weg is het vaak nodig om beslagen ramen te verminderen en het risico op schimmel in de auto te minimaliseren.

Voor dit doel wordt de luchtontvochtiger op een stabiel oppervlak geplaatst en in gebruik genomen.

Cleaning Pro Breeze luchtontvochtiger

De luchtontvochtiger moet met regelmatige tussenpozen worden gereinigd. Het geabsorbeerde vocht kan na een bepaalde tijd afzettingen veroorzaken, die de levensduur van de luchtontvochtiger kunnen beïnvloeden. Een goede reiniging is bijzonder belangrijk.

Het apparaat schoonmaken

Het schoonmaken van het apparaat is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een vochtige, robuuste doek. Omdat bijna uitsluitend de tank in contact komt met het water, wordt het apparaat aanzienlijk minder blootgesteld aan invloeden van buitenaf en is het daarom gemakkelijker schoon te maken.

Reinigen van de watertank

In tegenstelling tot het apparaat zelf wordt de watertank veel vaker blootgesteld aan vocht. Na verloop van tijd vormen zich hardnekkige afzettingen. Met een natte doek of een grove spons kunnen de eerste vuildeeltjes worden verwijderd. Vervolgens kunnen huismiddeltjes, zoals citroen of azijn, in de tank worden verdund.

Deze hebben een desinfecterende werking en maken zelfs de meest hardnekkige deeltjes los. Bij het schoonmaken moet u er echter voor zorgen dat u de behuizing niet beschadigt met de grove spons. Krassen en groeven dragen bij aan het feit dat Bacteriën kunnen gemakkelijker worden bevestigd en vormen zo nog meer deposito’s.

Kunnen Pro Breeze luchtontvochtigers de gezondheid verbeteren?

Van Pro Breeze luchtontvochtigers is aangetoond dat ze de gezondheid verbeteren en bijdragen aan het welzijn. Op deze manier elimineren de luchtontvochtigers alle voorwaarden voor schimmelvorming en dragen zo bij aan het feit dat vooral mensen met luchtwegaandoeningen zich aanzienlijk gezonder voelen.

Vochtige en beklemmende lucht wordt ook vermeden in de kamer. Dit heeft als voordeel dat we veel beter kunnen ademen. Omdat sommige Pro Breeze-modellen ook een luchtzuiverende werking hebben, worden mijten en stof ook uit de omgevingslucht verwijderd.