Stralingsverwarmers voor de serre – warme momenten voor het glazen panorama

Stralingsverwarmers in de serre

Mensen die een wintertuin hun eigen kunnen noemen, willen meestal zoveel mogelijk tijd doorbrengen voor het glazen panorama. Beschut tegen de wind en comfortabel, wordt te allen tijde het uitzicht naar buiten gegeven, zodat de drukte in de buitenruimte altijd kan worden gevolgd. De veelal grootschalige glasbekleding heeft echter ook zijn donkere kanten en meestal komen deze vooral in de winter aan het licht.

Wanneer de buitentemperaturen dalen, willen veel gebruikers een effectieve technologie , wat een verblijf in het koelere seizoen nog steeds mogelijk maakt. De stralingsverwarmer voor de serre is het krachtige antwoord op deze noodkreet.

Snel klaar voor gebruik, het brengt de verloren warmte binnen een zeer korte tijd terug. We hebben alle informatie voor u verzameld, zodat u voorbereid bent op de aankoop van het nuttige en volwassen apparaat.

Voor wie is een stralingsverwarmer voor de serre bijzonder geschikt?

Stralingsverwarmers voor de serre moeten iedereen hebben die de gebruiksperiode binnen hun eigen serre gedurende het warme seizoen wil verlengen. Omdat veel serres geen permanent geïnstalleerde verwarming hebben, omdat het een latere verlenging is, wordt het verblijf in de winter meestal geweigerd. Dit is precies waar de nuttige eigenschappen van een serre-stralingsverwarmer in het spel komen.

Maar niet alleen het koelere seizoen kan problemen veroorzaken op het gebied van temperaturen. De periode van de lente tot de herfst kan ook van tijd tot tijd kouder van aard zijn, dus dat gebruik is ook hier aan te raden. Met de aankoop van een Stralingsverwarmer voor de wintertuin flexibiliteit creëren.

Welke technologie zit er achter een serre-stralingsverwarmer?

Omdat het gevaar van een gaskachel binnenshuis gewoon te groot is, moet u op zoek naar een elektronische aanpak bij het zoeken naar een apparaat. Omdat het gas zich in grote hoeveelheden in de ruimte kan verzamelen en er onder andere koolmonoxidevergiftiging kan optreden, wordt een dergelijke aanpak sterk afgeraden.

De elektronische infrarood stralingsverwarmers daarentegen brengen de warmte binnen zeer korte tijd en zonder enig risico de serre in. Het maakt niet uit of u het infraroodapparaat buiten of binnen wilt gebruiken, want de stralingsverwarmer alleen met elektriciteit wordt bediend, u hoeft zich geen zorgen te maken over uitlaatgassen.

Wat is de beste manier om een stralingsverwarmer voor de serre te bevestigen?

De markt voor vloerverwarming binnenshuis is verdeeld in verschillende modellen, die allemaal ook worden geleverd met hun eigen type montage. Gelukkig zorgt deze basissituatie ervoor dat iedere klant optimaal kan reageren op de heersende omstandigheden in zijn woning. Zorg ervoor dat je de perfecte bevestigingsmethode zullen voor zichzelf gevonden worden. Doorgaans zijn de volgende opties beschikbaar:

  • Standverwarming
  • Plafond stralingsverwarmers
  • Wandverwarmers

Kijk voordat je koopt een kijkje in je serre en beslis welke bijlage geschikt is voor jou. Waar sommige soorten bedoeld zijn voor permanente plaatsing, kunnen varianten zoals de standkachel ook heel flexibel worden ingezet in andere ruimtes of buitenruimtes. Hierbij is het belangrijk om persoonlijke voorkeuren en eisen vooraf af te wegen.

Is de kracht van de serre stralingsverwarmer voldoende om de hele ruimte te verwarmen?

Let bij het kopen van een stralingsverwarmer op het opgegeven aantal watt. Op basis hiervan kun je grofweg zien voor welke kamergroottes het apparaat geschikt is. In de regel wordt de enige verwarming van zeer grote kamers niet aanbevolen, omdat er te veel energie nodig is en het apparaat niet voor dergelijke doeleinden is gemaakt. In de meeste gevallen wordt de stralingsverwarmer gebruikt in zulke grote ruimtes als bijverwarming zodat een extra warmtewinst wordt bereikt.

Aan de andere kant is dit anders bij gebruik in kleine tot middelgroteen kamers, zoals ook het geval is met een serre. Omdat stralingsverwarmers altijd een minimum aantal van 1000 watt kunnen hebben, kunt u er zeker van zijn dat de warmte zeer snel zijn weg naar binnen zal vinden. Let ook op speciale informatie van de fabrikant. Vaak geven ze in hun aanbiedingen aan voor welk aantal vierkante meters het betreffende model is ontworpen.

Fooi:

Zorg er bij het kopen voor dat u op zoek gaat naar een stralingsverwarmer die onmiddellijke en directe warmte genereert. Sommige modellen verwarmen ook alleen de lucht, wat lang duurt, vergelijkbaar met verwarming.

Hoe snel kan de stralingsverwarmer worden geïnstalleerd?

De montagetijd van de meeste apparaten kan meestal worden samengevat als zeer gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Afhankelijk van het type serre-stralingsverwarmer, moet u rekening houden met verschillende aspecten, zoals de bevestigingsmethode. Voor het grootste deel kunnen de betrouwbare warmtedispensers echter uitstekend worden bevestigd zonder verdere hulp. Het maakt niet uit of de stralingsverwarmer onder het glazen dak, aan de muur of op een standaard moet worden geplaatst – u zult zien dat u uw bestemming zonder veel moeite zult bereiken.

Aanbevolen stralingsverwarmers voor de serre

Omdat de wintertuin een plek van rust en ontspanning is, mag het niet ontbreken aan de juiste verwarming. Dus voordat je jezelf uitrust met talloze dekens en winterjas, moet je een kijkje nemen bij de stralingsverwarmer. Maar ook hier moet je te maken krijgen met de individuele eigenschappen. We hebben je kennis laten maken met drie goede producten.

Dimbaar en flexibel: stralingsverwarmers voor de serre

VASNER StandLine 23R Infrarood Stralingsverwarmer Stand-alone Unit 2300 Watt 4 Traps Dimmer Afstandsbediening...
VASNER StandLine 23R Infrarood Stralingsverwarmer Stand-alone Unit 2300 Watt 4 Traps Dimmer Afstandsbediening…

  • INFRAROOD STRALINGSVERWARMER: Elektrische stralingsverwarmer met 2300 watt infrarood verwarmingsvermogen, infraroodverwarming voor terras, buitenruimte, balkon en…
  • RADIANT HEATER VLOERSTAAND APPARAAT: Lichtstandaard infraroodverwarming, 3,3 kg, flexibele positionering, smalle radiator metalen behuizing voor een…
  • PRODUCTVOORDELEN & GEBRUIK: De vloerverwarmingseenheid met afstandsbediening + apparaatknop, slaaptimerfunctie digitaal, thermostaat digitaal,…

De 2500 watt “StandLine” van VASNER brengt u snel en betrouwbaar terug naar de warme uren in de serre wanneer de zomer al lang verdwenen is. De infrarood techniek heeft een prettig effect op de huid, waardoor je weer zorgeloos en warm van de tijd kunt genieten. De elektrische stralingsverwarmer kan flexibel buiten en binnen worden gebruikt.

Een afstandsbediening zorgt voor een complicatievrije operatie. Functies zoals hittebescherming en omverwerpbeveiliging beloven de nodige veiligheid tijdens de inbedrijfstelling.

Model met 3D verwarming voor de serre

Aanbieden

ICQN 2300 Watt Stand Stralingsverwarmer | 4 verwarmingsniveaus met afstandsbediening | Koolstof...
ICQN 2300 Watt Stand Stralingsverwarmer | 4 verwarmingsniveaus met afstandsbediening | Koolstof…

  • Infraroodparkeerverwarming: Elektrische stralingsverwarming met 2300 watt infrarood verwarmingsvermogen, infraroodverwarming voor terras, buitenruimte, balkon,…
  • Productkenmerken: De standkachel is ideaal voor gebruik op terras, serre, kelder, garage, balkon, werkplaats, garage…
  • Technische kenmerken: Afmetingen apparaat (H x B x D): 100,1 x 33,2 x 40 cm, Afmetingen standaard (H x B x D): 2,5 x 40 x 33,2 cm, Materiaal: metalen behuizing…

De standkachel van ICQN, uitgerust met een krachtige infraroodverwarming, overtuigt over de hele lijn. Met een maximaal vermogen van 2500 watt weet het toestel in een handomdraai warme en aangename omgevingslucht te leveren. De bediening is mogelijk dankzij de meegeleverde afstandsbediening gemakkelijk te hanteren. Infraroodtechnologie maakt gebruik zowel binnen als buiten mogelijk.

Alle belangrijke informatie is op elk moment voor u zichtbaar via het digitale display.

Horizontaal en verticaal: stralingsverwarmers voor flexibel gebruik

De stralingsverwarmer van Enders wordt geleverd met twee verwarmingsniveaus. Zowel 450 watt als 900 watt beloven een aangename en regelmatige warmte in de serre. Door zijn horizontaal en verticaal gebruik, kan de stralingsverwarmer in de serre ideaal worden aangepast aan de behoeften. Een geïntegreerde transporthandgreep en de geïnstalleerde kantelbeveiliging maken het apparaat bijzonder praktisch.

Wil je je serre echter extra ventileren, dan hoef je het niet zonder de warmte te doen. De elektrische stralingswarmte wordt niet beïnvloed door de wind en houdt aan.